• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Christina Hendricks'in gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Mad Men dizisinin yıldızı Christina Hendricks, Geoffrey Arend ile evlendi.Christina’nın gelinliğinin markası Carolina Herrera.

galleryenlargedchristin.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
uzerindeki desenler bana nedense yatagin ustunde pike ortugu vucuduna dolamis hissi uyandirdi. gogusleri masallah pek goz dolduruyor. cicekleri hos bir renk katmis. gelinligi bosverin kadin guzelmis:)

uzerindeki desenler bana nedense yatagin ustunde pike ortugu vucuduna dolamis hissi uyandirdi. gogusleri masallah pek goz dolduruyor. cicekleri hos bir renk katmis. gelinligi bosverin kadin guzelmis:)

Esquire dergisi Amerika'nın 2010 yılında en seksi kadını ilan etti
bence farklı bir güzelliği var..
bembeyaz ten ,kızıl saç ,dolgun göğüsler.
kum saati görünümünde bir vücut..
değişik bir güzellik..

Esquire dergisi Amerika'nın 2010 yılında en seksi kadını ilan etti
bence farklı bir güzelliği var..
bembeyaz ten ,kızıl saç ,dolgun göğüsler.
kum saati görünümünde bir vücut..
değişik bir güzellik..

evet kadinin guzelligine diyecek yok gercekten..gozler, bembeyaz ten..hem cok dogal duruyor hem de cok seckin.. gogusleri dogal mi bilemiyorum tabi ama gerisi cok hos masallah..olumunekankayizsmile

evet kadinin guzelligine diyecek yok gercekten..gozler, bembeyaz ten..hem cok dogal duruyor hem de cok seckin.. gogusleri dogal mi bilemiyorum tabi ama gerisi cok hos masallah..olumunekankayizsmile

göğüsler,doğalmış. Allah yapısı:))
bende güzel buluyorum. farklı ve artık 0 beden güzellerden sonra dolgunda güzeldir anlayışını geri getiren bir kadın.

Back