CHP İzmir'de tanker dolaştırıyor

Neyseki tanker boş beyinler degil :)

karsı tarafta Savaşacak beyin bulamayınca , silahları kullanalım demiş , sevıyesıne inmiş demekki..

her p..şt.k yapılmalı dedikten sonra ''evet '' dediği videodaki saniyeyi bekliyorum senden.
biz göremiyoruz sen göster bize doğrusunu hadi

HEP DERİM BU CEHEPE MANTIGI COK SAF YA.. HEMEN GAZA GELIYOR..
AKEPE 1,15 E SATARKEN BUNLAR 1,5 DIYE VAADDE BULUNUYOR.

Yandaş için mazot istasyonu
21 Mayıs 2015 Perşembe

Üçüncü havalimanına ‘kaçak’ mazot istasyonu kuran yandaş şirket, hafriyat kamyonlarına 1.15 TL’den mazot alıyor.
Cengiz-Mapa-Limak-Kolin-Kalyon (CMLKK) ortak girişim grubunun ihalesini aldığın üçüncü havaalanı inşaatında çalışan hafriyat kamyonlarına Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) alınmadan akaryakıt temin edildiği iddia edilmişti.

İddianın doğruluğu ise kanıtlandı. Ticari deniz taşıtları için sağlanan ÖTV’siz mazotu tankerlerle üçüncü havaalanı inşaatına taşıyan yandaşlar, iş makinelerine ucuz mazot sağlıyor. Çiftçiye 4 liraya satılan mazotu yandaş ihaleciler ÖTV’siz olarak 1 lira 15 kuruştan alıyor.

TAŞERONA 2 LİRADAN SATIYOR

Üçüncü havalimanı inşaatı için bölgeye geçici akaryakıt depolama tesisi yapıldı. İstanbul Yeni Havalimanı Projesi sahası içerisinde çalışan tesiste iş makinelerinin ve araçların yakıt ihtiyacı karşılanıyor.

Hafriyat için hergün yüzlerce kamyonun akaryakıt istasyonuna girdiğini söyleyen şoförler kurulan istasyondan yakıtı 2 liraya aldıklarını söyledi. Yani yandaşlar 1 lira 15 kuruşa aldıkları mazotu hafriyat işi yapan taşeronlara 75 kuruş kârla satıyor.

İNŞAAT BİTİNCE KALKACAK

“CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi” tarafından yapılan Geçici Akaryakıt Depolama Tesisi’nde 7.5 metre, yüksekliği 8 metre ve kapasitesi 350 metreküplük 3 adet akaryakıt tankı kuruldu. Toplam 1050 metreküp kapasiteli akaryakıt depolama tesisi, İstanbul yeni havalimanının inşaat çalışmaları süresince kullanılacak. Tesislerin altyapı çalışmalarından sonra kaldırılması planlanıyor.

DEVLET KASASINDAN 3 MİLYAR GİTTİ

ÖTV’siz yakıt uygulaması; 2003 yılında yasalaştı. 1 Ocak 2004 tarihi itibarıyla; yük ve yolcu taşıyan gemiler, ticari yatlar, hizmet ve balıkçı gemileri ÖTV’siz yakıt uygulaması kapsamına alındı.

Yasadan sonra 2012 yılına kadar ÖTV’siz akaryakıttan vatandaş değil özel sermaye faydalandı. Vergisiz yakıt kullanımında, kamu gemilerinin payı yüzde 29, özel sektörün payı yüzde 71 oldu.

ÖTV’siz yakıt uygulamasının başladığı 1 Ocak 2004 tarihinden 31.12.2012 tarihine kadar, toplam 2 milyon 735 bin 806 ton ÖTV’siz akaryakıt teslimatı yapıldı. Bu yolla, 3 milyar 97 milyon 30 bin 762 TL’lik ÖTV tahsil edilmedi. Toplam 61 bin 563 adet Yakıt Alım Defteri (YAD) düzenlendi. Yani 70 bine yakın taşıt için ÖTV muafiyeti uygulandı.

Kaynak: Bora Erdin | Sözcü

HEP DERİM BU CEHEPE MANTIGI COK SAF YA.. HEMEN GAZA GELIYOR..
AKEPE 1,15 E SATARKEN BUNLAR 1,5 DIYE VAADDE BULUNUYOR.

Yandaş için mazot istasyonu
21 Mayıs 2015 Perşembe

Üçüncü havalimanına ‘kaçak’ mazot istasyonu kuran yandaş şirket, hafriyat kamyonlarına 1.15 TL’den mazot alıyor.
Cengiz-Mapa-Limak-Kolin-Kalyon (CMLKK) ortak girişim grubunun ihalesini aldığın üçüncü havaalanı inşaatında çalışan hafriyat kamyonlarına Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) alınmadan akaryakıt temin edildiği iddia edilmişti.

