CHP'li Eren Erdem hakkında soruşturma başlatıldı

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye IŞİD'e kimyasal silah satıyor" diyen CHP'li Vekil Eren Erdem hakkında suç duyurusunda bulundu.

"CHP'li Milletvekili Eren Erdem'in açıklamalarını gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Sözlü açıklamaları var basına yansıyan ses kaydı var mı yok mu bilmiyorum. Söyledikleri ile açıklamaları maalesef çelişiyor. O sözleri farklı bir şekilde yorumlayacak Türkiye'de kaç tane insan var bilmiyorum, ama merak ediyorum. Benim anladığım çok açık. Eminim ki, akıl sahibi herkesin anladığı açık. Sayın Erdem milletin aklıyla alay ediyor. Bu millet o sözlerin ne anlama geldiğini anlayacak durumdadır.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM
Ben CHP Genel Başkanı'na soruyorum 'içinizde İrancı kaç milletvekiliniz var'. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Onu ben Türk milletine şikayet ediyorum, Türkiye kamuoyuna şikayet ediyorum. Güya Adana'daki bir soruşturmayla ilgili savcıyı arayıp 'Bunu kapatın, benden habersiz iş yapmayın şekilde bir iftira atıldı. Başsavcı vekili açıklama yaptı, ben de açıklama yaptım. Cumhuriyet Baş Savcılığı'na Eren Erdem'le ilgili suç duyurusunda bulundum. Mahkemelere müracaat ederek tekzip kararı aldım. Birgün ve Cumhuriyet gazeteleri iftirada yarış yapıyorlar. Onlara da bunu bizzat gönderdim."

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=392306

Dedimya herkes hesabını verecek
Yakında dokunulmazlıkları kaldırıldı haberlerini paylaşacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…