• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP li Savci Sayan dan Kilicdaroglu na cok sert elestiriler...

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Sıradışı programına konuk olan CHP li Savcı Sayan, CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlunu eleştirdi.

"TANIYORSA ALLAH BELAMI VERSİN"
"Patronu olmayan eve herkes müdahale eder" diyen Sayan, "Kılıçdaroğlu partinin patronu değil. Nerede Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu'na Allah yardım etsin. Onu koyacaksın partinin mutfağına çalışsın yani. " dedi.

Diğer konukların, "Çalışıyor, çalışıyor. Mitingler başlayacak" demesi üzerine ise Sayan, "Nerede çalışıyor? Ne mitingleri başlayacak? Çiftçi mitingi. Yav Kılıçdaroğlu mercimeğin rengini tanıyorsa Allah belamı versin. Bırakın ya" diye konuştu.

KENDİ KALESİNE GOL ATAR

Bakın bu kötü bir insan demek değil ama liderlik ayrı bir şey. Erdoğan milli bir oyuncudur. Önde oynat gol atar. Orta sahada oynat top çevirir. Defansa koy adam geçirmez.Kaleye koysanız gol yemez. Kılıçdaroğlu'nu öne koy gol atamaz, orta sahada top çeviremez. Kaleye koysan gol yer. Böyle lider olur mu ya?" dedi.

http://www.haber8.com/siyaset/chpli-sayan-kilicdarogluyla-fena-dalga-gecti/haber-189629

Haberın vıdeosu

http://video.haber7.com/video-galeri/33819-savci-sayan-kilicdaroglu-ile-fena-dalga-gecti

Son düzenleme:
eeeee yani Kilicdaroglu lider olamaz sadece ve sadece tek Erdogan mi lider olur:1::1::1::1:

Başbakan nasıl işine geliyorsa öyle davranır sonucunu çıkardım bu konuşmadan :23:

Kesinlikle katiliyorum,
Kilicdaroglu´nda bana göre de o liderlik ruhu yok,
muhalefetin belki de bu zamana kadar kaybetmesinin önemli sebeplerinden bir tanesi de budur.
Halkin cogunlugunun saglam duruslu, güclü, ne istedigini bilen, amaclarini net ortaya koyan liderleri sevdigi ve sectigi asikar.

Bi ara Mustafa Sarigül´den umutluydum acikcasi, CHP´nin genel baskanligina yakistirdiklarimdan bir tanesi oydu,
ama o da son siralar sergiledigi davranislarla bütün karizmasini ve saglam durusunu kaybetti gözümde.

Back