İddianın doğruluğu ise kanıtlandı. Ticari deniz taşıtları için sağlanan ÖTV’siz mazotu tankerlerle üçüncü havaalanı inşaatına taşıyan yandaşlar, iş makinelerine ucuz mazot sağlıyor. Çiftçiye 4 liraya satılan mazotu yandaş ihaleciler ÖTV’siz olarak 1 lira 15 kuruştan alıyor.

TAŞERONA 2 LİRADAN SATIYOR

Üçüncü havalimanı inşaatı için bölgeye geçici akaryakıt depolama tesisi yapıldı. İstanbul Yeni Havalimanı Projesi sahası içerisinde çalışan tesiste iş makinelerinin ve araçların yakıt ihtiyacı karşılanıyor.

Hafriyat için hergün yüzlerce kamyonun akaryakıt istasyonuna girdiğini söyleyen şoförler kurulan istasyondan yakıtı 2 liraya aldıklarını söyledi. Yani yandaşlar 1 lira 15 kuruşa aldıkları mazotu hafriyat işi yapan taşeronlara 75 kuruş kârla satıyor.

İNŞAAT BİTİNCE KALKACAK

“CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi” tarafından yapılan Geçici Akaryakıt Depolama Tesisi’nde 7.5 metre, yüksekliği 8 metre ve kapasitesi 350 metreküplük 3 adet akaryakıt tankı kuruldu. Toplam 1050 metreküp kapasiteli akaryakıt depolama tesisi, İstanbul yeni havalimanının inşaat çalışmaları süresince kullanılacak. Tesislerin altyapı çalışmalarından sonra kaldırılması planlanıyor.

DEVLET KASASINDAN 3 MİLYAR GİTTİ

ÖTV’siz yakıt uygulaması; 2003 yılında yasalaştı. 1 Ocak 2004 tarihi itibarıyla; yük ve yolcu taşıyan gemiler, ticari yatlar, hizmet ve balıkçı gemileri ÖTV’siz yakıt uygulaması kapsamına alındı.

Yasadan sonra 2012 yılına kadar ÖTV’siz akaryakıttan vatandaş değil özel sermaye faydalandı. Vergisiz yakıt kullanımında, kamu gemilerinin payı yüzde 29, özel sektörün payı yüzde 71 oldu.

ÖTV’siz yakıt uygulamasının başladığı 1 Ocak 2004 tarihinden 31.12.2012 tarihine kadar, toplam 2 milyon 735 bin 806 ton ÖTV’siz akaryakıt teslimatı yapıldı. Bu yolla, 3 milyar 97 milyon 30 bin 762 TL’lik ÖTV tahsil edilmedi. Toplam 61 bin 563 adet Yakıt Alım Defteri (YAD) düzenlendi. Yani 70 bine yakın taşıt için ÖTV muafiyeti uygulandı.

Kaynak: Bora Erdin | Sözcü

Kıyamam ya..
Konu kapandı sanırım.. bindiği dalı kesmek bu olsa gerek

napıyooo laaa bunlarrr..

Ay canim cok heyecanlanmissin ama mslesef yine olmadi..
Yazinin şu kisimlarini eklemeyi unutmusunuzzz

İktidarın yandaşa yaptığı son kıyaklardan birini araştırmak için yollara düşen gazeteniz SÖZCÜ’nun muhabiri Bora Erdin, inşaat alanına yaklaştığında özel güvenlikçiler tarafından durduruldu.

Özel şirketin denetim aracına çağrılan muhabirimiz, gazeteci kimliğini gizli tutarak, Karaburun’a doğru giderken yolunu şaşırdığını söyledi. Hedef şaşırtmakta başarılı olan arkadaşımız görevliden yol tarifi aldı.

YANI ORADA ÖĞRENDİĞİ TEK ŞEY YOL TARİFİ))

YANI HERZAMANKI SÖZCÜ YALANLARI ÌŞTE..
Adam yalanla dolanla inssaat alanina girmek istemis girememiş...elinde hic delil olmadan oturmus masa basinda hayallerini yazmis..
Hep bu yalan haber yapmalari yüzünden tekzip ve tazminattan baslari döndü ama hala ayni kafa..
Yarin bu haberide tekzip ederler bende buraya konu acarim o tekzipi ok))))

Haberin başlığını okuyunca ben de IŞID a mühimmat taşıyorlar zannettim. Devlet sırrı taşınmıştı ya. Örgüt isminin içinde İslam geçince mübah mı oldu?

