- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
- 323
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dior addictler bir çok reformulasyona uğradıMerhabalar. Bu parfümden bahsederken çok açık mavi bir şişede olduğunu yazmışlar. Şuan internetten baktığımda ise pembe şişede görünüyor. Bazı yerlerde içeriği de farklı yazıyordu. Acaba değiştirdiler mi, bilgisi olan, kullanan var mı? Ve açık parfüm olarak alsam nereden almalıyım
Eki Görüntüle 1886168 Eki Görüntüle 1886169
anladım yani artık mavi şişede değil. teşekkür ederim, peki bildiğiniz iyi bir açık parfümü var mı bu kokununDior addictler bir çok reformulasyona uğradı
mavi şişede olan 2004 versiyonu.
şu an raflarda olan 2014 reformulasyonu ve şişesi pembe.
malesef açık parfümlerin içeriği hakkında pek bilgim yok. Dp parfüm listesi olacaktı bulabilirsem koyayım.anladım yani artık mavi şişede değil. teşekkür ederim, peki bildiğiniz iyi bir açık parfümü var mı bu kokunun
tamam oraya bir bakayım. teşekkürlermalesef açık parfümlerin içeriği hakkında pek bilgim yok. Dp parfüm listesi olacaktı bulabilirsem koyayım.
genelde açık parfümler orjinalleri taklit ediyor. flanker leri de yapıyor mu emin değilim. Siz en iyisi sorun. Açık parfümde dp açık öndedir bana göre.
ben dp ve bargello listesine baktım ama bulamadım. siz orjinal bakın diyeceğim ama fiyatı aklıma geliyor diyemiyorumtamam oraya bir bakayım. teşekkürler
ne yazık ki ben de bulamadım diğer listelerde. 90 liraya tester ürün buldum ama ne kadar güvenilir ki acababen dp ve bargello listesine baktım ama bulamadım. siz orjinal bakın diyeceğim ama fiyatı aklıma geliyor diyemiyorum
sakın aman uzak dur. tester,outlet gibi ürünler sahtedir.ne yazık ki ben de bulamadım diğer listelerde. 90 liraya tester ürün buldum ama ne kadar güvenilir ki acaba
hadi ya bu kötü oldu. başka açık parfümlerde arayayım o zaman. çok sağ olsakın aman uzak dur. tester,outlet gibi ürünler sahtedir.
addict çeşitleri olduğu için karışabiliyor ama benim bahsettiğim parfümün şişesi değişmiş. teşekkürler yine deCanim ben bunu degil ama lacivert olani kullaniyorum. Aldigim zamn çok ikileme dusmustum sonradan ogrendim ki dior addict pour femme almisim. Bendekinin adi sisenin ustunde dik sekilde yazmiyor ve adinda pour femme de varmis belki seninki de öyle olabilir