CHP iktidarında ezanı susturma vaadi

Su 17 Aralikta havalarda ucusan tapelere susmuslar, tapelerdeki konusmalarin gercekligi bilirkisi tarafindan onaylanmis hal boyleyken hala "arkandayiz" diye bagirmislar da din elden gitmemis, bir cikmis ezan hoparlorden degil ciplak sesle okunacak demis din elden gitmis.. Hangi din bu? Soyleyin de uzak duralim..
birileri için din sadece başörtü ve ezan çünkü,gerisi onları ilgilendirmiyor.(ben başı kapalı bir kadınım bu arada.)

ben orda chpyi ve yandaşlarını kast ettim

dilediğin yerden anlama

adaletli olmak istiyosan

aa ben isim verdim bak sende akpyi anlamışşın deme

artık sıktı o muhabbet çünkü

Yazdigin yorumdan hic birsey anlasilmiyor.Cidden diyorum .Nerde neyi kastettin,hangi muhabbet sikti? Adaletli olmak istemekle ne alakasi var yorumlarin?Cumleleri kesik kesik yazmandan cidden anlayamadim.He uzamasin dersen eyvallah.Havanda su dovmeye luzum yok.

bu chpnin kendi kendini yok etmesinden bıktım artık. harakiri tavırlı hareketler yapıyorlar. aslında anlatmak istedikleri farklı ama öyle bir kelime ediyorlarki,tam kabus.
sonra yanlış anlamaya müsait halk,hatta bunu azimle bekleyenler, anında hurraaaaaaa.
neyse zaten partim belli. ne chp ne akp.
kendini bilerek yokedene tek verecek oyum yok.
insanlar biraz zeki olur kardeşim.
bazen diyorum bunlar ne içtide böyle kafa yaptı diye.
biri özgecan olayını göbekk atarak protesto eder,biri halkın hassas nabzına karşı edilmeyecek en kötü lafı eder.
zeka yok. yok gerçekten. politikacı böyle olmaz

10923564_10153028315031967_2022347414086465430_n.jpg

bence de diyanetin düzenlenmesi gerekir.o kadar bol paraları var ki piknik alanlarındaki mescide bile imam atıyorlar,haaa namaz kılmaya gittiğinde imamı bulabilir misin o şüpheli işte:KK51:

CHP aday adaylarının ağırlandığı Halk TV'de skandal vaatler sıralandı. CHP İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Şahin Ciner, CHP iktidarında Diyanet'in revize edileceğini ve başkanının da inançlarını gizleyen biri olacağını söyledi. İmam hatiplerin sayısının azaltılacağını ve 28 Şubat döneminde olduğu gibi, sadece ilahiyatlara öğrenci yetiştireceğini kaydeden Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı

http://www.yenisafak.com/gundem/chp-iktidarinda-ezani-susturma-vaadi-2093666

Haber başlığı bilinçli olarak yanıltıcı seçilmiş. Ezanı susturma vaadi değil ki bu. Bakın ne demiş : "
Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı"

Haber başlığı bilinçli olarak yanıltıcı seçilmiş. Ezanı susturma vaadi değil ki bu. Bakın ne demiş : "
Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı"
buda hoş değil. ne baskısı. avrupada amerikada çan sesleri var. orada halk çıkıp çan sesi baskı yapıyor demiyor

bazı arkadaşlarımız elbet ezan çıplak sesle okunsa güzel olur

yalnız atladığınız bişey var islam durduğunuz yerde sayın demiyor

örn :

Medeniyet, dünyadaki bütün milletlerin ortak malıdır.Her toplumun bugünkü medeniyet çizgisinde az olsun çok olsun bir payı vardır.Sadece bu pay Avrupalılara ait değildir.Bu medeniyet paydasında Çin,Mısır, Hint, Roma, v.b. Medeniyetlerin de bir payı vardır.Medeniyet yarışı uzun koşulu bir bayrak yarışına bezer.

Ayrıca toplumsal yaşantının getirdiği ihtiyaçtan kaynaklanan ( Oruç, namaz vakitleri için Astronomi v.b.) sebeplerle söz konusu dönemde bilimsel ilerleme Müslümanlarda görülmüştür. (alıntı)

bu çağda çıplak sesle ezanın duyulacağını düşünenler

bana bunu bi açıklasın

Saatlerini biliyosunuz sonuçta. Ben fatihte otururken sokağımda 2 tane cami vardı. Hoparlörle başlayınca dayanılmaz oluyodu. Okuyanın sesi güzelse bile iğrenç duyuluyodu. Duyulmadı mı hoparlörle de duyulmuyor ki. O noktada teknolojinin diğer nimeti saat devreye giriyor. Ezan sesi okunmasın değil bu. sesi normalleşsin.

işte chp buyuzden kaybedıyor ve bakıs acısını vızyonunu dıne olan karsıtlıgını basaortuyle okuma vs yasak koyma polıtıkasınıda degiştırmedıgı surece kaybetmeye mahkum sırf chp bu tututumu ve bakıs acısı devam ettıgı surecede akp hep başta olucak onu kesılemıyecek malesef...

