• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP milletvekili Kamer Genç'e fezleke

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.626
448
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Japonya Milli Günü'ndeki tepkisiyle hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç hakkında fezleke düzenledi.

Başsavcılığın TBMM Başkanlığına gönderdiği fezlekede, Genç'in, Japonya'nın Ankara Büyükelçiliğinin 26 Kasım 2013'teki Milli Günü'nde, "Emine Hanım, sen hangi sıfatla burada konuşma yapıyorsun" beyanı ve davranışlarıyla Emine Erdoğan'ı küçük düşürerek, TCK'nın 125. maddesinde düzenlenen "hakaret" suçunu işlediği kaydedildi.

Emine Erdoğan'ın avukatları, Genç hakkında, bu olay üzerine suç duyurusunda bulunmuşlardı.

Suç duyurusu dilekçesinde, "Genç'in, Japon Hükümetinin mekanında ve ev sahipliğinde, Emine Erdoğan'a, konuşması devam ederken, görgü, nezaket, terbiye kuralları dışına çıkıp, bağıra bağıra, 'Emine Hanım sen hangi sıfatla burada konuşma yapıyorsun' dediği, araya korumaların girmesine rağmen, Emine Erdoğan'ın bulunduğu bölgeye doğru yürümeye çalıştığı, topluluğun önünde büyük bir skandalın yaşanmasına ve insanların huzurunun bozulmasına sebep olduğu" kaydedilmişti.

"Genç'in, bu hakareti, Emine Erdoğan'ın onurunu kırmak, küçük düşürmek, rencide etmek, şeref ve saygınlığına saldırmak ve aşağılamak için yaptığı" savunulan dilekçede, "Şüphelinin (Genç) kasıtlı ve rencide etme amaçlı bu söz ve davranışları hiç şüphesiz ki sövmek suretiyle hakaret suçunu teşkil etmektedir" denilmişti.

Genç'in dokunulmazlığının kaldırılması ve bu suç nedeniyle hakkında dava açılması durumunda 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle yargılanacak.

Haber : Anadolu Ajansı (http://www.aa.com.tr/tr/politika/297378--chp-milletvekili-kamer-gence-fezleke)

Jet hızıyla fezleke çıkmış.İnsan gerçekten hayret ediyor.

Traji komik. O konuşmada suç unsuru içeren tek bir cümle bile mevcut değil.

Biz de yolsuzlukların, hırsızlıkların fezlekesini bekliyoruz. "Hangi sıfatla konuşma yapıyorsun" cümlesine fezleke, ama çalınan milyonlara fezleke yok :60:

Cumhuriyet başsavcılığına sormak isterim;

Terörist ve ateist,
İki ayyaş,
Ananı da al git,
Çapulcular,
Vandallar,
Gavur izmir
Kelle,
3-5 mehmet v.b .....

Hani bunlara fezleke?

Son düzenleyen: Moderatör:
Traji komik. O konuşmada suç unsuru içeren tek bir cümle bile mevcut değil.

Biz de yolsuzlukların, hırsızlıkların fezlekesini bekliyoruz. "Hangi sıfatla konuşma yapıyorsun" cümlesine fezleke, ama çalınan milyonlara fezleke yok :60:

Cumhuriyet başsavcılığı eğer soruşturma açılacak hakaret arıyorsa;

Teröris ve ateist,
İki ayyaş,
Ananı da al git,
Çapulcular,
Vandallar,
Gavur izmir
Kelle,
3-5 mehmet v.b .....

Bunlardan başlasın fezlekeye.

Boşversene Med...:ssz: Onlarca şehit anasının gururu,şerefi ayaklar altına alınsın varsın.Sınırda nöbet bekleyen,20 yaşındaki gencecik Mehmetler kelle olsun.

Çok ilginç yav,anında gelmiş fezleke...:27: Rabbim sonumuzu hayretsin.Korku ve endişeyle izliyorum.

Boşversene Med...:ssz: Onlarca şehit anasının gururu,şerefi ayaklar altına alınsın varsın.Sınırda nöbet bekleyen,20 yaşındaki gencecik Mehmetler kelle olsun.

Çok ilginç yav,anında gelmiş fezleke...:27: Rabbim sonumuzu hayretsin.Korku ve endişeyle izliyorum.

Hayır hiç yüzleri de kızarmıyor.
Yahu o konuşmada suç unsuru teşkil eden hangi sözcük var?
Sıfat mı?

Ne zamandır hakaret olarak kabul ediliyor bu?
Şaka gibi.

Hayır hiç yüzleri de kızarmıyor.
Yahu o konuşmada suç unsuru teşkil eden hangi sözcük var?
Sıfat mı?

Ne zamandır hakaret olarak kabul ediliyor bu?
Şaka gibi.

''Emine Erdoğan'ın onurunu kırmak, küçük düşürmek, rencide etmek, şeref ve saygınlığına saldırmak ve aşağılamak için yaptığı...''

Beni en çok burası yaraladı.:50: Kız mıdır kadın mıdır muhabbetini kimse unutmamıştır.:ssz: Tecavüze uğrayıp hamile kalan doğursun,kürtaj mevzusu,3 çocuk muhabbetleri yapılırken binlerce kadının onuru ? Şeref ve saygınlığı ? 12 yılda kadına şiddet %1400 artmış.

Kadınsak hepimiz kadınız.

Tospa hızıyla 2 bucuk ayda gelen bakanların fezlkelerinin yanında Kamer Genç'in ki jet hızıyla gelir diyenlerr??:ssz:

''Emine Erdoğan'ın onurunu kırmak, küçük düşürmek, rencide etmek, şeref ve saygınlığına saldırmak ve aşağılamak için yaptığı...''

