CHP iktidarında ezanı susturma vaadi

milleti birbirine düşürmek için saçma sapan başlıklar atmayın lütfen.. öyle yorumlar yazılıyor ki sanki iktidar partisinden önce herkes kafirmiş gibi .... kimse insanların dini inancını kısıtlayamaz yanlış zaten haberde ezan kaldırılcak dememiş ki adan aslına dönecek çıplak sesle okunacak.. her konuda her duyduğunuza inanmayın her gördüğünüze de inanmayın bir müslüman bunu yapar. görün okuyun televizyonlar ne kadar doğru bilgiler paylaşıyor sizce tartaşılır dünya haberleri okuyun..attığınız kaynakta çok güvenilirmiş yani :KK14:

bulundugum sehirde türkiye devleti tarafindan gönderilen hoca hanimla islenen bir ders de ögrendim bunu...

arti lanetli bir toplulukmus :) sekerim , yani güzel kicim dan uydurmuyorum, bilakis diyanetin hocasi ile islenen kuran i kerim sohbetinden bize ögretilen ve ayeti de teker teker okutan !!

alinti yaptigim türkce hali direk ayeti kopyalamadim..

Öyle bir ayet yok. Benim meal ezberim vardir. Ayrica lutfen terbiyenizi takinin. Ayet deyip bir de ayıp kelimeler kullanmak da neyin nesi?
Hoca hanımıniz sizi kandirmis.
Bir daha görürseniz bunun ayet olmadigini hadis oldugunu soylersiniz.
Cok zor degil acar bakarsiniz mealden.. Yüzde 1500 eminim kendimden. Her türlü ispat ederim.
Bu hadisin Arapcasini da biliyorum. Çünkü orta düzeyde hadis hafiziyim.
Byee :KK54:

Olaya ezanları susturacaklar müslümanları yok etmek istiyorlar tarafından bakmazsanız bu söylemdeki asıl amacın ne anlayabilirsiniz.

Bu ülkede böyle bir uygulamanın olamayacağı çok açık bu vaatlerle seçimin kazanılamayacağı da

Chp iktidar olmak isteseydi hitap edilecek kesim çoğunluk olurdu Akp nin hep tekrarladığı müslüman bacılar yüzde elliler vs

İktidar olmak isteseydi bunlara oynardı ama amacı muhalefet olmak, kalabilecekleri en uzun süre meclis içinde bulunabilmek, vekil maaşlarının ne olduğunu bugün hepimiz biliyoruz

Yani onlarda biliyorlar bu söylediklerinin bu şekilde tepki çekebileceğini, buna politika deniyor

Konuyu açan arkadaş ve 'bizi dinimizden mahrum bırakmak istiyolar!!11!' diye körükleyen arkadaşlar, oltaya gelmek falan denmişte asıl oltaya gelen sizsiniz.

Acayip birşey keşfetmiş gibi gelmiş burda konusunu açmış sağa sola ayar vermeye çalışıyo ya :KK70: komik oluyosunuz sadece

Öyle bir ayet yok. Benim meal ezberim vardir. Ayrica lutfen terbiyenizi takinin. Ayet deyip bir de ayıp kelimeler kullanmak da neyin nesi?
Hoca hanımıniz sizi kandirmis.
Bir daha görürseniz bunun ayet olmadigini hadis oldugunu soylersiniz.
Cok zor degil acar bakarsiniz mealden.. Yüzde 1500 eminim kendimden. Her türlü ispat ederim.
Bu hadisin Arapcasini da biliyorum. Çünkü orta düzeyde hadis hafiziyim.
Byee :KK54:

offf
harcaniyorusn hemen diyanete basvur

olanlar ortada cok acik net bir sekilde , bir topluluk var ki kendi kendini bitiren , baska kimseye gerek yok :)

a.s :KK54:

cahille savas en büyük savastir denilmis nede cok dogru .....
ezan icin chp boyle dedi vay olayy olay din elden gidicek islam bumu sadece.. insanların bu ulkede birbirine saygısı yok yasamları sorgulanıyor acık giyindi deyipde tecavuzu tacizi haklı bulanlar var agızlarında Allah onun yanında karsıdaki insana kufur hakaret edip onu cehenneme yollarlar..hayvanlara dogaya cocuga insan hayatına zerre saygı sevgi yok guvende yuruyemedigimiz bir ulkede yasıyoruz islamın gercekten yasandıgı bir yerde zaten bunlar olmazdı saygı sevgi olurdu yani ezanın hoporlorden okunmamasına gelincege kadar cok konusulcak sey var..

Son düzenleme:
Su 17 Aralikta havalarda ucusan tapelere susmuslar, tapelerdeki konusmalarin gercekligi bilirkisi tarafindan onaylanmis hal boyleyken hala "arkandayiz" diye bagirmislar da din elden gitmemis, bir cikmis ezan hoparlorden degil ciplak sesle okunacak demis din elden gitmis.. Hangi din bu? Soyleyin de uzak duralim..

