Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP\'li Mustafa Akaydın, Kurtuluş Savaşı'nda var olma mücadelesi veren kahraman Türk milletine 'menfaatçi' yakıştırmasında bulunarak büyük skandala imza attı.
Akaydın katıldığı televizyon programında, '' Fransızlar geliyor topraklarımızı işgal ediyor. Halkın umrunda bile değil. Kahvede tavla oynuyor. O zaman okey var mıydı, batak var mıydı bilmiyorum. O zaman birisi geliyor ve diyor ki 'Düşman şehre girdi' kimsenin umrunda değil. Sonra tarlaya girdi diyor ve herkes baltasını, sapanını kapıp tarlaya gidiyor' diyerek aziz şehitlerimize hakarette bulundu.
CHP'li Akaydın'ın bu skandal sözlerinin ardından twitter'da ''ŞehitlerdenÖzürDileAkaydın'' hashtag ile büyük tepki gösterildi. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu Akaydın'ın istfia etmesi gerektiğini belirtti.
Kaynak: Haber7
link koymayı bilmiyorum o yüzden . videosu da var izleyebilirsiniz.
buldum. şimdi antalya belediye başkanı kendisi. uzun yıllar orada yaşadım ben. ve hep bunu dediler. sanırıım orası ya fransızların yada italyanların işgalindeymiş. ve biz savaşı kazandığımızda bunlar geri çekilmiş. halkkın bir kısmı ağlayarak bunlara el sallamış.gemilerine.. gitmeyin diye. şehir efsanesi olmasını diliyorum bunun. sanırım bunu oda duymuş. tabii bir kısım böyle kişiler vardı her üllkede olduğu gibi.. ama bence bahsettiği bunlar. yani şehitlerden bahsetmiyor. kaldıki şehit olan gidip kahvede oturmaz...öyle olsa zaten şehit olmaz..
başkanınız şehre düşman girdi diyor kimse umursamıyor diyor. tarlanıza girdi diyorlar herkes kazma kürek saldırıyor diyor. resmen hararet. çanakkaleye yurdun heryerinden gittiler allah şehitlerimize rahmet etsin orda kendilerine ait toprakları mı vardı ?
Sanirim kendisi inanmak istedigi gibi empoze etmek istiyor bazi seyleri :) Yukardaki arkadasin da belirttigi gibi; Sehit olanlarin listesine bi baksin; yurdun dört bir yanindan asker gitmistir Canakkale savasina, nitekim sehit olmuslardir, bunlarin hepsinin de mi tarlasi vardi Canakkale´de
Hiçbir partinin taraftarı olmadığımı çünkü partilerin taraftarı olunacak kavramlar olmadığını bildiğimi söylemek istiyorum öncelikle. O yüzden "sizin başkanınızın, partiniz şöyle böyle yaptı" gibi suçlamalarla bana gelmeyiniz. Yapılan bir ayıbın, saygısızlığın her zaman karşısındayım. Eğer bu haberdeki kişi gerçekten şehitlerimize hakaret amacıyla böyle söylemlerde bulunmuşsa kendisini haklı bulmuyor, yaptığı yanlışın farkına varmasını istiyorum ve bizi yönetmek üzerinde bu başkandan çok daha fazla yetkisi olan insanların bu konularda ve diğer konularda bitmek bilmeyen skandallarına da aynı şekilde tepki verip vermediğinizi merak ediyorum.
bunların dışında ortaya çıkan yolsuzluklar ve hırsızlıklar, artık kendilerinin bile montaj demeye hali kalmadığı, "telefon dinlemek suçtur." denilerek kabul edilen ses kayıtları...
Ayrıca, başkasının hayatına müdahale etmediğiniz sürece her zaman saygı duyduğum ve asla karışmayacağım dini değerlerinizle ilgili yapılan şu konuşma;
Buna da montaj deme ihtimalinize karşı söylemek isterim ki, Metehan Demir bu konuşmadan dolayı özür dileyerek konuşmanın montaj olmadığını açıklamış oldu.
Biraz konudan çıktım kusura bakmayın ama rica ediyorum biraz daha gözlerinizi açarak bakabilin etrafınızda olanlara. Bu ülke hiçbir hükümetin, partinin değil, bu ülke halkın yani bizim. Bizi daha fazla aramızda bölmelerine izin vermeyelim. Teşekkürler.