Chuky ' nin Kınası

maşallahh bi yastıkta kocarsınız inş.

asosyal olduğum için bi nikah. dış çekim fotosu düşünyorum evleneceğim zaman. üğüne harcayacağım parada balayına gider. milleti bi kaç saatliğine eğlendirmek için 2 kişinin o maddi yükü kaldırması anlamsız geliyor bana. tmm aile bağı vs si felan var ama hiç sevmem oynamasını felan. evleneceğim kişiyide bi şekilde ikna ederim

Valla canım bende düğün yapmadım.Nikah yaptık sonrasında arkadaşlarla bara gidip kutladık ertesi sabahta büyük adaya kaçtık.
Bence en güzelii

Valla canım bende düğün yapmadım.Nikah yaptık sonrasında arkadaşlarla bara gidip kutladık ertesi sabahta büyük adaya kaçtık.
Bence en güzelii

evettt. seninkide mükemmel olmuş.

bu arada albümde ki fotolara baktım. gerçekten çok yakışmışsınız.
özellikle allahım nasıl bi göz rengi var sende. maşallahhh.
fiziğine bayıldım..
giydiğin gömleklere. ben gömlek hastasıyım zayıflayınca giyicem ama gömlek bulamıyorum ben. altı yuvarlak gelenlere rastlıyorum çoğunlukta ama bnm istediğim erkeklerin ki gibi altı düz kesim olacak. nerden buluyosunuzz

Teşekkür ederimmm Bildiğimiz mavi işte
Gömleklerimi genelde mudo dan alıyorum. Oduncu gömleklerinin hastasıyım en güzelleri de orada oluyor canım.

Teşekkür ederimmm Bildiğimiz mavi işte
Gömleklerimi genelde mudo dan alıyorum. Oduncu gömleklerinin hastasıyım en güzelleri de orada oluyor canım.

tavsiyen için teşekkürlerr mucukk..mucukk...mucukk...

merak ettiğim bişi var. ilişkinizin ilk ciddiyete bindiği andan bugüne kadar değerlendirdiğinde üstünde hiç baskı hissettin mi?. içini bilmediğin kötü his kapladı mı? sürekli evleneceğin kişinin annesi babası vs. sürekli hal hatır sormak için telefon açacağını düşündüğünde bile kötü his oldu mu içinde?

Biz de hiç öyle stresler olmadı.Eşimin anne babası da çok iyi ve anlayışlı insanlar.
Biz nişanlandıktan sonra nişanlımla ailesi taşınacaklardı.Bizim apartmanda daire boşalınca bizim apartmana taşındılar.
8 ay aynı bina da oturduk hiç sorun yaşamadık.Zaten her gün görüyordum alıştım onlara çok.Kayınvalidem le arkadaş gibiyiz.
Şimdi de ailelerimiz aynı apartmanda oturuyor biz farklı bir yere taşındık ziyarete gidince ikisinide aradan çıkarıyoruz çok iyi oldu.

şansında kendin gibi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…