Ortalık provokator dolu,alayı provokator Gürsel Tekin n'apsın bende olsam aynısını derdim
Allah bilir adama ne dediler de çileden cikardilar... Karsinda koskoca genel sekreter var dikkat edeceksin konusmana.... ( çok güzel oluyormuş görüp görmemezlikten gelmek havadan bahane bulmak simdi anladim niye böyle yaptiklarini bazi arkadaşlarin)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ortalık provokator dolu,alayı provokator Gürsel Tekin n'apsın bende olsam aynısını derdim
Hoopp padişahım bunlar nasıl laflar senden büyük Allah var !!
Bunun adı resmen iktidar zehirlenmesi.
Başka tanımı yok şu andaki başbakanın ruh halinin.
Hani bdv'de dıyoruz ya tedavi görmen şart.Aynı bu durum işte.
aradım taradım bu yazını buldum. demekki provokator denilen bi şey insanıı zıvanadan çıkarıyor. söyleyim başbakanın yerinde olsam bende tahammül edemezdim iyi dayanmış. allah yardımcısı olsun.
Uzatmayacagim.Ben de hannesli arkasta ironilerdeb ironi begeniyorduk ki sen onu gercek anlayip ciddi bir cevap verdin.Alintilamadim ama bana bunlari yazinca cevap vermem gerekti.Gel biz senin bu yorumu yapmadigini farzedelim olur mu pembecim? cumlenin sonuna kullandigim smileyden de anlasilacagi gibi ironinin daniskasini yapmistim ama anlayamadin.Olabilir.Donup birkac kez daha okursan arkadasin da benim de yorumumun hangi manada yapildigini daha net anlarsin.Ben bu mesajini yok sayiyorum.Merak etme aramizda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Genellemek istemiyorum ama yahu bu videodaki adamin partisinden olan kisiden ne beklersin bunlar turkiyenin benliginden nefret eden insanlar Konu sahibine tesekkur ediyorum paylasimi icin
Turkiye ve Turklerden kimin nefret ettigi ortada Hatay da 60 vatandasimiz oldugunde tayyip erdogan kosa kosa amerikaya gitmisti.
Misirlilara ,suriyelilere , somaliye aglaya emine erdogan ,tayyip erdogan ,bulent arinc ,soma da olen madencilere gozleri bile yasarmadi.
Ayrica basbakan neden ceza alip hapise girdigi ortadayken baskalrina iftira atmayin.
Birsey soylemek istiyorum bunu da oldum olasi anlamamisimdir simdi buradan bana fanatikler kizicaklar ama ataturku bende seviyorum o bizim ulkemizin onde gelen buyuklerinden ama neden onun hakkinda elestiri bile yapamiyoruz ayni seyi kanuni icin yapabiliyorken fatih icin yapabiliyorken Ataturku bi ilahlastiriyorlar iste bu bana cok itici geliyor bu resmen ilahlastirma
Birsey soylemek istiyorum bunu da oldum olasi anlamamisimdir simdi buradan bana fanatikler kizicaklar ama ataturku bende seviyorum o bizim ulkemizin onde gelen buyuklerinden ama neden onun hakkinda elestiri bile yapamiyoruz ayni seyi kanuni icin yapabiliyorken fatih icin yapabiliyorken Ataturku bi ilahlastiriyorlar iste bu bana cok itici geliyor bu resmen ilahlastirma
Erdoğan'a yapılan ilahlaştırma da aynı rahatsızlığı veriyor mu ?
Konumuz Ataturk mu ? Degil , o zaman bu yorum ne alaka ?
Atatürkle erdoğanı karşılaştırmaya çalışıyorlarbirine yaptıklarından dolayı minnet duymak ilahlaştırmak değildir nankör olmamaktır bence
tmm bunu yazan bayaaaaannn internete bakmadan ataturkun savaslar sirasinda en yakin arkadaslarini ve su an ataturkun ataturkumuz olmasini saglayan yardim eden arkadaslarinin ismini sayabilirmisiniz google hz sormadan Bence sayamassiniz cunku unuttunuz hatta hicbilmiyordunuz belkide iste bana hgore asil nankorluk budur!!!!Sadece bu ulkeyi ataturkun kurtarmasindan ibaretmisgibi gostermek!!!!Halbuki yaninda birkactane yakin arkadasiyla birliktelerdi,surekli fikir alisverisi icindelkerdi.Malesefki biz sadece ataturku biliyoruz ama gerisi ?????
tmm bunu yazan bayaaaaannn internete bakmadan ataturkun savaslar sirasinda en yakin arkadaslarini ve su an ataturkun ataturkumuz olmasini saglayan yardim eden arkadaslarinin ismini sayabilirmisiniz google hz sormadan Bence sayamassiniz cunku unuttunuz hatta hicbilmiyordunuz belkide iste bana hgore asil nankorluk budur!!!!Sadece bu ulkeyi ataturkun kurtarmasindan ibaretmisgibi gostermek!!!!Halbuki yaninda birkactane yakin arkadasiyla birliktelerdi,surekli fikir alisverisi icindelkerdi.Malesefki biz sadece ataturku biliyoruz ama gerisi ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?