• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li kadın muhtar yine ağzını bozdu

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
CHP'li kadın muhtar yine ağzını bozdu
AK Parti seçmenine küfreden Denizli'nin Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Can Aras, eleştirilere de bel altı sözlerle cevap verdi.

c_8318.jpg

AK Parti'nin yüzde 50'lik zaferini içine sindiremeyen CHP'li kadın muhtar Semiha Can Aras, seçim akşamı sosyal medya hesabından AK partililere küfretmiş, "Deveyi diken insanı s... yaraşır, teleferikin direkleri girsin" gibi ifadeler kullanmıştı.

"BİR YERİM ACISA EVLENİRDİM"
Kadın muhtar, eleştirilere de aynı üslupla karşılık verdi. Kendisine yapılan eleştiriler için başka bir muhtarı suçlayan Aras, "Eşim öleli 22 yıl oldu bir yerim acısa evlenirdim" yazdı.

c_3139.jpg

CHP'li kadın muhtar AK Parti seçmenine küfretti

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=385390

Tabii ya söylenmiş bir anonim söz , hiiiç buralara çekilir mi ? Cıks cıks cıks içimiz kötü bizim.

Ayrıca hiç anlamadığım mantık , ben yazdım yazdım da sor niye yazdım ; öteki muhtarda yazdı !

Sosyal platformlarda onca hakaret duyarım , hiç kendimi hakaret ve küfürle savunmak çarem olmadı .Şükür , daha fazla silahım var hakkımı , fikrimi savunacak .

Ezgi Mola'da seçim sonunda twitterda deve ve diken emojisi yazıp paylaştı, bi takipçiside açılmamış şemsiye emojisi yazdı ona :KK70:

Verdiği ifade bizi ilgilendirmez ki; insan zora düşmeye görsen dinini reddediyor. Sosyal medyadan o zaman çemkirmeyecek kimse, klavye arkasına saklanıp da artistlik yapmayacak.

Ezgi Mola'da seçim sonunda twitterda deve ve diken emojisi yazıp paylaştı, bi takipçiside açılmamış şemsiye emojisi yazdı ona :KK70:

Saygısızlık yapmış.
Merakla bir bakayım dedim de midem bulandı :(
Ezgi Mola dahil cevaplayanların çoğunun seviye yerlerde.

deniz uğurda hepsıne kapak gibi cevap vermiş,ama daha önemlisi,cahıl çoban,salak,beyınsız yuzde 50 hepsıne verdı cevabı,o beğenmedıklerı cahıl,beyınsız yuzde 50 kadar olmadılar,demekki fazla zekada işe yaramıyor,

hadi ablanın söylediği deve diken ikilisini halk arasında bir söz diye örttük diyelim, teleferik direklerini s...lar ne demek?
ne demek hakaret ve küfür etmedim? insanları iyice geri zekalı sanıyorlar, artık.
ayrıca kimin ağzına neyin yakışıp neyin yakışmayacağı konusunda bilirkişi olarak kabul edeceğim en son kişi bile olmayabilir kendisi.
çık insan gibi seçim sonucu öfkeyle yazdım, tüm AKP seçmeninden özür dilerim de işte. ne uzatıp kendini rezil ediyorsun

Ahh Türk kadınım bunlar uğraşacagına marsa çıkacak evlat yetiştirsen ne güzel olurdu,bizde senin ellerini büyük bir gururla öperdik...

Durduramıyoruz efenim... kadın susmuyor:)) bence sussun birkaç kişi yüzünden bütün seçmenleri kötü gösteriyor farkında değil

Back