CHP'nin 'Madenlerde Yaşam Odası Zorunlu Olsun' Önergesi AKP'nin Oylarıyla Reddedildi

Gelin konuya AKP liler bakin özel olarak cagiriliyoruz :) 6 çeşit de yemek yemeyin lütfen nerden biliyorsa alto çeşit yemek yendiğini zannedersin ki her gün AKP lilerle iftar aciyor :)

valla benim soframda 2 çeşit yemek var şimdi
ben siyasetten anlamıyorum dedim sıyrıldım,hadi siyaset bilen akpliler nerdesiniz, çabuk gelin topiğe
hiç utanmanızda yok

olay boş sıralarmı yoksa akpnin bunu redetmesii mi.
kabul demek neden bu kadar zor. can giiti can.
yeni daha. acısı soğumadı. bu acıyı hisseden kim olsa kabul oyu kulanmazmıydı. neden red oyu
. neden bu odalara hayır dendi. nedenbundan sonra olacak facialarda canlar kurtulsun denmiyor.
bu vebal almak olmazmı. bu şeklilde bir tek can daha gitse vebali kimin. benim değil herhalde.

Gelin konuya AKP liler bakin özel olarak cagiriliyoruz :) 6 çeşit de yemek yemeyin lütfen nerden biliyorsa alto çeşit yemek yendiğini zannedersin ki her gün AKP lilerle iftar aciyor :)

valla benim soframda 2 çeşit yemek var şimdi
ben siyasetten anlamıyorum dedim sıyrıldım,hadi siyaset bilen akpliler nerdesiniz, çabuk gelin topiğe
hiç utanmanızda yok
arkadaşlar ,bunu yapmayın ya. yapmayın.
giden can can. sizin alay konunuz dalga konunuız bu konu olmamıalıydı.
burada ölen 300 can ve bir daha o facianın olmaması için tedbirden bahsederken, şu dalga geçici mesajlarbeni çok üzdü.
bunuda yaptınız ya. ne diyeyim size artık.

Son düzenleme:

Akpye zeval gelmesin yeter ki onlarin keyfini hicbi sey bozamaz. Isterse 1300 kisi olsun.. Akp reddettiyse de vardir bildigi hasa sorgulamak bizlere dusmez.

yemin ederim biliyordum böyle bir mesaj geleceğini :)
kusura bakmada neyle dalga geçilmiş,bi gözden geçir istersen
orada iftarda 6 çeşit yemek olayına,birde akpliler nerede utanmazlar gelin lafına güldük
evet komiğime gitti gülüyorum,kimseye soracak değilim
çok biliyorsunuzda utanmaz diyen insana niye kızmıyorsunuz
kimse somayla dalga geçmedi,geçmezde,haddinizi aşan cümleler kurmayın
bi sizmisiniz düşünceli olan,yeter be her fırsatta biz düşünceliyiz ayakları
hı hı evet biz çok düşüncesiziz,uyardığınız için teşekkürler!

Akpye zeval gelmesin yeter ki onlarin keyfini hicbi sey bozamaz. Isterse 1300 kisi olsun.. Akp reddettiyse de vardir bildigi hasa sorgulamak bizlere dusmez.

valla ben yeri geldiğinde akpyi yermesinide bilirim,partizan değilim.
yerdiğim bi çok konu var,önyargılı olmayınız.

Yahu ne diyorsun sen ! Ne demek dalga geçmek ! Somalilar la mi dalga gecen bir messaj yazdik hani göster ! Dalga gectigim konu apayri soma ile yazdigim apayri ! Ki iki yazim alt alta ! Yeter ya su ön yarginizdan bir siyrilin artik ! .. Sen kalkipta kimseyi canlari yanmiyor uzulmuyorlar vs suclayamazsin ! İiyi ya şuraya iki yorum yapayim agliyorum sizliyorum diye sizin gözünüz de duyarli insan olayim ne kadar basit demi !!!! Bundan anliyorsunuz siz sadece ...

konu ne.
yaşam odası.
neden bu konuda kalkılıp iftar yemeklerinne getirilip eğlenildi. hemde bu kadar hassas bir konuda. bu size son mesajım. konu dışı mesajları kibledim zaten.

Buraya iki acikli cümle yaz senden duyarlisi yok ! Haddini asan yoruma cevap yazinca aman efendim soma ile dalga geçtiler ! Soma ile değilde başka bir yoruma atif yapildigini anlamak bu kadar mi zor ? Hayir madem konulara işaret konulsun dikkat bu konuda espiri yapmak gülücük işareti yapmak yasaktır diye ....duyarlı numarası yapmak kolay ne varki yaz şuraya AKP ve akpliler diye tamam ayakta alkislanirsin hey allam ya ben bu kadar on yargili insanlar görmedim ...

Yahu ben nerden bileyim ! Red oyu veren milletvekilimiyim ? Kalkipta duyarsizsiniz diye sucluyorsunuz ... Bende kendimce CHP bu kadar duyarliydi bu kadar hasssasti madem o siralar neden bos tu dedim ? Gelen yoruma bak eee diğer partilerin siralari da boştu eee isleri vardır ? Eeee yani isleri var diye eyvallah diyelim !!

ya bırak,iftira atıyor şu an kendisinin içi rahatsa sorun yok,bizim orda neye güldüğümüz belli
bu benim burada 2.iftiraya kurban gidişim
ben böyle bişey görmedim ne değişik insanlar var ya,hani hakkımı helal etmiyorum diyorlar ya
heh aynen bende hakkımı helal etmiyorum bu kişilere
ama bazı topiklerde yapıyor bunu,o kişinin demediğini dedi gibi algılattırıyor millete resmen,abartıyor olayları
merak etme bizimde son mesajımız
kiblediysen kibledin,yazmanın anlamı ne :)
orada bir mesaj yazıldı başka da yazılmadı bundan banlayacaksa mune buyrun banlasın.

akplisiniz tamam. ama bana şınu söyleyin. neden yaşam odaları rededildi.
ben akpli olsam buna olumlu bakmazdım . chpliylen bile şun an hiçbir partiden değilim. chpnin uaptığı yanlışları arkadaşlarımla konuşurdum.
ama Alllahaşkına şu yaşam odaları konusunu hepimiz konuşmadıkmı. bundan sonra yapılsın demedikmi. bunları kaybettik ,artık bundan sonra insanlarımız ccan vermesin. alt tardfı 200 milyar birşeymiş. candan kıymetlimi demedikmi hepimiz. peki bu rededilince ya insan olarak ben akpliyim neden rededildi neden diiyip bunu eleştiremiyormuyuz.
bu kadar zormu bu.
evet duyarlılık budur
. particilikte bir yere kadardır..

Son düzenleme:

Red e olumlu baktigim yorumumu mesajimi gösterir misiniz bana !

ben mesajını gördüm alaraey. konu dışı mesajını.
yeter bana.

EE ne olmuş yani konu dişi mesaj atinca red e olumlu baktigim anlamimi bakiyor ! Nasil bir mantik yürütme bu ya... Konu içinde alti çeşit yemek yiyorsunuz diyen çok duyarli demi pardon tam konu ile alakali yorum yazmis !

EE ne olmuş yani konu dişi mesaj atinca red e olumlu baktigim anlamimi bakiyor ! Nasil bir mantik yürütme bu ya... Konu içinde alti çeşit yemek yiyorsunuz diyen çok duyarli demi pardon tam konu ile alakali yorum yazmis !
bak o konuya değinmiş yorumunda. somadan bahsetmiş.ama sırf dalga için mesaj yazmamış. yok ya. ben anlatamıyorum derdimi.
boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…