CHP'li Gürsel Tekin'in bir vatandaşla söz dalaşına girdiği görüntüler ortaya çıktı.

Ortalık provokator dolu,alayı provokator Gürsel Tekin n'apsın bende olsam aynısını derdim

Allah bilir adama ne dediler de çileden cikardilar... Karsinda koskoca genel sekreter var dikkat edeceksin konusmana.... ( çok güzel oluyormuş görüp görmemezlikten gelmek havadan bahane bulmak simdi anladim niye böyle yaptiklarini bazi arkadaşlarin)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

buna sevindim. tabi tasvip etmeyiz keşke olmasaydı. insanlar bizi temsil edenler bazen çileden çıkıyor. ben utanırım ya bana biri yuh dese yok başka şeyler söylese . yıllar önce deniz baykal bizim memlekete geldi sokaktan geçerken bana el salladı . nasıl utandım neden karşılık vermedim diye . hiç aklımdan çıkmaz .

Ortalık provokator dolu,alayı provokator Gürsel Tekin n'apsın bende olsam aynısını derdim

Hoopp padişahım bunlar nasıl laflar senden büyük Allah var !!

Bunun adı resmen iktidar zehirlenmesi.
Başka tanımı yok şu andaki başbakanın ruh halinin.
Hani bdv'de dıyoruz ya tedavi görmen şart.Aynı bu durum işte.

aradım taradım bu yazını buldum. demekki provokator denilen bi şey insanıı zıvanadan çıkarıyor. söyleyim başbakanın yerinde olsam bende tahammül edemezdim iyi dayanmış. allah yardımcısı olsun.

Uzatmayacagim.Ben de hannesli arkasta ironilerdeb ironi begeniyorduk ki sen onu gercek anlayip ciddi bir cevap verdin.Alintilamadim ama bana bunlari yazinca cevap vermem gerekti.Gel biz senin bu yorumu yapmadigini farzedelim olur mu pembecim? cumlenin sonuna kullandigim smileyden de anlasilacagi gibi ironinin daniskasini yapmistim ama anlayamadin.Olabilir.Donup birkac kez daha okursan arkadasin da benim de yorumumun hangi manada yapildigini daha net anlarsin.Ben bu mesajini yok sayiyorum.Merak etme aramizda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam aramızda. ama ne yalan söyleyim ben dayanamam bi tepki gösteririm . o yüzden siyasileri çok görmüyorum

Genellemek istemiyorum ama yahu bu videodaki adamin partisinden olan kisiden ne beklersin bunlar turkiyenin benliginden nefret eden insanlar Konu sahibine tesekkur ediyorum paylasimi icin

Genellemek istemiyorum ama yahu bu videodaki adamin partisinden olan kisiden ne beklersin bunlar turkiyenin benliginden nefret eden insanlar Konu sahibine tesekkur ediyorum paylasimi icin

Turkiye ve Turklerden kimin nefret ettigi ortada Hatay da 60 vatandasimiz oldugunde tayyip erdogan kosa kosa amerikaya gitmisti.
Misirlilara ,suriyelilere , somaliye aglaya emine erdogan ,tayyip erdogan ,bulent arinc ,soma da olen madencilere gozleri bile yasarmadi.
Ayrica basbakan neden ceza alip hapise girdigi ortadayken baskalrina iftira atmayin.

Birsey soylemek istiyorum bunu da oldum olasi anlamamisimdir simdi buradan bana fanatikler kizicaklar ama ataturku bende seviyorum o bizim ulkemizin onde gelen buyuklerinden ama neden onun hakkinda elestiri bile yapamiyoruz ayni seyi kanuni icin yapabiliyorken fatih icin yapabiliyorken Ataturku bi ilahlastiriyorlar iste bu bana cok itici geliyor bu resmen ilahlastirma

Erdoğan'a yapılan ilahlaştırma da aynı rahatsızlığı veriyor mu ?

Konumuz Ataturk mu ? Degil , o zaman bu yorum ne alaka ?

Atatürkle erdoğanı karşılaştırmaya çalışıyorlar birine yaptıklarından dolayı minnet duymak ilahlaştırmak değildir nankör olmamaktır bence

Atatürkle erdoğanı karşılaştırmaya çalışıyorlar birine yaptıklarından dolayı minnet duymak ilahlaştırmak değildir nankör olmamaktır bence

tmm bunu yazan bayaaaaannn internete bakmadan ataturkun savaslar sirasinda en yakin arkadaslarini ve su an ataturkun ataturkumuz olmasini saglayan yardim eden arkadaslarinin ismini sayabilirmisiniz google hz sormadan Bence sayamassiniz cunku unuttunuz hatta hicbilmiyordunuz belkide iste bana hgore asil nankorluk budur!!!!Sadece bu ulkeyi ataturkun kurtarmasindan ibaretmisgibi gostermek!!!!Halbuki yaninda birkactane yakin arkadasiyla birliktelerdi,surekli fikir alisverisi icindelkerdi.Malesefki biz sadece ataturku biliyoruz ama gerisi ?????

Son düzenleme:
Mune , lutfen mudahale edebilirmisiniz? Bu konunun Atatturk ile ne alakasi var?

kim sana atatürk tek başına kurtarmış dediki kendisi bile herzaman biz yaptık ettik diye konuşmuştur bazıları gibi şukadar yol yaptım (o yollarıda kendi parasıyla yapmış gibi) onlar ne yaptımı demiş

ha ayrıca sana neyi nekadar bildiğimi kanıtlamak zorunda değilim bayan.

Son düzenleme:

İnanmazsınız belki ama google bakmadan cevap vereyim. Başbakan'ınızın hiç dilinden düşürmediği İnönü başta olmak üzere, Fevzi Çakmak, Celal Bayar, Kazım Karabekir aklımda kalan bunlar. Siz eğer sayamıyorsanız, unuttuysanız genelleme yapmayın. Kendi tarih bilginizin eksikliğinden yakının. Üstelik savaşta binlerce şehit verildi. Genci yaşlısı herkes canla başla savaştı. Kimse bunu inkar etmiyor ki? Ama fikir babası kimdi. Kim yönetti ? Tabiki de en çok Atatük' ün anılması normal değil mi? O cesareti kim verdi ? Kim topladı okadar insanı ? Savaş yönetmek kolay mı sanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…