Ay bayilazammmm ahaha..Yok kilictar adamin agzini burnunu kirmus bana basil pustluk yap dersin fiye handeli ahahs aman hanesli neyse
Yokk hanesli senin cabani taktir ettim sadece ben iftira atmiyorum ama sen aklamak icin kendini parçaladin...Evet diyor handelii evet diyor videonun sonunda evet diyor sen duymak istemesende...Kulagin olip sana duyuracsk degilim sen yine kendi icine akla kilictari ok
Karsindaki insanin rumuzunu neden duzgun yazmiyorsun? Boyle her seferinde farkli yazinca komik oldugunu sanip ego tatmini mi yapiyorsun?Yokk hanesli senin cabani taktir ettim sadece ben iftira atmiyorum ama sen aklamak icin kendini parçaladin...Evet diyor handelii evet diyor videonun sonunda evet diyor sen duymak istemesende...Kulagin olip sana duyuracsk degilim sen yine kendi icine akla kilictari ok
Eğleniyor ablasıKarsindaki insanin rumuzunu neden duzgun yazmiyorsun? Boyle her seferinde farkli yazinca komik oldugunu sanip ego tatmini mi yapiyorsun?
Hayir buradan bakinca komik degil akil kitligi gibi duruyor da bil istedim
aha buradada küfür etmişsin sonrada ağlarsın banlandım diye..Ahaha evet diyir ama ne pustluk gerekirse yapilmaliya degiiiiilll..Cümlenin sonuna diyor öylemi))Kendinizi komik duruma düsürüyorsunuz..
yine küfür etmiş bu arkadaş.beni akp liyim diye banlıyorsunuz diye aülayıp isyan ediyor..bu 4 yada 5 olduAaaaa bak canim sen o işin aslini bile anlayamamissin ya..
Anlatayim sana
Hani her firsatta halkin oylari ile secilen Cumhurbaskanini darbe anayasasina dayanarak ikide bir YSK ya sikayet ediyorlarya heh iste onlarin o sikayetlerini bertaraf etmek icin o canummm..Secimde ne kadar puştluk biliyorsaniz yapin diyen ( google yazin bakin kilictaroglu secimi kazanmak icin ne pustluk gerekiyorsa yapin diyor yazin) çati kurup sözde düşman olan ama arkadan birlik olup birbiri icin oy toplayanlara karsi halki ile buluşmak icin yapilan organizasyonlar onlar ok
Adamlara bakinsana secimi kazanmak icin ne pustluk biliyolarsa yapacaklarmis..Her seçim bunu yapiyorlar demekki.. dur bulup ekleyeyim
Kibleyin artık.gına geldi bugün konularından.yine küfür etmiş bu arkadaş.beni akp liyim diye banlıyorsunuz diye aülayıp isyan ediyor..bu 4 yada 5 oldu
öyle bir yazı görmedimAmannn kizzz tanker bosmusss kacirdim
Devletide bosaltacagiz diyolar heralde
Kim demiş ''devleti de boşaltacağız ''diye?Amannn kizzz tanker bosmusss kacirdim
boşaltacak hazine kalmışmıKim demiş ''devleti de boşaltacağız ''diye?
Seçim vaadi duyuran tanker boş dolasıyor diye devleti de boşaltacaklar varsayımına nasıl ulastınız? yoksa bahsettiğiniz başka bir haber mi*
Bursa’da partililere konuşan Arınç açık açık şu itirafta bulundu:Amannn kizzz tanker bosmusss kacirdim