CHP İstanbul'dan Fuat Avni'nin iddiaları için açıklama

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Twitter'daki fuatavni isimli kullanıcının "seçime hile karıştıracak isimler" diye verdiği listeyi yalanladı.

CHP İL BAŞKANLIĞI YALANLADI: İSİMLER UYUŞMUYOR

CHP İstanbul İl Başkanlığı Bilişimden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun İşbilen, Twitter'da 'fuatavni' isimli kullanıcının geçtiğimiz günlerde seçimlerde hile yapacak isimleri vermesiyle ilgili olarak "Fuatavi isimli kullanıcının söylediği isimlerle ilgili gereken başvuruları yaptık ama çok da doğru olmadığını gördük. Yayınladığı bazı isimlerin aslında görev almadıklarını gördük. Çok da itibar etmemek lazım" dedi.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=363637

Secime hile karistirilacak diye bar bar bagiriyorlardi..Palavraci fuat avni dedi diye birde liste gösteriyorlardi...
Al iste kendileri arastirmis o isimleri ve hepsi sahte cikmis..Kendileri iyiki aratirmis görmüs.. Secime hile karisacak safsatasi yenilecegini simdiden bilen sahtekarlarin iftirasi oldugu birkez daha ortaya cikti..

Açıklama çok iyi olmuş. Bütün halk okur bir yerlerden umarım.
Secım günü bu kısılere karsı yapılacak herhangi yanlıs hareketlerin önüne de gecılmıs olundu.
Sakin bir seçim olur inşallah

Fuat avnileri gümleyince bunlar olaya el atmis ahaha..Bekleyin iki gün sonra bu yalan haberleridr patlar bizde buradan paylasuruk))Hatta CeHePe kendisi yalan oldugunu duyurur az bekleyin ahsha

Fuat avnileri gümleyince bunlar olaya el atmis ahaha..Bekleyin iki gün sonra bu yalan haberleridr patlar bizde buradan paylasuruk))Hatta CeHePe kendisi yalan oldugunu duyurur az bekleyin ahsha
100 de 5 akp neden oy kaybetti sizce,100 de 48 den 100 de 43 e düştü vardır halkın tercihlerini değiştirmesinde bir neden herhalde

Yok yok ben bir yere kacmam merak etme..Kücük kizimi dondurma yemeye götürcem..7/24 sizin yalanlarinizi ortaya cikarmaya vakit harcayacak degilimya) bak burda su fuat avni yalanina 4 elle sarilan sen degilmisin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sindeki-ismin-dehsete-dusuren-profili.828395/

Sen yalanlara iftiralara 4 elle sarilirsin ben gercegini ortaya koyarim hatta chp dili ile itiraf edilen gercegi..simdide fuat avninin amirinin yalan haberini paylasmis ona 4 elle sarilmissin..bekle bu yalanda gümler brnde yine paylasirim muck

hdp 100 de 11 görünüyor ne diyorsunuz?

hdp yüzde 11 demiştim bakın barajı geçiyor,düşünceleriniz bu konuda

Bir daha savundugun herneyse mahkeme karari var deyip sakin karsima o tezle cikma ok

Oy çalınmasın diye partisi, gönüllü olarak bir yerlere üye olmadan bende sandıktayım. Vatandaşlık hakkımı kullanacağım. evet.

ve biliyorum oy çalınacak.

O degilde..
Cemaatle Chp'nin ortak olmadigi yada Sn. Avninin chp'den olmadigi anlasilmis oldu..
Saolsain fuat avni..

bir tek bizim burada doğru çıktı demek ki,toplanıp fuat anviyi kınadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…