Adana Karataş Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yeşilyaprak: Çiftçinin en büyük sıkıntısı pahalı mazot. Eskiden çiftçi tankerlerle tonlarla aldığı mazotu bugün bidonlarla günü kurtaracak kadar alabiliyor. Çiftçiye KDV ve ÖTV’siz mazot verilmesi arzumuz. Ama maalesef cumhurbaşkanı buna sıcak bakmıyor. Oysa hava ve deniz ulaşımında vergisiz mazot kullanılıyor. Uçak ve yat sahipleri mazotu ucuza alırken, Türkiye’nin olmazsa olmazı biz tarım sektörü ise mazotu pahalı alıyoruz.

Adana Çiftçiler Birliği ikinci Başkanı Mutlu Doğru: Türk çiftçisinin mazotu dünyanın en pahalıya satılan mazotları arasında. Türkiye’de çiftçi mazota yılda 10 milyar lira harcıyor. Biz şu anda Adana’da mazotu 4,7 TL’ye alıyoruz. Oysa bunun rafineri çıkışı 1,6 lira. Devletin tarıma verdiği toplam destek de 10 milyar lira civarında. Yani hükümet biz çiftçilere verdiği desteğin en az 6 milyar lirasını mazotun içindeki vergiyle geri alıyor. Bu kabul edilir bir durum değil.

Aydın Germencik’te çiftçilik yapan Adnan Tamay: Mazot çok pahalı. Aldığımız, sattığımızı karşılamıyor. Durum kötü. Mahsulümüz para etmiyor. Karnımız doymuyor. Mazot indirimli olursa iyi olur, ama maalesef fiyatı çok yüksek. Durmadan zam geliyor.

Aydın Erbeyli’de çiftçilik yapan İsmail Akça: Çiftçilerin muhabbeti mazotun pahalılığı. Ektiğimiz ürünlerin fiyatı böyle artmıyor. Bizim belimizi büken mazot fiyatı. Traktörün deposunu dolduramıyoruz ki tarlada iş yapalım.

Aydın Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar: Soğuk vurması yüzünden zor günler geçiren çiftçimizi, en büyük maliyet girdisi olan mazot ve gübreye gelen zamlarla daha da zor günler bekliyor. Bu zamlar ekim alanlarında düşüşe sebep olur. Eğer çiftçimize ciddi bir destek gelmezse çoğu icra ile karşı karşıya kalacak.

Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı: Bizim en büyük sıkıntımız pahalı mazot. Çiftçi tarlaya gireceği zaman mazot fiyatları artıyor. Hangi çiftçimize sorarsanız sorun derdi pahalı mazot ve gübre. Bu sorun, tarımda kullanılan mazottan ÖTV ve KDV’nin kaldırılmasıyla ortadan kalkar ama bugüne kadar bir mesafe alamadık. Mazota gelen zam çiftçimizi kızdırıyor.

Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kemal Kocabaş: Ne zaman üretim sezonu gelse mazot, gübre ve zirai ilaçta fiyatlar hep yükseliyor. Tam da çiftçinin ihtiyacı olduğu dönemde mazot fiyatı artıyor. Çözüm traktöre konulan mazottan ÖTV ve KDV alınmaması.

Kamyoncu Cengiz Nakça: Güneydoğu’dan İstanbul’a sebze götürüyorum. Mazot zammının üstüne yolda yediğimiz cezalar da cabası. Yolda yalvara yalvara gidiyoruz. SRC belgesi alamıyorum, bin 260 lira ceza yedim. Evde borçlardan dolayı telefonlarımızı açamıyoruz. Bankaların koyduğu rehinler var. Hükümet zamlarla, cezalarla canımıza okudu.

Mardinli nakliyatçı Aslan Ertekin: Artık geçinemez hale geldik. Eve gidiyoruz tartışma, yola çıkıyoruz korku. Nereye para yetiştireceğimizi bilemiyoruz. Bir de dijital takograf masrafı çıkardılar. Bu maddi sıkıntıda çocuklarımıza elbise alamıyor, evimizde yatamıyoruz. Aracımızda ihtiyati tedbir var, değiştiremiyoruz. Çok büyük sıkıntı içindeyiz.

Uluslararası nakliyecilik yapan Ahmet Özbebek: İş çıkmıyor, uzun zamandır yatıyoruz. Ben 1982 yılından bu yana mesleğin içindeyim, ömrüm yollarda geçti, hayatımda böyle kesat ve kötü bir döneme şahit olmadım. Mazotun pahalılığı aile hayatımıza yansıyor. Çocuğuma okul harçlığı veremiyorum. Servise bindiremiyorum.

