Ayıp ayıp çok ayıp. Vatandaşa sovmekte sınır tanımayan adeta birbiriyle yarışan siyasetçilerin olduğu bir ülkede yaşamak neyin cezası acaba? Utanmıyorlar da şu lafları ederken. Açık hava timarhanesine dondu ülke sayelerinde
aaaaa konuyu kimin açtığına bakıyorum ki kim açmış?
tabiki pembe
açılma sebebi ne?
dün Soma da Başbakanın vatandaşa burda hakaret etmesi karşıt görüşlülerden tepki aldığı için şimdi o da aynı şekilde karşıt görüşlülerin desteklediği birinin foyasını ortaya dökmek
konuyla ilgili fikrim ise bu insanlar biz oy verdiğimiz sürece varlar bunlar görmek istemediğimiz davranışlar.....
hic sasirmadimmm..
aaa herkes bi konuyu on kere açıyor da ben neden açamıyorum . düşüncemi de belirttim. kavga dövüş fıtratımızda var. yukarıyı oku istersen
yakında şaşırırsın canım merak etme.
Kim olursa olsun küfür hicbir agiza yakismiyir zira o agzi Rabbim halini anlatdin guzel seyler soyledin ve yemek yemek icin varmistir bunlar boyle olunca halka birsey dememek lazim siyasetten de tiskindim her seferinde bunu tartisip makzeme konusu yapanlardan da neyin derdindesiniz anlamis degilim yaa sabir diyorum hakkaten baska derdimiz kalmadi yazik ki milletin acilarinin uzerinden hala siyaset yapanlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?