• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Gürsel Tekin'in bir vatandaşla söz dalaşına girdiği görüntüler ortaya çıktı.

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in bir vatandaşla girdiği söz dalaşı sonrası ağır küfürler ettiği görütüler ortaya çıktı. Başbakan'a küfürbaz diyen Tekin'in kendisini eleştiren bir vatndaşa ağır küfürler ettiği görülüyor.
Tekin, küfrederek yürürken vatandaşın "adamı hasta etmeyin" demesi üzerine geriye dönüyor ve "ağzını yırtarım it herfi" diyor.

Tartışmanın devam etmesiyle Tekin'in ettiği küfürler daha da ağırlaşıyor.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/gursel-tekin-in-kufur-ettigi-goruntuler-izle

Ayıp ayıp çok ayıp. Vatandaşa sovmekte sınır tanımayan adeta birbiriyle yarışan siyasetçilerin olduğu bir ülkede yaşamak neyin cezası acaba? Utanmıyorlar da şu lafları ederken. Açık hava timarhanesine dondu ülke sayelerinde

Ewet el birligi ile ulkenin icine etmeye and icmis gibiler. Hic bir ise yaramayan siyasiler gitmesinler lutfen somaya. İnsanlari germekten baska bir ise yaradiklari yok. Utaniyorum bende bu insanlardan. Basbakan hakaret eder, musaviri tekme tokat dover, muhalefet vekili kufur eder yeter artik ya az insan olun.

Ayıp ayıp çok ayıp. Vatandaşa sovmekte sınır tanımayan adeta birbiriyle yarışan siyasetçilerin olduğu bir ülkede yaşamak neyin cezası acaba? Utanmıyorlar da şu lafları ederken. Açık hava timarhanesine dondu ülke sayelerinde

ya ben çok görmüyorum aslında hepimizin çevresinde var . eleştirilmeye kimsenin tahammülü yok hemen saldırıya geçiyoruz . başbakan bakanlar milletvekilleri , kendi babalarımız hülo saldırıyoruz hemen küfürler havada uçuşuyor. rahatlıyoruz demek ki . çocuklarımızı daha sakin yetiştireceğiz inşallah:72:

aaaaa konuyu kimin açtığına bakıyorum ki kim açmış?
tabiki pembe
açılma sebebi ne?
dün Soma da Başbakanın vatandaşa burda hakaret etmesi karşıt görüşlülerden tepki aldığı için şimdi o da aynı şekilde karşıt görüşlülerin desteklediği birinin foyasını ortaya dökmek:19::19::19:

konuyla ilgili fikrim ise bu insanlar biz oy verdiğimiz sürece varlar bunlar görmek istemediğimiz davranışlar.....

aaaaa konuyu kimin açtığına bakıyorum ki kim açmış?
tabiki pembe
açılma sebebi ne?
dün Soma da Başbakanın vatandaşa burda hakaret etmesi karşıt görüşlülerden tepki aldığı için şimdi o da aynı şekilde karşıt görüşlülerin desteklediği birinin foyasını ortaya dökmek:19::19::19:

konuyla ilgili fikrim ise bu insanlar biz oy verdiğimiz sürece varlar bunlar görmek istemediğimiz davranışlar.....

aaa herkes bi konuyu on kere açıyor da ben neden açamıyorum . düşüncemi de belirttim. kavga dövüş fıtratımızda var. yukarıyı oku istersen :72:

Birdaha acma pembe:))
Lütfen sadece iktidar partisindekilerin yanlis davranislarini konu olarak ac..

Allah yardimcimiz ol yarabbim..

Psikolojisi bozuk bir toplum oldugumzu mu soylemek istiyorsun. Saldirgan tavirlar sergileyen insanlar psikolojik acidan buyuk travmalar yasamis insanlar da o yuzden dedim. Neyse ki akli selim insanlar varda ulke hepten akil hastanesine donmuyor. :-)

aaa herkes bi konuyu on kere açıyor da ben neden açamıyorum . düşüncemi de belirttim. kavga dövüş fıtratımızda var. yukarıyı oku istersen :72:

bak pembe bunu yazıyım iyi oku zira bidaha yazmıycam
evet oyum chp ye ama körü körüne savunmuyorum yukarıdaki video açılmadı bende ama yapılan YANLIŞ ......

pembeee sen konu ac ben seni ziyarete glirim aliskanlik olmus zaten :D

Aynen tolin yanlisi babam yapsa tanimam o derece. Hele millete kalkan eli, uzanan dili hic unutmam.

Kim olursa olsun küfür hicbir agiza yakismiyir zira o agzi Rabbim halini anlatdin guzel seyler soyledin ve yemek yemek icin varmistir bunlar boyle olunca halka birsey dememek lazim siyasetten de tiskindim her seferinde bunu tartisip makzeme konusu yapanlardan da neyin derdindesiniz anlamis degilim yaa sabir diyorum hakkaten baska derdimiz kalmadi yazik ki milletin acilarinin uzerinden hala siyaset yapanlara....

Kim olursa olsun küfür hicbir agiza yakismiyir zira o agzi Rabbim halini anlatdin guzel seyler soyledin ve yemek yemek icin varmistir bunlar boyle olunca halka birsey dememek lazim siyasetten de tiskindim her seferinde bunu tartisip makzeme konusu yapanlardan da neyin derdindesiniz anlamis degilim yaa sabir diyorum hakkaten baska derdimiz kalmadi yazik ki milletin acilarinin uzerinden hala siyaset yapanlara....

Hay agziniza saglik. Bunun ustune yorum yersiz olur.
Tesekkurler. ;)

yazık çok yazık....bu ne çirkin insanlar yaa ağızları küfür dolu nefret dolu !! biri vurur biri söver hay sizin benn..... nefret ettim hepinizden saygı duyulacak adam değilsiniz hiçbiriniz...

kimsenin yaptığı bu tarz hareketleri, sözleri onaylamıyorum asla.

annemle de konuşuyorum bugün başbakan bunu nasıl yaptı kendine hakim olamıyor keşke şöyle şeyler yapmasa dedim.

evt insanlar çileden çıkabiliyor ama sakin kalınmalı.

bu arada baya bi laflar havada uçuşmuş

o yapmış bu da yapmış diyerek kendinizi kandırın durun sizde....o yapınca eyvallah bu yapınca konu açmakta ilginç geldi ...ikisinin de birbirinden çirkin davranış olduğunu hala kabul etmeyip bi taraf olun illa mecburuzya... ama doğru başbakanımız ne demiş Taraf olmayan bertaraf olur ..

Ortalık provokator dolu,alayı provokator Gürsel Tekin n'apsın bende olsam aynısını derdim :53::53:

Back