• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li vekil: Evet çıksa bile sizi denize dökeriz

fetihce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
445
496
103
39
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir programda 'evet' oyu verecek olanları tehdit etti.

CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV ekranlarında yayınlanan ve Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı Halk Arenası programında, CHP'li Aykut Erdoğdu ve Hüsnü Bozkurt konuşması olarak katıldı.

''EVET ÇIKSA BİLE SİZİ DENİZE DÖKERİZ"

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt "16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz" diyerek tehdit etti.

"KUR'AN CHP'NİN YOLU OLMAMALI"
Bozkurt daha önce AK Parti'yi eleştirmek için Kur'an'dan örnek verip, devamında bunun bir hata olduğunu "Kur'an'ın CHP'nin yolu olmadığını" söyleyerek gündeme gelmişti.

http://m.ensonhaber.com/chpli-vekil-evet-ciksa-bile-sizi-denize-dokeriz-2017-04-02.html

Son düzenleyen: Moderatör:
CHP'li vekil: Evet çıksa bile sizi denize dökeriz
Ensonhaber.com 02.04.2017 18:03
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir programda 'evet' oyu verecek olanları tehdit etti.

CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV ekranlarında yayınlanan ve Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı Halk Arenası programında, CHP'li Aykut Erdoğdu ve Hüsnü Bozkurt konuşması olarak katıldı.

''EVET ÇIKSA BİLE SİZİ DENİZE DÖKERİZ"
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt "16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz" diyerek tehdit etti.

http://m.ensonhaber.com/chpli-vekil-evet-ciksa-bile-sizi-denize-dokeriz-2017-04-02.html

Katılıyorum.

Kimse ikilik, ayrıştırmacılık çıkartmaya çalışmasın artık.

Kimse de kimseyi dökmeye, öldürmeye çalışmasın.

Bir huzur olsun şu ülkede artık

Çok mu şey istiyoruz ya?

Sahi huzur neydi,ben unuttum onu..

Ya dun izledim o gazla doktur doktur zora gelince kivirrrr yok ben oyle dermiyim kem kum.....:confused:
Heee bizde izmire dogru surmustuk kendimizi zorluk cikarmayalim diye :KK70:

"Evet oyu vereceklere söylemedim" diye yalan söylüyor. O kelimeler fısıltıyla değil bayağı bildiğin höykürerek çıkmış. Nasıl çark edebilirsin artık?

Back