• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'nin Ankara itirazı reddedildi

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.852
55.421
1.123
[h=2]Ankara İl Seçim Kurulu, CHP'nin büyükşehir belediyesi seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı itirazları reddetti.[/h]CHP Ankara İl Başkanlığı, dün İl Seçim Kuruluna yeniden sayım yapılması, iptal edilen oyların yeniden değerlendirilmesi ve birleştirme tutanaklarına ilişkin itirazda bulunmuştu.
CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, itirazlarının Ankara İl Seçim Kurulunca reddedildiğini bildirdi.
İl Başkanlığından itirazın reddine ilişkin CHP'ye henüz bir gerekçe bildirilmediği ifade edilirken CHP'nin yarın YSK'ya başvurması bekleniyor.

Kaynak.http://www.haber7.com/ic-politika/haber/1144108-chpnin-ankara-itirazi-reddedildi

Belliydi hiç şaşırmadım Melih Gökçek fazla rahattı hatta o kadar rahattı ki ona oy vermeyen seçmenlere söz söyleyecek ,küçük görecek sözler söyleyecek kadar. Resmen seçmenle alay ediyor sevincinden bu nasıl bir başkandır bu insan nasıl her insana aynı şekilde hizmet eder, kucaklar, birleştirir anlayamıyorum yani. Ama daha anayasa mahkemesi ne itiraz var Bu kadar tutanak varken neden kabul edilmiyor arada fark zaten az kaç yer sayıldı bu farkla olan orası neden sayılmıyor.

:1::1::1: Kedidir o kedii . Kesin CHP nin oylarını ayakkabı kutusunun içine saklamışlardır:104: MAKARNA DEVLETİ İLE YÖNETİLMEYE LAYIK TÜRKİYE'M :72:

minareyi çalan kılıfını hazırlarmış..en başından hazırdır planları..hiç şaşırmadım...

Nasıl yani ya:53:
Bunca il ve ilçenin itirazları kabul ediliyor da, Ankaranın neden reddedilmiş?

Seçimlere hile, şaibe bulaştığının en net örneğidir bu..
Lanet olsun, ülkenin geldiği hale bak..Güvenilecek tek bir kurum kalmadı.

Gokcek bir yana, Erdogan Ankara'yi vermez, veremez, vermemek icin de elinden geleni ardina koymaz demistim daha once. Simdiye kadar yaptiklari, yapacaklarinin teminatidir. Kimse de birsey yapamaz. Artik yarginin tepesinde Erdogan'in golgesi var cunki, onun istemedigi bir kanunu hic kimse uygulayamaz. Uygulamaya kalkarsa da sonuclarina her zaman oldugu gibi katlanir..:37: Ankara'nin siyaset dunyasinda verdigi mesaji da daha once yazmistim: "Istanbul'u alan Turkiye'yi alir, ama Ankara'yi kaybeden Turkiye'yi kaybeder"... Erdogan bin takla atar, Ankara'yi kaptirmaz...

neden hiç şaşırmadık acaba?

bu ülke eşkıyanın hırsızın hiç böyle yavuzunu görmemişti. görmüş olduk hep beraber, bakalım seçim iptal edilecek mi?

Alın Size BOMBA !!! YSK Başkanının Eşinin İ.MELİH'İN Danışmanı Olduğunu 10 Bin TL Maaş Aldığını Biliyormuydunuz ?

Böyle Bişiy Okudum Doğrumu Acaba?

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahsur Yavaş , Ankara'da İl Seçim Kurulu'na yaptıkları oyların yeniden sayılması talebinin reddedildiğini ve partisinin bu gelişme üzerine pazar günü Ankara'da Büyükşehir Belediye Seçiminin iptal edilmesi için başvuruda bulunacaklarını başka çarelerinin kalmadığını söyledi.

http://onedio.com/haber/-secimin-iptalini-isteyecegiz-baska-caremiz-kalmadi--281652

Back