Gelinlik Modelleri Christina Hendricks'in gelinliği

çok vasat bir gelinlik arkadan paket yapmışlar gibi.. bıngıl bıngıl memişleri fırlıcak gibi ohaoldumsmile
ayakkabısını saçına mı uydurmuş anlamadım delikafadulden
hatun çok tatlı sempatik ama ne bilim beğenmedim neseki hatunun güzelliği kurtarıo :1closedeyes: yanındaki dedemde kocası değildir umarım wah yazık kıkk gider bu gerdekde sırnaşık şey
ama kınası çok hoş olmuş opuyorumnanaktan

kız tatlıymış ama gelinliği ben de pek beğenmedim nedense.. hiç tarzım değil =)

Gelinliği hiç beğenmedim.
Gelinin güzelliğini gölgelemiş.
Ayrıca kırmızı ayakkabı ne alaka..

güzel kızların çoğu çirkinle evleniyo ya

bence ayakkabıyı saç rengine uydurmuş.. çok imrenmiyorum güzelliğinden emin olan ve tarz yaratan kadınlara... bence bu haliyle bile güzel iiki güzel bi gelinlik giymemişş insanı komplekse sokardı :):)

arkası..ya önü bu kadar guzel bır gelınlıge bu arka tarafı boyle yapan modacıyı dovmek ıstıorum :))

bu ne yaa :S
gelinlik hiç hoş diil
ayrıca birisi ona fala gülmemesini sölesin kötü görünüyo

yahu hangi birini saysam bilemedim...

gelinlik çok kötü,gelin çiçeği berbat,takılar berbat,makyaj kötü,göğüsler akannehir

damat abiye susma hakkımı kullanıyorum-tatlicadiarzu- o nasıl bi damatlıktır öyle yarabbimm...

güzel diyebileceğim tek bişey var o da hatunun kendisi....mavi göze kızıl saçı çok severim heleki beyaz tende..bende sırf bu yüzden kızıl yapıyordum bi ara bunu görünce yine yapasım geldibayanssulusmile

baştan aşağı skandalllkaydirigubbakcemile3 cidden herşey ayrı çirkin gelinlik ayakkabı takılar akannehir çiçek sadece hatun güzel bencede

Bu yabanci gelinlerin yüzünde nasil bi huzur nasil bi rahatlik var yahuu :)
Ruhlarinin rahatliginida gelinlige yansitiyor cok sade oluyor.. iyi mi kötü mü cözemedim acikcasi :)

hayatımda gördüğüm ilk kahverengi damatlık, sanki cenazeye katılmış bi de somurtmuş maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…