"CHP'li kadınlar üstsüz güneşlendi"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
"CHP'li kadınlar üstsüz güneşlendi" diyen başkana tepki
ANTALYA’da CHP İl Kadın Kolları üyesi bir grup, kendileri için ’Kadınlar plajında üstsüz güneşlendiler’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel’i protesto etti.
Sitene Ekle
-chp-li-kadinlar-ustsuz-guneslendi-diyen-baskana-tepki-5072985.Jpeg

DHA

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Hürriyet Gazetesinden Ahmet Hakan’a verdiği röportajda CHP’li kadınların üstsüz güneşlenerek belediyenin kadınlar plajında provokasyona giriştiğine yönelik iddiaları üzerine, Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı eylem yaptı. Öğle saatlerinde Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan CHP’li kadınlar, attıkları sloganlarla Başkan Türel’i protesto etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, belediyeye bağlı özel güvenlik biriminin ve polisin güvenlik önlemleri altında yaptığı basın açıklamasında, "Uyan Türel Antalya’ya kış geldi. bugün bir kez daha yapay gündemler yaratıp kadınlar üzerinden siyaset yapılmasına şiddetle karşı çıktığımızı ifade etme gereği duyduk" dedi.

Yeğen şöyle devam etti:

"Kadın- erkek eşitliğini içine sindiremeyen, kadını ikinci sınıf vatandaş gören, çocuklarımızın üzerindeki baskıyı küçük yaşta yaratmaya odaklanmış iktidarın uzantısı Belediye Başkanı Menderes Türel, ülkemize sahip çıkan bizleriz. Demokrasiye sahip çıkan bizleriz. Özgürlüğe sahip çıkan bizleriz. Bu topluma huzur gelecekse, bu topluma barış gelecekse, bu topluma kardeşlik gelecekse emin olun kadınlar sayesinde gelecek. Biz siyasi yalansız, iftirasız ve dürüstçe yapıyoruz. Siz de deneyin."

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yeğen, açıklamasını Başkan Türel’e Türkiye’de ve Antalya’da kaç kadının şiddet gördüğü, kaç kadının öldürüldüğü, kaç kız çocuğunun zorla evlendirildiği gibi sorunlarla mücadele etme çağrısıyla tamamladı.

Ahah ay bu çok iyi ya.
Başkan memesinden tanıyacak kadar kadınlarla içli dışlı demek.

"Solcu ya bunlar, kesin cıbıldak geziyolardır sokakta. Hatta kesin atayizdirler bunlar üstsüz bilenem güneşlenirler ehiehi "
diyerek pis pis sırıttığını düşünüyorum bu nur yüzlü adamın.

"Solcu ya bunlar, kesin cıbıldak geziyolardır sokakta. Hatta kesin atayizdirler bunlar üstsüz bilenem güneşlenirler ehiehi "
diyerek pis pis sırıttığını düşünüyorum bu nur yüzlü adamın.

Bu adam çıkar yüzünden Akp'li olanlardan. Orjinalinde badem bıyık ya da keko değil aslında.

kadınlar plajını gidip kadınların memişlerini bakmak için mi açmış bu oğlancık.
chp'li memesini akp'li memesinden ayıran en büyük özellik neymiş nasıl anlamış sormak lazım.

bir dahaki seçimde millet vekili adayı olmalı bence.:KK9:üstün görüşleri var.:KK53:

İnsanların günahını almış belki böyle konuşarak ama o kadar da olur canımmm.
zaten ne kadar iyi bir insan ve müslüman olduğunun önemi yok.Hangi partidensin sen , en önemli konu bu.

Benim anlamadığım orası kadınlar plajı değil mi? Çalışanlar da dahil herkes kadın diyor başkan. O zaman kadınları nereden görmüş de memelerine bakarak chp'li olduklarını anlamış?

Benim memelerine bakarak tanıyabildiğim tek kadın grubu gözlemeci teyzeler.
D plus size :KK59:

X