Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnnnn. :) Canım açığı gibi baharatlı bir koku mu? Yoksa belli belirsiz mi baharat kokusu? Hatırlayamıyorum ben bunun orjinalinn kokusunu bende royal desire var.
By night cok guzel bir koku ben de begenerek kullaniyorum. Hypnotic Poison'a benziyor ayni
baskın bir vanilya var içinde canım. buna elma,amber,frezya,ananas,sandalağacı gibi notalar eşlik ediyor. hypnotic poison'ın light versiyonu gibi düşün. tatlı,sevimli aynı zamanda da seksi bir koku. mutlaka almalısın. orijinalinin elime ulaşmasından bir gün önce bargellodan açığını da aldım.o da çok iyiydi. sonra ikisini de farklı kollarıma sıktım farkı ne görmek için. bargello cidden çok başarılı yapmış bu kokuyu,bir tık daha yoğundu . onu sıktığım kolda koku daha uzun süre kaldı valla
royal desire'dan memnun musun canım?içeriği çok tatlı görünüyor.kalıcılığı nasıl ?
acaba alsam mı onu ya misspera da indirimiyle beraber 65 falana geliyor- bugüne özel- çok mu çabuk uçuyor ? hiç mi kalıcı diil? :26:Canım royal desire de mükemmel! Çiçeksi meyveli bir koku ama cici kız kokusu değil seksi bulduğum nadir çiçek ve meyve kokusu. Koku oturmaya başladığında vanilya kokusunu aldım ben misss gibi.
acaba alsam mı onu ya misspera da indirimiyle beraber 65 falana geliyor- bugüne özel- çok mu çabuk uçuyor ? hiç mi kalıcı diil? :26: