ne hatırladım bıl,şimdi erdoğan cumhurumuz ya,evrenle kıyas,ama bır zamanalr başbaknımızdı ya,o zamanda emın çölaşanın karısı,yada emın değilim chpli bir kadın mılletvekili,demiştiki,bu ülke başbakanını asmış bir ülkedir,sıra erdoğana gelir gibilerınden tehdit etmişti,herhal bır gun cumhur olur dıye düşünmemişti sanırım,bir gün başkan olacak,acep o zaman kımle mukayese etcekler?tarıhte örneği yokki tr nın başkanı dıye :)))ayy ne eğlendım sabah sabah,sefamız olsun,hadi Cumhurum,Başkanlık seni bekliyor,Yolun açık olsun..Eki Görüntüle 1607998 Amaciniz bu zaten ama size lafim
Hadi ordan ....
Erdogan boyle birsey yapsa siz ne yapardiniz.
O zamanlar Evrene ne yapabildiniz
O kadar canin hesabini vermeden oldu evren sorabildiniz mi hesabini
Yargilama surecini kim baslatti
Kiyasladiklari adama bak birkere sanki Evren cok yrgilandine hatırladım bıl,şimdi erdoğan cumhurumuz ya,evrenle kıyas,ama bır zamanalr başbaknımızdı ya,o zamanda emın çölaşanın karısı,yada emın değilim chpli bir kadın mılletvekili,demiştiki,bu ülke başbakanını asmış bir ülkedir,sıra erdoğana gelir gibilerınden tehdit etmişti,herhal bır gun cumhur olur dıye düşünmemişti sanırım,bir gün başkan olacak,acep o zaman kımle mukayese etcekler?tarıhte örneği yokki tr nın başkanı dıye :)))ayy ne eğlendım sabah sabah,sefamız olsun,hadi Cumhurum,Başkanlık seni bekliyor,Yolun açık olsun..
Kiyasladiklari adama bak birkere sanki Evren cok yrgilandi
Bide baskanlik sistemi yonetilen o kadar ulke varken Turkiyedekiler beden bukadar korkuyor(muhalefetler)
Bu baskanlik sistemini chp atsaydi ortaya bunkadar karsi cikan olurmuydu acabaa...
Neyse konu sapmasin....
Bana veya bir baskasina degil konuya kendi yorumunuzu yaziniz lutfen benim yorumumda sizi pek alakdar etmez sizin yorumunuzun beni alakadar etmedigi kadar.Baldankabak
Surada kimse ogrenemedi yorum yazmayi kisiye saldirmayin konuya yorumunuzu yapin
Mune
Ben mi yanlis biliyrm Hep bir saldirma cemkirme karsi cikma
Lutfen ama...
Bende bundan bahsediyordmPolemiğe girilmesin lütfen...