• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li vekilden HDP'ye oy verin çağrısı

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
CHP'li vekilin, oyumuzu kime verelim diye soran seçmene Twitter'dan verdiği cevap herkesi şaşırttı.

160320141405105720064_2.jpg

Twitter'dan seçimlerde Ağrı'da oyumuzu kime verelim? diye soran bir kişiye, AK Parti'nin kazanmaması için BDP-HDP'li adaylara oy verilmesi çağrısı yaptı.
Seçmene AK Parti'nin kazanmaması için BDP-HDP'li adaylara oy verilmesi çağrısı yapan Toprak'a ilk tepki AK Parti milletvekili Bülent Turan'dan geldi. Turan, Toprak'ın tweetini takipçileriyle paylaştı ve "Binnaz Hoca Ağrı'da Hdp diyor! Şaka gibi :)" yazdı.

http://haber.stargazete.com/politika/chpli-vekilden-hdpye-oy-verin-cagrisi/haber-856563

Son düzenleme:
BDP - CHP - Cemaat ittifaki:)

Bu ittifaktaki taraflarin düsüncelerini, savunduklarini, durduklarini söyledikleri noktayi düsündükce Rabbim sen nelere kadirsiin diyor ve ekliyorum sen neymissin bea AKP....

Manisa için 30 Martta bende aynı şekilde davranacağım.

Ah akp sen bize neler ettin böyle :14:

Bu topiclerde sana ekmek yok artık weiss :)

Anlasilan siz burada ekmek umarak topic aciyorsunuz:))

Kisi kendinden bilir isi:))

Begenmediginiz topiclere yazmayiverin, kimse kafaniza silah dayamiyor:))

Lütfen habere yorum yapin, topic acan kisilere satasmaktan vazgecin.

Yada forum kurallarini bir kez daha okuyun..

Evet gercekten sen neymissin bea AKP bencede:))

Son düzenleme:
son cirpinislari kahkalar atarak takip ediyorum...cok komik cok:1::1::1:

Bingo !
Bir tane bile topic açmışlığım yoktur benim.O yüzden söylediğin ''kişi kendinden bilir işini''egale edelim.
Kaldı ki konuyla bağlantılı yorumumu da yaptım ve oy konusunda aynı şekilde düşündüğümü dile getirdim :34:

1-Başlıklar haber sitesinde nasılsa aynı şekilde yazın, tüm partiyle alakalı bir durummuş gibi algı oluşması için başlıkla oynamayınız:34:
2-Lütfen hiç kimse polemiğe girmesin, üsluplarınıza dikkat ediniz.

_________

Parti bu vekili uyarmalı ama öte yandan vekilin bu yaptığını tüm partiye de mal etmemek lazım, diğer partilerinde vekilleri, gençlik kollarında çalışanları, belediye başkanları neler yazıyor sosyal medyada ama hemen partiden şu açıklama geliyor: kişinin bireysel düşüncesi partimizin genel kanaati değildir.
A-aa diyen olursa kaynaklı maynaklı döküman çok:34:

Bu kadarı da gerçek olamaz.
Hayır yeter ki akp gelmesin diye herkese oy verme peşindeler ama herkes çok iyi biliyor ki o başa kim geçse halkını sö mu re cek :)
bu düşmanlık niye belli de neyse artık :)
vatan hainliğine kadar geldi olaylar
suriyeli bir komşum diyordu ki bizde de olaylar önce böyle başladı :/

Ayrıca veiss sanırım sen ne kadar mantıklı konular açsanda artık senin konuların değil sen hedef alındığın için olumlu yorumlar bekleme.
Meslela en hassas noktamız Atatürk ten bir konu aç olumlu olsun.
Orda da tepki alırsın

Son düzenleme:
RAbbım sen hakkımızda hayırlısı ver yarabbi. AMİN ..

2 HAFTAMIZ KALDI . sanırım o zamana kadar insanlıgın menfaat için ayaklar altına alınmasının her türlüsünü görücez ..:19:

Anlasilan siz burada ekmek umarak topic aciyorsunuz:))

Kisi kendinden bilir isi:))

Begenmediginiz topiclere yazmayiverin, kimse kafaniza silah dayamiyor:))

Lütfen habere yorum yapin, topic acan kisilere satasmaktan vazgecin.

Yada forum kurallarini bir kez daha okuyun..

Evet gercekten sen neymissin bea AKP bencede:))

Bu mesajı alıntıladım çünki bu konuda yazacak iki kelmede benim var ..... buna hakkımda var sanırım ...

Yaklaşık 7 senedir k.k dayım bu konularda fazla yazmasamda ....

Genelde gördügüm aynı görüşde olanların birbirlerini kollaması vede farklı görüşde olanlarında tek kalıp püskürtülmesi . ister katılın ister katılmayın benim gördügüm böyle :6:

Konuya yoruma gelince herkesin bir oyunu var ama rabbımında bir takdiri var .......
hakımızda hayırlısını versin bu millet ayakda kalsın ,ne dış güçlere nede topluluklara rabım fırsat vermesin..... amin ..

Sen neymişşin be AKP diyorum ben de :)

İnsanlar siyasette özgürdür, eğer ki habere yorum yapamıyorsanız, lütfen kişilere sataşmayın!!! Eski bir CHP li olarak, şuan ki durumlarına üzülüyorum, kimlerle neyin mücadelesini vermeye çalışıyorlar, yazık !

Vay bee Akp sen neymişsin öyle diyemeyeceğim çünkü sırf Akp kazansın diye oy vereceğim bir parti değildir Hdp. normal şartlarda da verilebilir bu partiye oy ki Sırrı Süreyya Önder insan gibi insandır.

Bu konuda seçmenin
'' evet maalesef bende AKP kazanmasın diye X partiye (akp sabit kalıyor x ler değişiyor diye bu şekilde yazdım :1:) oy vereceğim '' ne yapalım ? durum bu :ssz: demesi ile ;

Bir parti milletvekilinin başka bir partiyi işaret etmesi , ne işareti , git ona oy ver demesi , cıks cıks cıks olmaz tabii ki , CHP nin gerekeni yapması gerekir bu vekille ilgili .

ya ben bunlara hiç aldırış etmiyorum .
Çatlasalar da patlasalar da bu millet artık gözü açılmış durumda ve birleşseler de maalesef hiçbir zaman iktidar olamayacaklar..

Back