• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'nin rezalet il başkanından

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
CHP'nin dün yapılan kongreyle İstanbul teşkilatına başkan olarak seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun, 15 Temmuz'da darbeyi durduran halka 'IŞİD'ci' muamelesi yaptığı tweetler...

CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına Canan Kaftancıoğlu seçildi. Oylama sonucunun açıklanmasının ardından kürsüye gelen Canan Kaftancıoğlu, kısa bir konuşma yaptı, kendisini seçenlere teşekkür etti.
Canan Kaftancıoğlu'nun, başkan seçilmesinin ardından verdiği demeçler, attığı tweet'ler de yeniden hatırlandı.

PKK terörü asker, polis ve sivil vatandaşları katlederken Kaftancıoğlu, BDP (HDP) ile CHP'nin adı konulmamış ittifakını eleştirenlere 'gerzekler' diyordu.
Kaftancıoğlu 15 Temmuz'da ise, darbecilerin katlettiği sivillere üzülmek yerine, çıplak elleriyle tankları dize getiren vatandaşlara 'Kafa kesen IŞİD'ci terörist' muamelesi yapıyordu.

Kaftancıoğlu ayrıca, PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin, ABD'nin piyade askeri olarak Kobani'de giriştiği çatışmaların da en büyük destekçilerindendi.

Kaftancıoğlu’nun ilkokul çağındaki çocuğuna bira içirdiği, skandal görüntüleri de Twitter üzerinden paylaştığı tespit edildi. Daha önce küçük yaşta çocuklara içki içirilirken çektiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan sorumsuz anne ve babalar hakkında inceleme başlatan ve çocuğu devlet koruması altına alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ilkokul çağındaki çocuğunun içki içmesinin"normal" ve “eğlenceli” olarak karşılayan CHP’nin yeni başkanı hakkında harekete geçip geçmeyeceği merak konusu. Diğer yandan, bir oturuşta çeyrek domuz yiyen eşi Ali Naki Kaftancıoğlu da, Türk toplumun manevi değerlerinden uzak, CHP’ye yakın çizgi izliyor.
1516044301-085ef7.jpg

images (1).jpeg
images.jpeg
1515920354-e249c0.jpg
FB_IMG_1516189399558.jpg
FB_IMG_1516189360699.jpg
FB_IMG_1516189399558.jpg

Bir çocuğun alkol alması pedagojik anlamda ne kadar doğrudur? Tartışılır. Evet her anlamda talihsizlikle dolu olan bu Başkanı davul zurna ile desteklemek CHP için büyük hizmet.

Chp ye hayırlı olsun diyecegimde referandumdan sonra hayırlı olsun pek moda degil heralde bu camiya da..
bu konuya gelecek yorumları merak ediyordum ama hiç yorum yapılmamış nedense bu forumda bolca bulunan chp ki hanımlar ne düşünüyorlar acaba bu konuda

Chp ye hayırlı olsun diyecegimde referandumdan sonra hayırlı olsun pek moda degil heralde bu camiya da..
bu konuya gelecek yorumları merak ediyordum ama hiç yorum yapılmamış nedense bu forumda bolca bulunan chp ki hanımlar ne düşünüyorlar acaba bu konuda
Her zaman ki gibi, Görmedim.Duymadım.Bilmiyorum mantığını oynuyorlar:halay::KK70:

Her zaman ki gibi, Görmedim.Duymadım.Bilmiyorum mantığını oynuyorlar:halay::KK70:

Ortada yapılan bir yanlış varsa düzeltilir,hiç merak etmeyin biz sizin gibi fanatik değiliz hanımlar..Yapılan ne yanlış varsa çıkar söyleriz..
Sizinkilerin vukuatı çok nasılsa yarışamayız onlarla..:dondurma:
İnsanın olduğu yerde yanlış her zaman olabilir yanlış anlayışı da kişiden kişiye değişebilir ayrıca bir kişinin yaptığı yanlış tüm partiyi yada herkesi bağlamaz kastetiğim şey bu değil di vukaat yarıştırma yada dalga geçmek bu forumda kendini çok ilerici zannedenlerin çokça yaptığı gibi kendi gibi düşünmeyeni aşağılamak kendi gibi düşünmeyen herkese aslında hiç düşünmüyor muamelesi yapmak değil gerçekten siyasi anlamda fikirlerinizi merak ettim
İnsanların hele hele kadınlarn birbirini ezmeksine karşıyım ben
Mesela ben kendi adıma ne olursa olsun fikirlerimiz ve duruşumuz hiç uymasa da bir kadın olduğu için dikkatimi çekti açıklamalarını ve fikirlerini merak ettim dün özellikle açıklamasını dinledim

İnsanın olduğu yerde yanlış her zaman olabilir yanlış anlayışı da kişiden kişiye değişebilir ayrıca bir kişinin yaptığı yanlış tüm partiyi yada herkesi bağlamaz kastetiğim şey bu değil di vukaat yarıştırma yada dalga geçmek bu forumda kendini çok ilerici zannedenlerin çokça yaptığı gibi kendi gibi düşünmeyeni aşağılamak kendi gibi düşünmeyen herkese aslında hiç düşünmüyor muamelesi yapmak değil gerçekten siyasi anlamda fikirlerinizi merak ettim
İnsanların hele hele kadınlarn birbirini ezmeksine karşıyım ben
Mesela ben kendi adıma ne olursa olsun fikirlerimiz ve duruşumuz hiç uymasa da bir kadın olduğu için dikkatimi çekti açıklamalarını ve fikirlerini merak ettim dün özellikle açıklamasını dinledim

Şunu her zaman söylemişimdir burada,fanatikliğe hiç gerek yok diye,bunun sonuna kadar arkasındayım..
Benim tepkim sadece buydu,şunuda söylüyordum ayrıcana ne olur birazda yapılan yanlışları görün dedim..
Hiç laf söyletmemek ne kadar doğru arkadaşım..
Bir yanlış varsa hangi parti olursa olsun söylerim dedim..

Bunlar paralel çaprazın şantaj montaj işleri. Aynısını ensar vakfı na da yaptılar. O kadar hizmet edenleri sübyancı sapık tecavüzcü yaptılar.

Kendinin derhal ihraç edilmesi lazım. Pensilvanya daki yaratığın partiye sızdırdıkları tetikçileri derhal temizlenmeli. Ayrıca bylook kullanan AKP vekilleri de temizlenmeli. Bunlar hem partiye hem ülkeye zarar verir. Melih'i temizlediler ama yeterli değil. Temizlik imandandır.

Merhaba sergerdan sergerdan ,
konunuz bölüme uygun haber içerikli bir konu fakat yasalar gereği haberin altına alıntıladığınız haber sitesinin kaynak linkini eklemeniz gerekiyor, medya kuruluşları haberlerini izinsiz kaynak gösterilmeden kullanılması halinde ihtar da bulunuyorlar çünkü.

Örneğin şöyle olması gerekiyor, linke tıklayın, haberin altındaki link koyulmuş:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamamyolunda-agac-protestosu.1053269/

Ben konu başlığıyla haberi aldığınız siteyi aradım ama bulamadım, rica etsem haberi aldığınız yerin linkini ekler misiniz? Şimdilik link eklenene kadar kapatmak zorundayım.

Son düzenleme:
Back