• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Oktay Ekşi: Kaçınamıyorsak Köşk'e Erdoğan çıksın..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Oktay Ekşi, Cumhuriyet için kaleme aldığı yazısında, Erdoğan'ın devrilmesi için Cumhurbaşkanı olması gerektiğini söyledi[/h]
chpli-oktay-eksi-kacinamiyorsak-koske-erdogan-ciksin_697.jpg

[h=4]"ERDOĞAN KÖŞK'E ÇIKARSA AK PARTİ DAĞILIR"[/h] "Bence Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması "istenecek" bir şey değildir fakat sözün başında belirteyim: Bu konjonktürde en "doğru seçenek" onun Çankaya'ya çıkmasıdır. Çünkü onun cumhurbaşkanı olması, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni siyaset sahnesinden silecek en iyi çözümdür. Tıpkı Turgut Özal'ın Çankaya'ya çıkmasıyla ANAVATAN Partisi'nin (ANAP) sonunun başlaması ve Süleyman Demirel'in cumhurbaşkanlığının da Doğru Yol Partisi'ni bitirmesi gibi.

http://www.ensonhaber.com/chpli-oktay-eksi-kacinamiyorsak-koske-erdogan-ciksin-2014-04-22.html

Siz hic kendinizi düzeltmeye, millet icin calismaya, fikir üretmeye, cabalamaya ugrasmayin.
Anca bekleyin, Ak parti devrilsinde, halk bize mahkum olsun, koalisyon moalisyon artik bir sekilde iktidar olalim diye.
Herseyi yaptiniz, insanlari sokaga döktünüz, kaos, kargasa cikardiniz "Saldirp hükümeti düsürecegiz" dediniz, taban tabana zit, topluluklarla ittifak yaptiniz ama bir kez olsun oturupta "biz nerede hata yapiyoruz" diye düsünüp, bu milllet icin calisip, fikir üretip, cabalayip kendinizi yormadiniz.
Simdide dua edin "Erdogan köske ciksin, Ak parti dagilsin" diye..
Baska bir ise yaramiyorsunuz ne olsa..

Keşke bu ülkede yaşasaydın o olayların içinde olsaydın da öyle konuşsaydın bu yazıya yorum yapsaydın o olaylar üzerindem kimin prim yaptığı ölümler üzerinden bile kimin siyaset yapıp bunlar terörist deyip oy topladığı belli bu söylemleriniz bile bunu doğruluyor o gençlere çadırlarında kitap okuyup gitar çalarkrn sabaha karşı saldıran çadırları yakan polis chp den emir aldı değil mi olayları da kendi ülkesinin vatandaşını yok sayan meydan okuyanpolise emri ben verdim diyen erdoğan değil chp alevlendirdi öyle mi ve kamu malına zarar vermenin bedeli de ölüm öyle mi. Tecavüzcüler katiller bile yaşıyor bu çocuklar öldü. Herşeye cevabınız var biliyorum da tek birşey sorucam kenan evrene darbeci diyen gençlere eziyet edip astıran kişiye sözde mahkeme yolunh açan insan aynı şeyi kendi yaptı bu da onun darbesi değil mi o çocuklarda o zaman sokakları karıştırdılar denerek bölücü denerek asılmıştı halkta sokaklara sükunet geldi deyip evreni alkışlamıitı şimdi ne hata yaptıklarının farkındalar ama gidem gitti ileride bu ölen çocuklarında hesabı elbet sorulacak. Siz konuyu buna getirdiniz diye yazdım aslında paylaştığınız şeyle alakası yok yorumunuzun nasıl oluyorsa laf hep geziye geliyor. Muhalafet iyi olmayabilir ama bu partinin son bulmasını istemeleri için de çok nedenleri var.

Basbakan Cumhurbaskani olursa bende AKP'nin zayiflayacagini dusunuyorum ama Basbakan Cumhurbaskani olunca yine aktif olmaya devam edecektir.

Back