• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Christian Dior Kullananların Yorumları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Christian Dior makyaj ve cilt bakım ürünlerini kullananlar yorumları burada paylaşalım

Son düzenleme:
Christian Dior makyaj ve cilt bakım ürünlerini kullananlar yorumları burada paylaşalım

1-FOREVER FONDOTEN-22 NUMARASI.:YÜZÜMDE KALDIĞI SÜRE BOYUNCA HİÇ RAHATSIZLIK VERMİYOR.CİLDİMİN NEFES ALDIĞINI HİSSEDİYORUM.KAPATICILIĞINA GELİRSEK GÜZEL AMA BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR.ÇOK SORUNLU LEKELİ BİR CİLDİNİZ VARSA BELKİ TAM KAPATMAYA BİLİR.BU ARADA BENİM CİLDİM YAĞLIDAN KARMAYA DÖNÜK.
2-MASKARASI:DİOR SHOW EXTASE VE DİOR ICONİC.AMA BENİM FAVORİM SHOW EXTASE.
3-RUJLARIM.SERUMLU OLAN RUJU.NO:560 .(PEMBE MOR ARASI BİR RENG
ROUGE DİOR :256-AÇIK PEMBE.BUNU ÜZERİNE GLOSSUNU SÜRÜYORUM.GLOSSUN NUMARASI 457(ÇOK AÇIK PEMBE)
ROUGE DİOR:296 (AÇIK KAHVE .BEN BU RENGİ ÇOK BEĞENEREK KULLANIYORUM.)
ROUGE DİOR:446(ŞEFTALİ RENGE YAKIN ),551(ben kırmızı ruju sevmem satıcının israrı üzerine aldım ama bu öyle cırtlak bir kırmızı değil güzel.zorla aldığım ve çok fazla kullandığım bir ruj rengi)
DİOR ADDİCT:377 (BU RENK GÜNLÜK KULLANIM İÇİN ÇOK İDEAL.
DİOR SKİN FOROVER COMPACT PUDRA:OLSA DA OLUR OLMASA DA BİTTİĞİ ZAMAN TEKRAR ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.
FARINDAN SADECE PEMBE VE GRİ RENGLİ OLAN SERİSİNİ KULLANIYORUM.GÜZEL FENA DEĞİL.

Cilt ürünü olarak ta.göz kremini kullandım.çok güzel nemlendiriyor.ama bir serum maceram var diorla sormayın girsin.:)
geçen sene ramazanda hücre yenileyici çok kuvvetli bir serumunu kullandım.1 ay kullandım.1 ay sonra cildimin altında ne var ne yoksa kusturdu.sinirlerim çok bozulmuştu o aralar.satıcı ya söyledim çok ta kızdım.geri iade ettim.açıkçası bana uymayan bir serumdu.şimdi de serum yüzünden çıkan sivilcelerimin bıraktığı lekeleri çıkarmak için uğraşıyorum.

Dior'un Lotion Tendre Tonifiante kullaniyorum Yuzumu yumsacik yapiyor ve hassas cildim oldugundan kirmiziliklari yokediyor,Esime sevgililer gununde Dior'un Fahrenheit Tras sonrasi lotion almistim simdilik memnun Kokusu tum gun kaliyor yuzunde ve yakmiyor fazla.

*Hernekadar kırk yılda bir kullansam da farları başarılı.

*Beige Western 423 kahve-pembe karışımı karamelimsi doğal renkli ve mis kokulu bir ruju vardı.Severek kullanmıştım.Ama artık üretilmiyormuş.

*Diorun parfümlerini bir türlü sevemiyorum.En iyisi ' Dune' olabilir belki

Son düzenleme:
Dior'un görevlisi cildime bakıp nem maskesini tavsiye etmişti. Kullandım, kullandığıma pişman oldum yüzümün her tarafı sivilce doldu. :50:

Dior waterproff göz kalemi aldım kesinlikle akma yapmaz dediler tamamen yalannn avon un kalemleri bile daha iyi aldığıma cok pişmanım

Ben goz kalemini ve diorshow maskarasini kullanmistim. İkisinde de akma sorunu yasamadim. Ama maskaradan pek memnun kalmadim. Belki benim goz yapimdan dolayi her tarafima bulasirdi. Bi de cabuk kurudu.

Dior Nude Fondoten(020) çok başarılı, aynı şekilde farları da çok güzel:21:
Dior addict glossların bazıları güzel oluyor, bazıları da badana gibi oluyor.
Dior styliner'ın sürümü çok zor ve çok parlak duruyor.
Diorshow blackout maskara gözümü yaşartıyor.

Diorshow Mascara gerçekten çok başarılı tombul fırça severlerin favorisi!! Glossları da çok güzel :16:

Diorshow new look maskara, diorskin forever pudra ,dior addict ruj bi de farlarını kullanıyorum çok memnunum. Nude fondotenini de yakın zamanda almayı düşünüyorum

Back