CHP'li Çankaya Belediyesi'nin Son Skandalı

HENAH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
469
6
96
CHP'li Çankaya Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bir skandala imza attı.

CHP'li Çankaya Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk posterini ters astı. Saatlerce öylece kalan postere vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Bunun Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal'e yapılan büyük bir saygısızlık olarak niteleyen vatandaşlar bir de bunu yapan Atatürk'ün kurduğu partinin bir temsilcisi dediler.

Bir vatandaşın da bu yüzden Çankaya Belediye'sine maddi ve manevi tazminat davası açacağı belirtildi.

buraya kimse yorum yapmamış ne kaa ilginç bunu akpli bir belediye yapsaydı şimdi burası kaynıyodu

kesin posteri asanların hatasıdır caaanım

büyük saygısızlık !

demekki Atatürk sevgisi lafla olmuyormuş

Binanın ne olduğu belli değil, resmi büyütüyorum, çankaya chp belediyesi olup olmadığı hakkında tek bir ibare yok. Netten tarattım tek bir resim var. Bir de Melih Gökçekin bolca twiti

Eğer bu cidden çankaya chp belediyesiyse büyük saygısızlık. Nasıl bir açıklama getireceklerini merak ediyorum.

Herhalde bakmadan asmislardir,farkettiklerinden de duzeltmislerdir.

Son düzenleme:
"İşte Çankaya Belediyesi. Atatürk'ü saatlerce baş aşağı astı. Ya bizim belediye olsa idi.."i.melih

Üsluba bak. Fotoğrafı ters asmışlar Atatürk’ü baş aşağı astı diyor. Gazeteciler fotoğrafı çekse büyük yanlış diye

haber yapsa anlarım da melih gökçek işi gücü yok binayı çekmiş twit atmış. okullardaki Atatürk resimleri çöpten çıkarken

neredeydi acaba???

Akpli belediye yapsa chpli vekil böyle bir şey yazsa aynı tepkiyi verirdim.

"Saatlerce öylece kalan postere vatandaşlar büyük tepki gösterdi."

o vatandaşların elinde gökçekteki gibi telefon kamera yoktu herhal koca nette bir tane fotoğraf dolanıyor.

Büyük saygısızlık gerçekten keşke dikkatli olsalarmış azcık

Son düzenleme:
ordaki vatandaşlardan biri çekmiştir herhalde,yoksa Melik Gökçek'in ordan geçerken görüp çekmiş olabileceğimi düşünüldü :)

nihayetinde bir bina ve üzerinde bir poster,kaç farklı kare olabilirki.iki gündür bu haber nette,Çankaya belediyesinden bir yalanlama haberi okumadım.

kaldıki fotoğrafı kimin ne zaman nerede çektiğinin bi önemi yok.görüntünün ne kadar yanlış ve kim tarafından yapıldıysa yapılsın saygısızca olduğu aşikar,vurgulanması gereken öncelikle budur.

Fotografin kimlerce cekildiginin onemi yok, fotografi goren vatandaslar kizmislar.Hatta biri dava acacakmis, gidip Cankaya belediyesinde oturanlara sormak lagzim, fotograf kac saat asili kaldi diye.
Baska parti bu hatayi yapsa, dillerine dolarlardi, ona ne suphe.En buyuk Ataturkcu onlarya, kimselere kaptirmazlar.
Kendileri yapinca sesleri cikmaz.
Nihayetinde hatayla yapilmis bisey, keske bunu kendileride bunu dustur edinse.Herseyin altindan kotu niyetli bisey cikarmak icin bazen cok cabaliyorlar.Hatalar bizlere mahsustur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…