sabahın köründe sırf ezan sesini duyupta uyanmıyosundur heralde, uaynık olursan duyarsınBen de onu diyorum işte. Ezan sana göre güzel bir şey, bana göre degil. Bu yüzden sen nasıl ki müzik dinlemek isteiyorsan sabahın köründe, ben de ezan dinlemek istemiyor olabilirim.
büyüklerim anlatır hep, zamanında evlerden kuranı kerimler toplatılmış gizli gizli okurlarmış, namazlarını gizli kılarlarmış Rabbim tekrar o günlerin yaşanmasına fırsat vermesinChp iktidar oldu da kıldığın namaza mı engel oldu. Ay güldüm kusura bakma. Çoook uzun yıllardır sağ hükümetler iktidar zaten..
zaten o ayrı bir dramBakara makara müslümanlığından daha iyidir CeHaPe iktidarı
en acısı da bakara-makara bu kadar tepki görmedi.Bakara makara müslümanlığından daha iyidir CeHaPe iktidarı
Bu cümle mantık olarak yanlış zaten. Ezanı baskı olarak görüyorsan ister bant olsun ister çıplak sesle. Çıplak sesle okunmalı diyor sadece. Baskı konusu ses açısından. Merkezi bant yayınlarda cızırtılar ses kaymaları insanı rahatsız edici sesler oluşabiliyor. Hadi VELEV Kİ ezan baskıdır demiş olsun. Adam aday adayı. Daha seçilmiş bir vekil değil. Bunu CHP'ye mal etmek asıl yanlış olur. Sezarın hakkı sezara.hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı.
bu cümle doğrumu. videoyu izleyemiyorum. doğruysa eğer yok bant yok çıplak ses. geçeceğiz.
ezanın topluma baskısı lafı edilmişse,buna diyecek ne kalırki
sabahın köründe sırf ezan sesini duyupta uyanmıyosundur heralde, uaynık olursan duyarsın
büyüklerim anlatır hep, zamanında evlerden kuranı kerimler toplatılmış gizli gizli okurlarmış, namazlarını gizli kılarlarmış Rabbim tekrar o günlerin yaşanmasına fırsat vermesin
sabahın köründe sırf ezan sesini duyupta uyanmıyosundur heralde, uaynık olursan duyarsın
büyüklerim anlatır hep, zamanında evlerden kuranı kerimler toplatılmış gizli gizli okurlarmış, namazlarını gizli kılarlarmış Rabbim tekrar o günlerin yaşanmasına fırsat vermesin
benim büyüklerimde hiç anlatmadı,gayet abdestinde namazında insanlardı.kimlere uygulanmış o baskılar acabaBi benim büyüklerm anlatmıyor bunu
Bi benim büyüklerm anlatmıyor bunu
Benimkilerden de hiç duymadım bunlarıbenim büyüklerimde hiç anlatmadı,gayet abdestinde namazında insanlardı.kimlere uygulanmış o baskılar acaba
Zamanında nasıl bu halk ibadetinden mahrum bıraktılarsa nasıl gizlenerek korkarak ibadet etmeye zorladılarsa aynısını yapacaklar oyle mi ?
O günleri götermesin Allah ım onlara bu niyetleri onlara ceza olarak geri dönsün
Dillerimi tutulur eli ayağı mı tutmaz o mantıksız kafalarını mı üsütürler Allah büyük
İki elim yakaların da olacak ben ve benim gibi Allah ve dini aşkıyla yananların