CHP iktidarında ezanı susturma vaadi

senin bakış açına gore cevaplamış,oluyorum heralde ,,galiba anlamadın da ezan demek şarkı demek olmuyor canm.. Once bunu bi oğren de.. Ben partiyle ilgili bi skntı yaşamıyorum..
ezan bizim dinimizle ilgili bişey olduğu için ezanamudahale dinimize mudahale oluyor.. O yuzden tepkimizi sonuna kadar gosteririz..ezanımız bu ulkede bi defa susturuldu ALLAH ın izniyle bidaha kimsenin gucu yetmiycek...

Ben de onu diyorum işte. Ezan sana göre güzel bir şey, bana göre degil. Bu yüzden sen nasıl ki müzik dinlemek isteiyorsan sabahın köründe, ben de ezan dinlemek istemiyor olabilirim.

Ben de onu diyorum işte. Ezan sana göre güzel bir şey, bana göre degil. Bu yüzden sen nasıl ki müzik dinlemek isteiyorsan sabahın köründe, ben de ezan dinlemek istemiyor olabilirim.
o zamn sana avrupada yaşamanı tavsiye ederim. Zira burası musluman ağırlıklı bi ulke..ve bizde dinimizi yaşama konusunda taviz vermeyi duşunmuyoruz...
haa bu arada bizim de rahatsız olduğumuz milyon tane şey varda ağzımuzı açmıyoruz.. Bence siz bu konuda hiç konuşmayın bile...

o zamn sana avrupada yaşamanı tavsiye ederim. Zira burası musluman ağırlıklı bi ulke..ve bizde dinimizi yaşama konusunda taviz vermeyi duşunmuyoruz...
haa bu arada bizim de rahatsız olduğumuz milyon tane şey varda ağzımuzı açmıyoruz.. Bence siz bu konuda hiç konuşmayın bile...

Yani... konunun gelecegi yer burası elbette. ''git Avrupa'da yaşa, burada bizim dedigimiz olacak, yoksa çok kötü olur'' falan.

Merak etme forumda konuşamıyoruz artık, için rahat olsun yani. Rahat rahat iman et neye iman ediyorsan.

Bilgece'yi de görmüşken onun bir lafı geldi aklıma, sanırım şöyle bir şeydi;

''İnsanları inançlarından vurmak dünyanın en rezilce ve şerefsizce hareketidir.''

Ben ise tam tersini düşünüyorum. Bence bu ''en iyi'' demesem de gayet iyi bir hareket. Bunu sen de bi düşün Bilgece, zeki kadınsın sen, anlayacagına eminim. Az düşünün e mi topluca?

Hadi gittim ben.

Yani... konunun gelecegi yer burası elbette. ''git Avrupa'da yaşa, burada bizim dedigimiz olacak, yoksa çok kötü olur'' falan.

Merak etme forumda konuşamıyoruz artık, için rahat olsun yani. Rahat rahat iman et neye iman ediyorsan.

''İnsanları inançlarından vurmak dünyanın en rezilce ve şerefsizce hareketidir.''

Ben ise tam tersini düşünüyorum. Bence bu ''en iyi'' demesem de gayet iyi bir hareket. Bunu sen de bi düşün Bilgece, zeki kadınsın sen, anlayacagına eminim. Az düşünün e mi topluca?

Hadi gittim ben.
emin ol bu ulkede bizden çok herkesin sozu geçiyor ,herkesin isteği gerçekleştiriliyor..
cumlelerini pek toparlayamamışsın,uzerinde duşunucek bişey bulamadım :p :-)

Hergün düzenli 5 kere ikişer dakikalığına yüksek sesle müzik dinlemek isteyen dinleyebilir bence,hiç rahatsız olmam ben şahsen.Hele sırf inat olsun diye değilde ruhani bir keyif alacaksa bundan! neden olmasın ? Bence örnekleme yanlış olmuş...Ezanın düzenli okunmasının bir amacı vardır...Haa sen önemsemezsin,müzikte benim keyif alma amacım belki diyebilirsin.Ama gerçekte bilirsinki bunu sırf ezana karşılık olsun diye söylemişsindir :KK66:

Hadi gittim ben.

aşk olsun mervecik, ben serefsizce demedim hic adice dedim :-) lafimin hep arkasindayim.
Zaten burada da bizi inanclarimizdan vurmuyorlar mi yine?? :KK53:
Neyse banlanmayalim. Konu kapanacak zaten. Haydi selametle... :KK54:

kimi avrupaya git der , kimi iran i gösterir......:SSSS

ezan sesi tabi ki güzeldir ama herseyin abartisi da bilmiyorum ....

ha birde yok bunlar gelirse öyle olur söyle olur sacmalik sadece , gercekten bastirilmak isdenilseydi simdi hersey cok farkli olurdu , zamaninda Devletin derdi ( Suanki Devletin de ayni sorunu var ) tarikatlar , cemaatlar devlete kumpas
vs....