Beni en çok burası yaraladı.:50: Kız mıdır kadın mıdır muhabbetini kimse unutmamıştır.:ssz: Tecavüze uğrayıp hamile kalan doğursun,kürtaj mevzusu,3 çocuk muhabbetleri yapılırken binlerce kadının onuru ? Şeref ve saygınlığı ? 12 yılda kadına şiddet %1400 artmış.

Her şey onlar için bu ülkede..

Her şey onlar için bu ülkede..
Med biliyor musun artık benim bu adamlara bir şey diyecek halim kalmadı hangi yaptıklarını yüzüne vurursan vur utanma yok bunlarda ve bunlara körü körüne bağlı olanlarlaysa artık kesinlikle muhatap olup kendimi yormuyorum.Bu en iyisi ben tepkimi artık oy kullanarak göstereceğim güne saklıyorum.Yoruldum...

Ülkedeki durumun rezaletlerin hangisini tartışalım.Ben utanıyorum ya şunların halinden.İnsanlara acilen bir bilinç diliyorum.

Bilinçlensinler ki artık bir şeyleri ayırt edip ona göre görsünler.

Hırsızlığa,haksızlığa,diktatörlüğe,aşağılanmaya rağmen yinede hayır umursamıyoruz bize o lazım demeyi bırakıp akıllansalar keşke...

Med biliyor musun artık benim bu adamlara bir şey diyecek halim kalmadı hangi yaptıklarını yüzüne vurursan vur utanma yok bunlarda ve bunlara körü körüne bağlı olanlarlaysa artık kesinlikle muhatap olup kendimi yormuyorum.Bu en iyisi ben tepkimi artık oy kullanarak göstereceğim güne saklıyorum.Yoruldum...

Ülkedeki durumun rezaletlerin hangisini tartışalım.Ben utanıyorum ya şunların halinden.İnsanlara acilen bir bilinç diliyorum.

Bilinçlensinler ki artık bir şeyleri ayırt edip ona göre görsünler.

Hırsızlığa,haksızlığa,diktatörlüğe,aşağılanmaya rağmen yinede hayır umursamıyoruz bize o lazım demeyi bırakıp akıllansalar keşke...

Canımın içi haklısın da, yolsuzluğun, hırsızlığın, Türk milletine edilen onca hakaretin hesap sorma yeri sandık değil, yargı.

Bunlar herseyi iyi bildikleri gibi fezleke cikarmayida iyi bilir :-) Kamer Genc keske sormasaymis bu soruyu.

Canımın içi haklısın da, yolsuzluğun, hırsızlığın, Türk milletine edilen onca hakaretin hesap sorma yeri sandık değil, yargı.
Med yargı adalet top yekün bunların elinde.Adam telefon ediyor şu kişiye hapis cezası verin diye yargıya müdahale ediyor.Yuh ya...Adam bi yeter dedim sabah bu haberi izleyince.Bak bunun oğlu insan öldürdü bir gün bile ceza almadı.Kimse bilmiyor bunu nasıl örtbas edildiyse.İşte adalet...

Med yargı adalet top yekün bunların elinde.Adam telefon ediyor şu kişiye hapis cezası verin diye yargıya müdahale ediyor.Yuh ya...Adam bi yeter dedim sabah bu haberi izleyince.Bak bunun oğlu insan öldürdü bir gün bile ceza almadı.Kimse bilmiyor bunu nasıl örtbas edildiyse.İşte adalet...

İşte o yüzden "Türkiye bir hukuk devletidir" önermesi fıkra gibi geliyor ya artık bize.

Yasama= AKP
Yürütme= AKP
Yargı= AKP

Tek korkum seçim sonuçlarına da el atmaları...

Redhack aylar öncesinden, yani direniş zamanından böyle bir dijital oynamaya izin vermeyeceklerini söylemişti. (Belki buna bir önlem olarak whitehackerlar eğitim alıyor şuan :60: )
Ha dijital olarak yapılan katakullilerin ortaya çıkarışlması neyi değiştirir o muamma.

bkz: hırsızlığın ve yolsuzluğun ortaya çıkması ama millet nezdinde hiç bir şeyin değişmemesi.

Redhack aylar öncesinden, yani direniş zamanından böyle bir dijital oynamaya izin vermeyeceklerini söylemişti. (Belki buna bir önlem olarak whitehackerlar eğitim alıyor şuan :60: )
Ha dijital olarak yapılan katakullilerin ortaya çıkarışlması neyi değiştirir o muamma.

bkz: hırsızlığın ve yolsuzluğun ortaya çıkması ama millet nezdinde hiç bir şeyin değişmemesi.

Adı üstünde white = yasal ama Hack :44:yasal olarak seçim sonuçlarına el atacaklar :ssz:

Burada yorum yapanları geçiyorum ne amaçla yorum ve konu açtıkları belli parti adına çalışıyorlar...
Son haftalarda tarafsız sayfalardaki yorumlara bakıyorum
Türkiye uyanıyor :ssz:

Yahu bu bile onur kirmak, küçük düsürmek ise, devlet bahçeli ne yapsin? Gerçekten Bahçeliyi hiç sevmezdim, siyasi görüslerimizin arasinda daglar kadar fark var fakat o laflari hiç kimse haketmiyor.

Yahu bu bile onur kirmak, küçük düsürmek ise, devlet bahçeli ne yapsin? Gerçekten Bahçeliyi hiç sevmezdim, siyasi görüslerimizin arasinda daglar kadar fark var fakat o laflari hiç kimse haketmiyor.

Çok haklısınız.Bu eleştiri değil zaten apayrı bir şey artık.

Back