Evvelce bir fikra anlatilirdi: Derler ki abdest dinin temelidir.. Bektasi de der ki bu ne bicim temeldir ki bir yellenmede yikilir? O hesap olmus...
Avrupada kos kos bir tane cami bulursunuz.. Bazi ulkelerde belki de hic yoktur.. Su %95i musluman olan ulkede bir hak verilse insanlara, hadi bakalim istediginiz ulkenin konsolosluguna basvurun, hangi ulkeyi isterseniz o ulkeye vizesiz gitme yasama hakkiniz verilecek diye, bir dusunun bakalim, sadece gozunuzde canlandirin, camilerle dolu S. Arabistan, Iran, Irak, Misir, Libya vb. Islam ulkelerinin konsolosluklari onunde olabilecek kuyruklari, bir de Ingiltere, Fransa, Norvec. Isvicre gibi bati ulkelerinin konsolosluklari onunde olusacak kuyruklari.. Camiymis, ezanmis.. Kim takar gorurduk.. Gormeye ne hacet, biraz akli olan tahmin edebilir zaten.. Kimse takiyye yapmasin.. Kimse kendini kandirmasin, ya da DINi kurtarma kahramanligi yapmasin.. Kimse kimseyi aptal yerine koymasin. Karnindan konusan din tuccarlarinin bos beles laflarina karnimiz doyali cok oldu.

ezan icin chp boyle dedi vay olayy olay din elden gidicek islam bumu sadece.. insanların bu ulkede birbirine saygısı yok yasamları sorgulanıyor acık giyindi deyipde tecavuzu tacizi haklı bulanlar var agızlarında Allah onun yanında karsıdaki insana kufur hakaret edip onu cehenneme yollarlar..hayvanlara dogaya cocuga insan hayatına zerre saygı sevgi yok guvende yuruyemedigimiz bir ulkede yasıyoruz islamın gercekten yasandıgı bir yerde zaten bunlar olmazdı saygı sevgi olurdu yani ezanın hoporlorden okunmamasına gelincege kadar cok konusulcak sey var..

Evvelce bir fikra anlatilirdi: Derler ki abdest dinin temelidir.. Bektasi de der ki bu ne bicim temeldir ki bir yellenmede yikilir? O hesap olmus...
Avrupada kos kos bir tane cami bulursunuz.. Bazi ulkelerde belki de hic yoktur.. Su %95i musluman olan ulkede bir hak verilse insanlara, hadi bakalim istediginiz ulkenin konsolosluguna basvurun, hangi ulkeyi isterseniz o ulkeye vizesiz gitme yasama hakkiniz verilecek diye, bir dusunun bakalim, sadece gozunuzde canlandirin, camilerle dolu S. Arabistan, Iran, Irak, Misir, Libya vb. Islam ulkelerinin konsolosluklari onunde olabilecek kuyruklari, bir de Ingiltere, Fransa, Norvec. Isvicre gibi bati ulkelerinin konsolosluklari onunde olusacak kuyruklari.. Camiymis, ezanmis.. Kim takar gorurduk.. Gormeye ne hacet, biraz akli olan tahmin edebilir zaten.. Kimse takiyye yapmasin.. Kimse kendini kandirmasin, ya da DINi kurtarma kahramanligi yapmasin.. Kimse kimseyi aptal yerine koymasin. Karnindan konusan din tuccarlarinin bos beles laflarina karnimiz doyali cok oldu.

ikinizinde ağzı bal yesin kardeşler ülkede neler oluyor ne şehitler veriliyor.. kendileri fakir edebiyatı yaparak, tanesi bir asgari ücret maaşı kadar bardaklarda ziyafet çekiyor kimse yutmuyor bunları artık ezana dine gelene kadar açlık bitsin şiddet bitsin işsizlik bitsin saygı sevgi kalmamış ülkede şehitleri artık takan yok normal bir şey gibi geliyor artık insanlara.. bunlar hala din elden gidiyor derdinde vatan elden gitmesin dua edin yoksa dinimizi yaşayacak yer bulamayız.

Zamanında nasıl bu halk ibadetinden mahrum bıraktılarsa nasıl gizlenerek korkarak ibadet etmeye zorladılarsa aynısını yapacaklar oyle mi ?

O günleri götermesin Allah ım onlara bu niyetleri onlara ceza olarak geri dönsün
Dillerimi tutulur eli ayağı mı tutmaz o mantıksız kafalarını mı üsütürler Allah büyük
İki elim yakaların da olacak ben ve benim gibi Allah ve dini aşkıyla yananların

Chp iktidar oldu da kıldığın namaza mı engel oldu. Ay güldüm kusura bakma. Çoook uzun yıllardır sağ hükümetler iktidar zaten..

Merhaba ikiz kardeşim :KK48: katılıyorum sana :))
:KK19:selamınaleyküm kardeşim:KK66:
Yalnız Ak parti yerine AKP yazma istersen ki cumhurbaşkanımızın hiç hoşlaşmadığı bir kısaltmadır ki bence cukk oturuyor :) neyse .Ama siz Ak partiseverler yapmayın derim.Bilenler arasında gülünç duruma düşmenizi istemem.