Klasik yenişafak/yancı-dinci ikiyüzlülüğü haberi işte :)

Videoyu izleyen oldu mu hiç? Adam toplum üzerinde oluşan din baskısının azaltılması gerektiğini söylemiş ki katılıyorum, muhafazakar/dinci şovların, müslümanlık yarıştırmaların İslamiyet’e bir katkısı yok. Var mı aksini düşünen?

Diyanet’in sadece İslam’a değil bütün dinlere hizmet vermesi gerektiğini, revize edilmesi gerektiğini, çok yüksek bütçeli kurumlardan ziyade dernek sistemine döndürülmesi gerektiğini söylemiş ki buna da katılıyorum Diyanet’in ülkede en yüksek bütçeli kurumlardan biri olmasının mantığı nedir? 5 Milyarlık ne harcaması var Diyanet’in?

İbadethanelerin ısınma, aydınlanma gibi giderlerinin ücretsiz karşılanması gerektiğini söylemiş? Buna mı itiraz ediyorsunuz ultra süper müslüman arkadaşlar, anlayamadım? :)

Son yıllarda sayısı yüzde birkaç yüz artan imam hatip liselerinin amacından saptığını, imam hatip liselerinin özel okul haline getirilmesi gerektiğini söylemiş. İlahiyet fakültelerinin 40 tane üniversitede var olduğunu bunun sayısının arttırılması gerektiğini, 200 üniversitede de İlahiyet fakültesi olması gerektiğini söylemiş ve İlahiyet’ın imam hatip lisesi ile ilişkilendirilmesi gerektiğini söylemiş. Anlamadım İlahiyat fakültelerinin arttırılması konusuna mı itiraz ediyorsunuz yani???

Ezan’ın uhreviyatının artması için çıplak sesle okunabileceğini, insanların ezan sesi duymak için camlarını açacağını, çıplak sesin duygulara daha çok hitap edeceğini söylemiş.

Bu konuşmada “dini yasaklıyor, 28 Şubat’ı geri getiriyor, ezanı kaldırıyor!!!!” nerede pardon?

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/chp-li-ciner-in-secim-vaadi-ezan-ciplak-sesle-okunacak

Nefret ediyorum bu ulkeden bu ulkedeki her partiden insanından.

Biktim bu din iman muhabbetinden. Yettiniz artik! Bakin Soma vardi hatirliyor musunuz? Hani madenciler vardi? Hani iktidarin sucu ne elestirmeyin yapilacaklari konusalim diyenler vardi? Hani onlem alinacakti ya, isyan ediyorlar artik srslerini duyuyor musunuz?

Siz gercek muslumanlar digerlerini ezecek olan gercek muslumanlar elleriniz kan dolu! Istediginiz kadar yikayin cikmayacak o kanlar elinizden. Siz "gercek" muslumanlar bogazina kadar kul hakkına battiniz. Hic siyrilmaya calismayin. Ama siz her seye destek vermiyorsunuz degil mi?Benim de taktığım başörtüsü artık serbest ya yaptigi her yolsuzluk hukuksuzluk adalete ragmen cok yasa Akp

Hadi simdi beni dinsiz "cehape"li yapın. Taraf olmayan bertaraf oluyordu degil mi?

Aklim almiyor bu ulkeyi resmen bomb.k eden bi adam İslamın savunucusu gösteriliyor. Diger akilsizlar buna canak tutuyor.

Allahim nerelere gitsem nefret ediyorum katlanamiyorum artık

Son düzenleme:
tamam güzel demiş hoş demiş taki şuna kadar

Ezan’ın uhreviyatının artması için çıplak sesle okunabileceğini, insanların ezan sesi duymak için camlarını açacağını, çıplak sesin duygulara daha çok hitap edeceğini söylemiş.

buna bir çuval inciri barbat ettin deniir.
12 milyon nüfuslu istanbulda çıplak sesle okuusun bakayım. komedi gibi

Heee ayneeeeen geçinizzzz bu masalları geçinizzzz .. Yolsuzluk yapanida SSK yı bitirenide halkı fakirlikten inim inim inletenleride biz iyi biliriz geciniz bu masalları... Dine düşman müslümana zalim kim onuda iyi bilirik Elhdülillahh geçinizzz

:) AKP kadın kolları başkanı olma adayısınız.
Üsluba bakar mısınız?
Bu ne şiddet bu celal?
Hakikaten burada harcanıyorsunuz :)
Yeriniz meydanlar sizin...

ayrıca burada benim inancımı bilen bilir. ezan sesi bana hep güzel gelmiştir. ruhani olarak beni etkiler.saçmalamanın anlamı yok.
senın yorumlarını gercekten cok beyenıyorum bazı konularda belkı zamanında tartısmısızdır suan hatıramıyorum ama her konuda objektıfsın tebrık edıyorum senı gercekten

tamam güzel demiş hoş demiş taki şuna kadar

buna bir çuval inciri barbat ettin deniir.
12 milyon nüfuslu istanbulda çıplak sesle okuusun bakayım. komedi gibi

Evet 12 milyonluk şehirde duyulmayacağı için böyle bir şey yapılmaz zaten. Konuşmanın genelinde din elden gidiyor gibi bir şey yok onu söylemeye çalışıyorum, provokatör Yeni Şafak ve ak troller'in iddia ettiği gibi.

X