Atatürk ne güzel demis : Dinsiz bir Milletin i damesine imkan yoktur, Islam dini öyle yüce bir Dindir ki Ilim cinde olsa bile alin diyen bir Peygamberin ümmetiyiz, ancak ne zaman hürafeler ve bidatlar ilave yapildi ozmn gercek islam dan uzaklastirildik ,

ban yersem de artik olsun yazacam

allah askina
suan ki türkiyedeki islamiyet nasil birsey oldu, sanki olmasi gerektigi gibi mi ki chp bitirsin
Kurani acin bi okuyun ne yaziyor

ayet var öyle bir ümmet gelcek Başlarını deve (bir rivayette sığır) hörgücü gibi yapan

birde böyleleri arti dar kiyafet rengli alli bullu 1o kilo make up sonra kötü düsman cehapee zihniteyii,

chp ye gerek yok ki uzaklastilar ama ya islerine gelmiyor ya farkinda degiller,

siz chp birakip bu yozlasmaya el atin bence öpüldünüz :)

ha birde yok bunlar gelirse öyle olur söyle olur sacmalik sadece , gercekten bastirilmak isdenilseydi simdi hersey cok farkli olurdu , zamaninda Devletin derdi ( Suanki Devletin de ayni sorunu var ) tarikatlar , cemaatlar devlete kumpas
vs....

Atatürk ne güzel demis : Dinsiz bir Milletin i damesine imkan yoktur, Islam dini öyle yüce bir Dindir ki Ilim cinde olsa bile alin diyen bir Peygamberin ümmetiyiz, ancak ne zaman hürafeler ve bidatlar ilave yapildi ozmn gercek islam dan uzaklastirildik ,

allah askina
suan ki türkiyedeki islamiyet nasil birsey oldu, sanki olmasi gerektigi gibi mi ki chp bitirsin

ayet var öyle bir ümmet gelcek Başlarını deve (bir rivayette sığır) hörgücü gibi yapan

birde böyleleri arti dar kiyafet rengli alli bullu 1o kilo make up sonra kötü düsman cehapee zihniteyii,

chp ye gerek yok ki cogu kesim zaten coktan dinlerinden uzaklastilar ama ya islerine gelmiyor ya farkinda degiller,

siz chp birakip bu yozlamaya el atin bence öpüldünüz :)
:KK9::KK9::KK9::KK9:

vs....

allah askina

chp ye gerek yok ki cogu kesim zaten coktan dinlerinden uzaklastilar ama ya islerine gelmiyor ya farkinda degiller,

siz chp birakip bu yozlamaya el atin bence öpüldünüz :)
konuyla ne alaka yazdıkların.. Keşke alaka kursaaydım da cevap yazsaydım....

Bence bize diyene kadar siz açıp okusaydiniz böyle bir ayetin olmadığını görmüş olurdunuz..
Bir gun okumaniz dilegiyle...
:KK54:

Not: Ayrica ayetin rivayeti de olmaz..

vs....

allah askina

chp ye gerek yok ki uzaklastilar ama ya islerine gelmiyor ya farkinda degiller,

siz chp birakip bu yozlasmaya el atin bence öpüldünüz :)

katılmamak elde degil bu yazılanlara:) islam dini okadar gercek halinden cıkartılıyorki herkesin agzında Allah ama yaptıklarına bakın dinle imanla alakası yok ..şükürler olsun gercegini biliyoruz agzına Allahın adını her alana gozumuz kapalı gitmiyoruz dogruyla yanlısı ayırt edebilcek durumdayız.chpnin yaptıgı bu acıklama zaten gercek hayata gecemeyecek kadar sacma zaten olmamalıda..

Bence bize diyene kadar siz açıp okusaydiniz böyle bir ayetin olmadığını görmüş olurdunuz..
Bir gun okumaniz dilegiyle...
:KK54:

Not: Ayrica ayetin rivayeti de olmaz..

bulundugum sehirde türkiye devleti tarafindan gönderilen hoca hanimla islenen bir ders de ögrendim bunu...

arti lanetli bir toplulukmus :) sekerim , yani güzel kicim dan uydurmuyorum, bilakis diyanetin hocasi ile islenen kuran i kerim sohbetinden bize ögretilen ve ayeti de teker teker okutan !!

alinti yaptigim türkce hali direk ayeti kopyalamadim..

katılmamak elde degil bu yazılanlara:) islam dini okadar gercek halinden cıkartılıyorki herkesin agzında Allah ama yaptıklarına bakın dinle imanla alakası yok ..şükürler olsun gercegini biliyoruz agzına Allahın adını her alana gozumuz kapalı gitmiyoruz dogruyla yanlısı ayırt edebilcek durumdayız.chpnin yaptıgı bu acıklama zaten gercek hayata gecemeyecek kadar sacma zaten olmamalıda..

cahille savas en büyük savastir denilmis nede cok dogru .....

X