Her zaman ki gibi, Görmedim.Duymadım.Bilmiyorum mantığını oynuyorlarChp ye hayırlı olsun diyecegimde referandumdan sonra hayırlı olsun pek moda degil heralde bu camiya da..
bu konuya gelecek yorumları merak ediyordum ama hiç yorum yapılmamış nedense bu forumda bolca bulunan chp ki hanımlar ne düşünüyorlar acaba bu konuda
Her zaman ki gibi, Görmedim.Duymadım.Bilmiyorum mantığını oynuyorlarChp ye hayırlı olsun diyecegimde referandumdan sonra hayırlı olsun pek moda degil heralde bu camiya da..
bu konuya gelecek yorumları merak ediyordum ama hiç yorum yapılmamış nedense bu forumda bolca bulunan chp ki hanımlar ne düşünüyorlar acaba bu konuda
İnsanın olduğu yerde yanlış her zaman olabilir yanlış anlayışı da kişiden kişiye değişebilir ayrıca bir kişinin yaptığı yanlış tüm partiyi yada herkesi bağlamaz kastetiğim şey bu değil di vukaat yarıştırma yada dalga geçmek bu forumda kendini çok ilerici zannedenlerin çokça yaptığı gibi kendi gibi düşünmeyeni aşağılamak kendi gibi düşünmeyen herkese aslında hiç düşünmüyor muamelesi yapmak değil gerçekten siyasi anlamda fikirlerinizi merak ettimOrtada yapılan bir yanlış varsa düzeltilir,hiç merak etmeyin biz sizin gibi fanatik değiliz hanımlar..Yapılan ne yanlış varsa çıkar söyleriz..
Sizinkilerin vukuatı çok nasılsa yarışamayız onlarla..
İnsanın olduğu yerde yanlış her zaman olabilir yanlış anlayışı da kişiden kişiye değişebilir ayrıca bir kişinin yaptığı yanlış tüm partiyi yada herkesi bağlamaz kastetiğim şey bu değil di vukaat yarıştırma yada dalga geçmek bu forumda kendini çok ilerici zannedenlerin çokça yaptığı gibi kendi gibi düşünmeyeni aşağılamak kendi gibi düşünmeyen herkese aslında hiç düşünmüyor muamelesi yapmak değil gerçekten siyasi anlamda fikirlerinizi merak ettim
İnsanların hele hele kadınlarn birbirini ezmeksine karşıyım ben
Mesela ben kendi adıma ne olursa olsun fikirlerimiz ve duruşumuz hiç uymasa da bir kadın olduğu için dikkatimi çekti açıklamalarını ve fikirlerini merak ettim dün özellikle açıklamasını dinledim
Chp ye hayırlı olsun diyecegimde referandumdan sonra hayırlı olsun pek moda degil heralde bu camiya da..
Her zaman ki gibi, Görmedim.Duymadım.Bilmiyorum mantığını oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?