CHP'li Elif Doğan Türkmen'in haberleşme gideri Meclis gündeminde

Ben ödemem dedim de chess hemen ödedin bile dedi
Maalesef doğru demiş, ödedik bile geçmiş olsun
Hiçbir makamın giderleri halka ödetilmemeli, devletin bütçesi halka hizmet için harcanmalı, sen ben senelerce bilmem kaç bin prim günü doldurup emekli olurken onlar 2-3 sene de emekli oluyor, yaş bekleme yok, sağlık giderleri bizden, geziler bizden, konuşmalar bizden.
Sonra iş asgari ücrete zamma gelince 50 lira 100 lira, prim günün doluyor, yaşı beklerken gss ödüyorsun, vergiler belini büküyor, herşeyin fiyatı uçmuş, sen ödemeye alıştın deyip birde kendilerini yüklediler bize.

Sonra da biz sizin için varız destekleyin diyorlar, hani nerede bizim için varlar, bizim için varlarsa maaşlarından feragat etsinler, Meclis kararı çıkarıp bizler maaşlarımızı her ay fakir fukara dul ve yetimlere veriyoruz desinler

Valla Mune üstte de dedim.Cebimize giren eller çekilmedikçe açlık sınırının altında yaşama devam edicez.
Ben alınterimle kazandığım parayı neden başkalarının lüksleri için vereyim.
Lafa gelince "hak,hukuk"derler ama.

Aynen katılıyorum sana, sıkıldım artık bu partilerin halkın yanındaymış gibi davranıp aslında umursamamalarından.

Telekomünikasyon sektörü uzmanları bile ''bu faturayı nasıl izah edecek anlamıyoruz ''demiş.
Bir de Kılıçdaroğlu meclis yetkiyi vermeseydi demiş.O zaman neden milletin yetki verdiği iktidarın her icraatine karşı çıkıyorsunuz demezler mi?
Bu ortaya çıkan ,kimbilir kaç tane milletvekili var,borcunu bizim ödediğimiz.

Hayat milletvekillerine güzel.

He vallaha, güvenceleri falan şahane. E boşuna dökmüyorlar o kadar parayı seçim zamanı. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyor işte. İşin en acıklısı da iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanları görmek. Sen yıllarca okuyacağım kendimi geliştireceğim diye çabala adam siyaset üzerine belki bir tane kitap bile okumamışken orada seni temsil etsin.

O milletvekilini de halk seçti deynep senin tabirinle " millet yetki verdi" , ere bızı temsıl etmesi için seçildi dıye tanrısı olmadı ya halkın, kimse ona dötümüzdeki donu alsın diye bir ayrıcalıklı tanımıyor, eleştırıyor mıllet. Senin mantık şu sanki " evine hırsız gıriyor,hırsızı yakalıyorsun , bakıyorsun senınle aynı politik görüşte,dünde veys etnik kımlıkte, bunu görünce adamı aksama yemeğe davet edip, evde olmadığın saatlerı söyleyip, evini daha ıyı soyması ıcın yol gösterıyorsun" sen yetki verdıgının o yetkıyı nasıl kullandığını denetlemek istemiyor olabilirsın ama başkaları ıstıyor.

Ahhahah ya bu mecliste sırf karşı taraf evet dedi diye kendi verdiği önergeye hayır diyen milletvekilleri var. Bakın taraflardan bağımsız olarak bu derece mantıksızız. Milletvekillerin tek yürek tek bilek oldukları tek nokta milletvekili maaşlarına zam yapıldığı nokta. İşte o zaman hep bir ağızdan evet evet evet.

18 yasinda milletvekili olunabilecek eger yeni anayasa referandumdan gecerse. Adamlar 20 yasinda emeklilige hak kazanabilecek. Genc emekliler cenneti Turkiye. Maas da yuksekmis hem de..

Bak bu iyiydi, doğru söze ne denir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…