- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 37
- Konu Sahibi MawidenKadin
ve mutlu sonnn
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kocamanından mutluluklar
Eki Görüntüle 631946 Eki Görüntüle 631947 Eki Görüntüle 631948 Eki Görüntüle 631949 Eki Görüntüle 631950 Eki Görüntüle 631951 Eki Görüntüle 631952 Eki Görüntüle 631953 Eki Görüntüle 631954 Eki Görüntüle 631955 Eki Görüntüle 631956 Eki Görüntüle 631957 Eki Görüntüle 631958 Eki Görüntüle 631959 Eki Görüntüle 631960 Eki Görüntüle 631961 Eki Görüntüle 631962 Eki Görüntüle 631963 Eki Görüntüle 631964 Eki Görüntüle 631965 Eki Görüntüle 631966 Eki Görüntüle 631969
Eki Görüntüle 631967 ve mutlu sonnn
[sıze=3]bir ömür mutlu olmanı ve hayrlı evlat sahibi olmanı dilerim canımmmm [/sıze]
Çok güzelsiniz hep mutlu olun inşallah.
Ömür boyu mutluluklar. Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin inşallahh
mutluluklar dilerim
maşallahh bi yastıkta kocarsınız inş.
asosyal olduğum için bi nikah. dış çekim fotosu düşünyorum evleneceğim zaman. üğüne harcayacağım parada balayına gider. milleti bi kaç saatliğine eğlendirmek için 2 kişinin o maddi yükü kaldırması anlamsız geliyor bana. tmm aile bağı vs si felan var ama hiç sevmem oynamasını felan. evleneceğim kişiyide bi şekilde ikna ederim
Valla canım bende düğün yapmadım.Nikah yaptık sonrasında arkadaşlarla bara gidip kutladık ertesi sabahta büyük adaya kaçtık.
Bence en güzelii
evettt. seninkide mükemmel olmuş.
bu arada albümde ki fotolara baktım. gerçekten çok yakışmışsınız.
özellikle allahım nasıl bi göz rengi var sende. maşallahhh.
fiziğine bayıldım..
giydiğin gömleklere. ben gömlek hastasıyım zayıflayınca giyicem ama gömlek bulamıyorum ben. altı yuvarlak gelenlere rastlıyorum çoğunlukta ama bnm istediğim erkeklerin ki gibi altı düz kesim olacak. nerden buluyosunuzz
Teşekkür ederimmm Bildiğimiz mavi işte
Gömleklerimi genelde mudo dan alıyorum. Oduncu gömleklerinin hastasıyım en güzelleri de orada oluyor canım.
tavsiyen için teşekkürlerr mucukk..mucukk...mucukk...
merak ettiğim bişi var. ilişkinizin ilk ciddiyete bindiği andan bugüne kadar değerlendirdiğinde üstünde hiç baskı hissettin mi?. içini bilmediğin kötü his kapladı mı? sürekli evleneceğin kişinin annesi babası vs. sürekli hal hatır sormak için telefon açacağını düşündüğünde bile kötü his oldu mu içinde?
Biz de hiç öyle stresler olmadı.Eşimin anne babası da çok iyi ve anlayışlı insanlar.
Biz nişanlandıktan sonra nişanlımla ailesi taşınacaklardı.Bizim apartmanda daire boşalınca bizim apartmana taşındılar.
8 ay aynı bina da oturduk hiç sorun yaşamadık.Zaten her gün görüyordum alıştım onlara çok.Kayınvalidem le arkadaş gibiyiz.
Şimdi de ailelerimiz aynı apartmanda oturuyor biz farklı bir yere taşındık ziyarete gidince ikisinide aradan çıkarıyoruz çok iyi oldu.