- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Maalesef doğru demiş, ödedik bile geçmiş olsunBen ödemem dedim de chess hemen ödedin bile dedi
Valla Mune üstte de dedim.Cebimize giren eller çekilmedikçe açlık sınırının altında yaşama devam edicez.Maalesef doğru demiş, ödedik bile geçmiş olsun
Hiçbir makamın giderleri halka ödetilmemeli, devletin bütçesi halka hizmet için harcanmalı, sen ben senelerce bilmem kaç bin prim günü doldurup emekli olurken onlar 2-3 sene de emekli oluyor, yaş bekleme yok, sağlık giderleri bizden, geziler bizden, konuşmalar bizden.
Sonra iş asgari ücrete zamma gelince 50 lira 100 lira, prim günün doluyor, yaşı beklerken gss ödüyorsun, vergiler belini büküyor, herşeyin fiyatı uçmuş, sen ödemeye alıştın deyip birde kendilerini yüklediler bize.
Sonra da biz sizin için varız destekleyin diyorlar, hani nerede bizim için varlar, bizim için varlarsa maaşlarından feragat etsinler, Meclis kararı çıkarıp bizler maaşlarımızı her ay fakir fukara dul ve yetimlere veriyoruz desinler
Valla Mune üstte de dedim.Cebimize giren eller çekilmedikçe açlık sınırının altında yaşama devam edicez.
Ben alınterimle kazandığım parayı neden başkalarının lüksleri için vereyim.
Lafa gelince "hak,hukuk"derler ama.
Karar verdim milletvekili olucam
Hayat milletvekillerine güzel.Olmadığın hata. Bir dönemlik seçilsen ölene kadar rahat ediyorsun.
Hayat milletvekillerine güzel.
Telekomünikasyon sektörü uzmanları bile ''bu faturayı nasıl izah edecek anlamıyoruz ''demiş.
Bir de Kılıçdaroğlu meclis yetkiyi vermeseydi demiş.O zaman neden milletin yetki verdiği iktidarın her icraatine karşı çıkıyorsunuz demezler mi?
Bu ortaya çıkan ,kimbilir kaç tane milletvekili var,borcunu bizim ödediğimiz.
Olmadığın hata. Bir dönemlik seçilsen ölene kadar rahat ediyorsun.
Bak bu iyiydi, doğru söze ne denir kiAhhahah ya bu mecliste sırf karşı taraf evet dedi diye kendi verdiği önergeye hayır diyen milletvekilleri var. Bakın taraflardan bağımsız olarak bu derece mantıksızız. Milletvekillerin tek yürek tek bilek oldukları tek nokta milletvekili maaşlarına zam yapıldığı nokta. İşte o zaman hep bir ağızdan evet evet evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?