CHP İzmir'de tanker dolaştırıyor

Ay bayilazammmm ahaha..Yok kilictar adamin agzini burnunu kirmis bana basil pustluk yap dersin diye handeli ahahs aman hanesli neyse

Ay bayilazammmm ahaha..Yok kilictar adamin agzini burnunu kirmus bana basil pustluk yap dersin fiye handeli ahahs aman hanesli neyse

ben ağzını burnunu kırmış mı dedim?
kırmamış ama kabul de etmemiş işte..
niye ''evet'' dedi diye iftira atıyordun şimdi olayı çevirdin??

Böyle ters köşe olursun işte.

Yokk hanesli senin cabani taktir ettim sadece ben iftira atmiyorum ama sen aklamak icin kendini parçaladin...Evet diyor handelii evet diyor videonun sonunda evet diyor sen duymak istemesende...Kulagin olip sana duyuracsk degilim sen yine kendi icine akla kilictari ok

benim chpli oldugumu kim söyledi ki sana? nereden biliyorsun hangi partiden oldugumu?
ben kimseyi aklamaya çalısmıyorum. doğruyu öğrenmeye çalısıyorum diye neden chpli oldum hemen?

Doğruyu öğrenmeye çalısırken senin yalancı oldugun ortaya cıktı bonusu oldu olayın:)
hadi canım seni başka konulara yeni yalanlara doğru alalım buradan sana iş çıkmaz artık.. bundan sonra dikkat et yalanların destekli olsun bunlar pek boş

Karsindaki insanin rumuzunu neden duzgun yazmiyorsun? Boyle her seferinde farkli yazinca komik oldugunu sanip ego tatmini mi yapiyorsun?

Hayir buradan bakinca komik degil akil kitligi gibi duruyor da bil istedim

Heee gözümüzle gördügümüz kulagimizls duydugumuz ayman acik videoyu aklayanlar bak simdide her pustlugu yapmaktan bahdeden ittifakin kelime kelime birlestirdigi tapelere inanmadigimiz icin kiziyooo

yine küfür etmiş bu arkadaş.beni akp liyim diye banlıyorsunuz diye aülayıp isyan ediyor..bu 4 yada 5 oldu

Kim demiş ''devleti de boşaltacağız ''diye?

Seçim vaadi duyuran tanker boş dolasıyor diye devleti de boşaltacaklar varsayımına nasıl ulastınız? yoksa bahsettiğiniz başka bir haber mi*
boşaltacak hazine kalmışmı
Bursa’da partililere konuşan Arınç açık açık şu itirafta bulundu:

“İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmaz. 13 yıllık iktidarımızın her tarafı altın yazılarla, başarıyla doludur. Ama israf konusunda karnemiz kırıktır. Haberiniz olsun”.

Amannn kizzz tanker bosmusss kacirdim
Devletide bosaltacagiz diyolar heralde
Bursa’da partililere konuşan Arınç açık açık şu itirafta bulundu:

“İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmaz. 13 yıllık iktidarımızın her tarafı altın yazılarla, başarıyla doludur. Ama israf konusunda karnemiz kırıktır. Haberiniz olsun”.

Bu topikte özellikle ilgileneceğim, küfür yasak, hee şimdi denecek ki biz parti liderinin söylediğini tekrar ediyoruz, o işler öyle değil işte, burda diğer partili seçmenlerinde kıllı, ısırmalı, hatta 2 tane silahım var ona buna sıkarımlı gayette şiddet içerikli öldürecek kadar gözü dönmüş insanlarında söylemleri onları bağlar deyip bu söylemler üzerinden o parti seçmenleriyle burda dalga geçenleri de uyarıyoruz biz.

Birde herkes yazdıklarına dikkat etsin, iftira ve hakaretten uzak dursun, davalık olursunuz, sonra Yazımı kaldırın diye ağlamayın, ben kaldırmam, Kazen'inde kaldıracağını zannetmiyorum çünkü daha Pazar günü ikaz etmiş bir topikte.

Ne kadar kolay iftira atıp hakaret edebiliyorsunuz şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…