• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'nin başını yakacak o kare!

atlanta

Nedenböyleolduk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.658
95
358
$chp-nin-basini-yakacak-o-kare-3325194.Jpeg
CHP heyetinin Suriye ziyaretine Reyhanlı’daki saldırının, mülteci kamplarının bombalanmasının ve muhalif liderlerin kaçırılması eylemlerinin başaktörü olduğu iddia edilen Ebu Firas da katılmış...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hasan Akgöl başkanlığındaki heyet, Suriye’nin başkenti Şam’da, Beşşar Esed ile bir araya geldi.

Görüşmede Reyhanlı’daki saldırının, mülteci kamplarının bombalanmasının ve muhalif liderlerin kaçırılması eylemlerinin başaktörü olduğu iddia edilen Ebu Firas da vardı...

CHP'li bir heyet 7 Mart'ta Şam'da Beşar Esad'ı ziyaret etmişti. Ziyaretle ilgili şoke eden ayrıntı yaklaşık olarak 3 ay sonra ortaya çıktı. CHP’lilerin “bizi sadece taksiyle Şam’a götürdü” dedikleri Mahmut K.’nın “Görüşmeyi Şam’daki ortağım Anas Asalıeh ayarladı” dediği muhaberat görevlisi Ebu Firas’ın CHP heyetiyle Beşar Esad arasındaki görümeye de bizzat katıldığı ortaya çıktı. CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz’ın baş başa görüşmesini ayarlayan Ebu Firas’ın, CHP Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlut Dudu, Şafak Pavey ve Aytuğ Atıcı’nın Esad’la yaptıkları görüşmede de hazır bulunduğu fotoğraflarla belgelendi.

Milliyet

Açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum. Chp nin belli temel görüşü bir duruşu vardı. Bu hale gelmesine üzülüyorum.

Back