- 20 Ocak 2008
- 15.122
- 31.782
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
Ben deveye hendek atlatip geliyorumEl kazasiymis Neyse ebedi telde problem oldu alinti yapamadim selametle.
Dusunmek zorunda degilsin de gercek sen oyle dusunmuyorsun diye degismiyor. Neyse uzatmayayim beddua falan edersin belki yine. Suan kendime sana duzgun bir sekilde laf anlatmaya calistigim icin cok kizginim.Aynen ben hendegi atlatip geldim bile
Of cidden cok uzatiyorsun ayni dusunmek zorundamiyim.bende unuttuklarini dusunmuyorum.
Dusunmek zorunda degilsin de gercek sen oyle dusunmuyorsun diye degismiyor. Neyse uzatmayayim beddua falan edersin belki yine. Suan kendime sana duzgun bir sekilde laf anlatmaya calistigim icin cok kizginim.
Üzüldüm bu konuda neden böyle bir karar verildi aceba :26: bu işin AKPsi CHPsi yok arkadaşlar
hangi partili olursak olalım yanlışa yanlış demek lazım ki bence YANLIŞ BİR KARAR
Chp adını duyunca adamların tüyleri diken diken oluyor. Normal karşılıyorum reddedilmesini. Tarafsız davranamıyorlar. Oysa olay insan hayatı...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insan hayati mi? O nedir? Yenir mi? Artik turkiye'de AKPnin ve Erdogan'in siyasi gelecegi ve iktidar koltuklari herseyden daha onemli... Insan hayati da neymis? biz 17 Aralik'in ustu kapansin diye az daha Suriye'ye savas aciyorduk, 300 degil, 300,000, 3.000.000, belki de 30.000.000 can kaybetmeye hazirdik, unuttun mu?
aynı fatih cami bombalanacktı gibi değil mi? müslüman diye cami yi bombalatmakyok onlar iftira size göre . sırf imam hatipler başarılı diye binlerce öğrencinin önünü kapattılar. ne oldu gün oldu devran döndü çok şükür. sende bunları hatırla
Insan hayati mi? O nedir? Yenir mi? Artik turkiye'de AKPnin ve Erdogan'in siyasi gelecegi ve iktidar koltuklari herseyden daha onemli... Insan hayati da neymis? biz 17 Aralik'in ustu kapansin diye az daha Suriye'ye savas aciyorduk, 300 degil, 300,000, 3.000.000, belki de 30.000.000 can kaybetmeye hazirdik, unuttun mu?
Bisey diyoruz iste...
Bugunun basliklarina bakin.
Tum dunya yanlis biliyor;biz dogrunun pesindeyiz.
Enerji bakani Taner Yildiz Yasam odalarinin en iyi yontem olmadini,acil hizli maske degistme noktalari konusunda calismalar yapacaklarini soyledi...
Gorduk maskelerin hepsi luflenmis ve 90 yilindan kalma maskelerdi.
Yine insan hayati hice sayiliyor.Ama koruyup kollanan insanlarda yok degil aylardir kaplumbaga hiziyla bi hazirlanamayan 4 bakanin fezlekesi acilmadan iptal edildi.Canlarim ya kiyamam.Onlar cok masum cunku.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önergeyi sunan Chp olunca hakaret sayıp reddetmişlerdir, aynı önergeyi kendileri sunsunlar kabul edilir.
Bunlara subliminal mesaj mı veriyorlar nedir:44: Chp lafı geçince irkilin, ne derlerse hayır deyin telkini mi var ki
Kusura bakmayın güldüm ama gülünmeyecek gibi değil, konu madenlerde yaşam odası, konu maden işçileri, konu can güvenliği, Akp'den cevap hayır
Öldüğümüzde arkamızdan ağlamayın sakın, artık gözyaşlarınıza inanmıyoruz.