CHP’li İnce’den kendisine yer vermeyen TRT’ye: Hakkım haram zıkkım olsun, boğazlarında kalsın

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, TRT’nn kendisine yer vermemesini eleştirerek “Ben TRT’ye olan hakkımı haram zıkkım olsun diyorum, boğazlarında kalsın diyorum” dedi.
Capture.JPG

Fotoğraf: DHA

Eskişehir’deki referandum mitinginde konuşan İnce, TRT’nin gelirinin yüzde 86’sının elektrik faturalarından geldiğini kaydederek, yurttaşlara “Hepimiz bunu ödüyoruz. Evet diyenler de ödüyor, hayır diyenler de ödüyor. TRT’de beni görüyor musunuz hiç? Hayır. Dün Aksaray’da 10 bin kişi vardı, Niğde’de 10 bin kişi vardı, Nevşehir’de 10 bini vardı. Sesleniyoruz, TRT’de yokuz. Sizler elektrik faturasında TRT’ye para ödemiyor musunuz? Ben de ödüyorum, siz de ödüyorsunuz” diye seslendi.

‘Diyanetin fetvası yok mu?’
Diyanet’i TRT ile ilgili fetva vermemekle eleştiren İnce, “Bu diyanetin TRT’ye bir fetvası yok mu? O Diyanetin bu cumhurbaşkanına bir fetvası yok mu? ‘Yapma etme, reisi cumhur bu yaptığın haram, bu yaptığın günah. Devletin otobüsüyle, devletin örtülü ödeneği ile, devletin parasıyla siyasi propaganda yapma’ demesi lazım değil mi? Ben TRT’ye olan hakkımı haram zıkkım olsun diyorum, boğazlarında kalsın diyorum” dedi.

http://www.diken.com.tr/chpli-inced...akkim-haram-zikkim-olsun-bogazlarinda-kalsin/

Hiç etkili bir beddua değil.Tutmaz.

Bir Yalovalı olarak kendisiyle ilgili tek duyduğum her aksam afilli mekanlarda yetmişlikleri devirdiği(elbette bizi baglamaz) baskada bir katkısını duymadım şehrimizin kalkınması adına. Buradaki hali biraz ucaķ düşerken salavat çeken ateiste benzemiş.

Bir Yalovalı olarak kendisiyle ilgili tek duyduğum her aksam afilli mekanlarda yetmişlikleri devirdiği(elbette bizi baglamaz) baskada bir katkısını duymadım şehrimizin kalkınması adına. Buradaki hali biraz ucaķ düşerken salavat çeken ateiste benzemiş.
Hicbirsey yaptirmiyorlar ki.. Izmir mesela, oy vermedigi icin her belediyenin aldigi yardimin yarisini bile alamiyor devletten. Kendi yagiyla kavrulmaya, metrolar yapmaya ugrasiyor. Bir yandan da borclarini odeyip bitirdi bu sehir. Metrolari da Ankara ve Istanbul'da bunlarin yaptirdiginin cok daha ucuzuna maletmistir.

Hicbirsey yaptirmiyorlar ki.. Izmir mesela, oy vermedigi icin her belediyenin aldigi yardimin yarisini bile alamiyor devletten. Kendi yagiyla kavrulmaya, metrolar yapmaya ugrasiyor. Bir yandan da borclarini odeyip bitirdi bu sehir. Metrolari da Ankara ve Istanbul'da bunlarin yaptirdiginin cok daha ucuzuna maletmistir.
Bu konuda çok haklısın. Esasında muhalefetin 'gözcü' üslubunu en iyi kullanan vekildir nazarımda ama ne fayda.

Dimikriiisiii dimikriisiii, Hollanda faşist, dimikrisi bilmiz diyenler.

Hani demokrasi, hani???????

Ya bir kere de bir yandaş gelip evet ya haklı adam, TRT yanlış yapmış, Devlet kanalıdır o Hükümet değil ve bu devletteki her kesimi kucaklamak zorunda sonuçta herkesten vergi alıyor desin vallahi gözüm yaşaracak. Ama yooooook demokrasi sadece onlara, diğerleri avucunu yalasın.

X