Bu arada ''müslümanlar toparlanıp haklarını savundu'' şiirini okudugu için arkadaşımıza teşekkür ederiz :)

ameller niyetlere göredir chelyz biz böyle biliriz ve uygularız :KK66:artı evet akp seçmeniyim ama bu tüm siyatini kabul ediyorum manasına da gelmez

bir ülkede zamanında onca insanın geleceğine dinine inancına mani olan
onca genç kızı saçlarından sürükleyen bi partiyi ve o partiye destek veren herhangi bir partiyi insanlık adına ağzıma bile almazdım

ülkemiz için en iyi olan ALLAH cc izniyle ve kanunlarıyla adaletiyle yönetebilen has insanlar getirsin başımıza duasıyla şu güzel sabah seherinde ..........:KK36:

artı o şiir mevzunuz ne iş

öğrenmeme gerek var mı hayır

gülüp eğleniyor musunuz

bittabi devam edin:KK75:

Yooookkk sen yanışşş anamışsın datlım:) Okunan şiir deil masal:KK66:) Okuyanlarsa ülkenin hala diktatörün kanunları ile yönetildiğini zannedip ezanı susturmaktan bahseden ceee haaa peee zihniyeti:KK66:))
Bizlerde o ceee haa peee lilerin yüzüne gerçekleri tokat gibi vuık aran % 52 lik seçmen ehehehehe

:cool::cool::cool:

bazı arkadaşlarımız elbet ezan çıplak sesle okunsa güzel olur

yalnız atladığınız bişey var islam durduğunuz yerde sayın demiyor

örn :

Medeniyet, dünyadaki bütün milletlerin ortak malıdır.Her toplumun bugünkü medeniyet çizgisinde az olsun çok olsun bir payı vardır.Sadece bu pay Avrupalılara ait değildir.Bu medeniyet paydasında Çin,Mısır, Hint, Roma, v.b. Medeniyetlerin de bir payı vardır.Medeniyet yarışı uzun koşulu bir bayrak yarışına bezer.

Ayrıca toplumsal yaşantının getirdiği ihtiyaçtan kaynaklanan ( Oruç, namaz vakitleri için Astronomi v.b.) sebeplerle söz konusu dönemde bilimsel ilerleme Müslümanlarda görülmüştür. (alıntı)

bu çağda çıplak sesle ezanın duyulacağını düşünenler

bana bunu bi açıklasın

akıl var mantık var ezanı susturma vaadiyle hangi parti seçim kazabilir, manimülatif bi başlık...

seçim yaklaşıyor bu bölüm için de tehlike çanları çalıyor...(kilise çanı değil!:KK53: yanlış anlaşılmasın malum manipülasyon forever olunca açıklayayım detaylı dedim!:KK53:)

:KK19:selamınaleyküm kardeşim:KK66:

ameller niyetlere göredir chelyz biz böyle biliriz ve uygularız :KK66:artı evet akp seçmeniyim ama bu tüm siyatini kabul ediyorum manasına da gelmez

bir ülkede zamanında onca insanın geleceğine dinine inancına mani olan
onca genç kızı saçlarından sürükleyen bi partiyi ve o partiye destek veren herhangi bir partiyi insanlık adına ağzıma bile almazdım

ülkemiz için en iyi olan ALLAH cc izniyle ve kanunlarıyla adaletiyle yönetebilen has insanlar getirsin başımıza duasıyla şu güzel sabah seherinde ..........:KK36:

artı o şiir mevzunuz ne iş

öğrenmeme gerek var mı hayır

gülüp eğleniyor musunuz

bittabi devam edin:KK75:

:cool::cool::cool:

Ulke tarihinin en buyuk yolsuzlugunu, hirsizligini yapip ulkeyi soyup sogana ceviren partinin adini bende agzima almak istemem.Hisler karsilikli :KK66:
Iyi gunler dilerim.

Allah Allah avrupada zır zır çan sesi çalıyorda ,kimsenin kulağı tırmalanmıyor
ezanmı kulaklarınızı tırmaladı saygısızlar
çıplak sesle okunsa ezanı kimse duyamaz,şehrin kalabalığından
ellerinden gelse komple kesecekler de orası imkansız işte
bu halk buna izin vermez.

Benim kulağımı çan sesi daha çok rahatsız ediyor hem alışkın değiliz hem de çok daha yüksek. Ezana alıştığımız için uyanmıyoruz sesine. Yine de çıplak sesle daha güzel olmaz mı?

Ulke tarihinin en buyuk yolsuzlugunu, hirsizligini yapip ulkeyi soyup sogana ceviren partinin adini bende agzima almak istemem.Hisler karsilikli :KK66:
Iyi gunler dilerim.
ben orda chpyi ve yandaşlarını kast ettim

dilediğin yerden anlama

adaletli olmak istiyosan

aa ben isim verdim bak sende akpyi anlamışşın deme

artık sıktı o muhabbet çünkü

başlığı okuyunca:KK57: chp ezanı tamamen kaldıracağını söylüyor zannettim.:KK70:

X