• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Christian Dior Addict Eau Fraiche

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
323
Merhabalar. Bu parfümden bahsederken çok açık mavi bir şişede olduğunu yazmışlar. Şuan internetten baktığımda ise pembe şişede görünüyor. Bazı yerlerde içeriği de farklı yazıyordu. Acaba değiştirdiler mi, bilgisi olan, kullanan var mı? Ve açık parfüm olarak alsam nereden almalıyım
3348900600751.jpg dior-addict-eau-fraiche-81853.jpg

Merhabalar. Bu parfümden bahsederken çok açık mavi bir şişede olduğunu yazmışlar. Şuan internetten baktığımda ise pembe şişede görünüyor. Bazı yerlerde içeriği de farklı yazıyordu. Acaba değiştirdiler mi, bilgisi olan, kullanan var mı? Ve açık parfüm olarak alsam nereden almalıyım
Eki Görüntüle 1886168 Eki Görüntüle 1886169
Dior addictler bir çok reformulasyona uğradı
mavi şişede olan 2004 versiyonu.
şu an raflarda olan 2014 reformulasyonu ve şişesi pembe.

anladım yani artık mavi şişede değil. teşekkür ederim, peki bildiğiniz iyi bir açık parfümü var mı bu kokunun
malesef açık parfümlerin içeriği hakkında pek bilgim yok. Dp parfüm listesi olacaktı bulabilirsem koyayım.
genelde açık parfümler orjinalleri taklit ediyor. flanker leri de yapıyor mu emin değilim. Siz en iyisi sorun. Açık parfümde dp açık öndedir bana göre.

Canim ben bunu degil ama lacivert olani kullaniyorum. Aldigim zamn çok ikileme dusmustum sonradan ogrendim ki dior addict pour femme almisim. Bendekinin adi sisenin ustunde dik sekilde yazmiyor ve adinda pour femme de varmis belki seninki de öyle olabilir

sakın aman uzak dur. tester,outlet gibi ürünler sahtedir.
hadi ya bu kötü oldu. başka açık parfümlerde arayayım o zaman. çok sağ ol

Canim ben bunu degil ama lacivert olani kullaniyorum. Aldigim zamn çok ikileme dusmustum sonradan ogrendim ki dior addict pour femme almisim. Bendekinin adi sisenin ustunde dik sekilde yazmiyor ve adinda pour femme de varmis belki seninki de öyle olabilir
addict çeşitleri olduğu için karışabiliyor ama benim bahsettiğim parfümün şişesi değişmiş. teşekkürler yine de :KK25:

Back