Kamyoncu Mustafa Kınalı: Artık para kazanamıyorum, mazot 4 lirayı aştı. Vergilerin düşürülmesi gerekiyor. Bir şirket, bir kamyoncunun ödediğini ödemiyor. Kıt kanaat yaşıyoruz. Evim kira, elektrik parasını yatıramıyorum.

Kamyoncu Fuat Topçu: Aracın yaktığı mazotun fiyatı, taşıdığı nakliyenin maliyetini çıkarmıyor.

Cumhurbaskani tarafsizlik yemini ediyor. Secilmis cumhurbaskani diye yeminini çiğneyemez . Buna kafaniz neden basmiyor yahu?

Yaptığı suc ki bi taraflarindan acilis uyduruyorlar. Yaptigi suc ki acik acik isteyemiyor da gonlumde bir aslan yatiyor diyor.

Sizin fasulyeden basbakan ise yaramiyor dimi Tayyipin sazi eline almasi gerekti

Heeee her puşlugu yapalim diyenlerede sizide seviyorummm de Cumhurbaşkaniiimmm

Heeee her puşlugu yapalim diyenlerede sizide seviyorummm de Cumhurbaşkaniiimmm
Hani nerede demiş her p..şt.. yapalım diye?
neden kaçıyorsun videodaki saniyeyi göstermekten.
olmadıgını bildiğin için mi gösteremiyorsun acaba???
benim sorularımı atlayıp geçiyorsun da niye hala boş keseden sallıyorsun?
dediği yeri gösterir misin önce laflarını doğrula sonra konuş.

Tipik bir troll kafası.
Sen vaadi görme. Çiftçiye yapılmak istenen hizmeti görme. Gel burada tanker boş diye konu aç.
Dolu tanker gezdirip ne yapacak? Mazotu mu satacak? Yoksa öyle süs olsun diye mi içini doldursun istiyorsun?
Bir de gelmiş öyle bir sey söylüyor ki videoyu izlemeden önce bizzat kılıcdaroğlu her pustluğu yapacağız dedi sandım. (ki öyle çirkin bir söylemde bulunmaz.)
Aynı cumhurbaskanının tarzıyla hareket ediyorsun. Olmamış bir seyi oldu gibi gösterip ne de guzel nemalanmaya calısıyorsun.
Ama şöyle bir fark var.
Biz karsımıza bir video konuldugunda izliyoruz, bir metin getirildiğinde okuyoruz.
Videonun baslığına bakıp galeyana gelmiyoruz. Tarzlarımız farklı.

Tarzlarını sevdıklerım..
Acıgınız ortaya cıkınca heyecanlanmıs cocuk muamelesı yapılıyor degılmı.. o yalan bu montoj.. haklı olan sensın , camura yatma konusunda lıder oldugunuz ıcın boyum yermıyor !

Bilal’in gemileri şirketten
Mustafa Erdoğan, Bilal Erdoğan ve Ziya İlgen’in ortak olduğu BMZ Group, Palmali Denizcilik’ten kredi alıp Erdoğan’ın yakın arkadaşı Servet Yardımcı’nın tersanelerinde yapılan gemileri tekrardan Palmali’ye kiralıyor. Palmali Malta merkezli olduğu için Malta bayrağı taşıyan gemiler için vergi de ödenmiyor.

Son düzenleme:
Handeli yeter cok güldüm cabanida taktir ettim ama yeter

Yok hanseli adam ger pustlugu yapacaksin deyince kilictaroglu bana basil blyle birsey dersin diye agzini burnunu kirmis adamin
Yahu adamin her dedigine evet diyor en sonundada yine evet evet diyor herkesin kulagi var yeter bu komik itiraz

Hea sözcü yalani patladi sindi bilale sarayim amannnn ben bos tankere güleyim accik daha

Ben arkadaşın kendisini de alıntılayıp söyledim, baya bariz yalan söylemekten hiç çekinmeyen bir kişilik. Hayranı olduğu zümreye uygun yani :) Ama atladığı nokta araştırmayan, önüne bir şey konulunca didiklemeyen bir kitle var zannediyor karşısında. Çamur at izi kalsın yapmaya çalışıyor işte düşen olursa diye.

hanseli handeli değil hannesli

neyin çabasındayım doğruyu öğrenme çabasındayım bunun neresi komik?? doğruyu kanıtıyla göster bana. seçime az kalmış ben de ona göre karar vereyim

her şeyi yazıyorsun da neden ''arkadasım bak saniyesi şu burada her p..l..gu yapalım lafından sonra ''evet'' diyor diyemiyorsun?

ben kanıtıyla doğruyu anlatmanı lafını doğrulamanı bekliyorum? niye yapamıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…