CHP iktidarında ezanı susturma vaadi

Alla alla..Ben mi yanlış okuyorum yoksa sizin gözler farklı mı görüyor..Ezanı susturmak beyanı nerede? Adam hopörlör yerine çıplak sesle okunması vaadinde bulunmuş..

Gavur yapımı hopörlöre ne bu aşk müslüman kardeşlerim :KK14:
Sahabelerin yolundan gidiyor işte fena mı:KK59:

Ha ayrıca, hem ülke topraklarını hem Türk halkını paramparça eden, halkın cebine elini sokan , boğazına kadar kul hakkına batan, ekonomiyi delip geçen (başka bir tabir kullanacaktım ama küfre girecek), sivil halka karşı bir devlet terörü yaratıp nice ölümlerin sebebi olan iktidarı her şeyinizle desteklerken nerede dininiz, inancınız, Allah korkunuz?

Geçiniz efendim bunları..Tek kalemde geçiniz. Sizin derdiniz islam falan değil.

Ha bunca şey olurken chp'nin ezanla ilgilenmesi de ayrı bir vaka tabi.

Allahım fırsat vermesin ben imamhatipliyim ve gurur duyuyorum ben müslümanım ve dinimi bunlar yüzünden yaşamaktan men edilmicem.artık halk uyandı artık yeni bi 28 şubat olmayacak.ttürbanlılar dışlanmıycak, imam hatipler kapatılmayacak, özgürlükten bahsedenlere bak sen hele.zalimler istemesede Allah nurunu tamamlayacak.

Yooookkk sen yanışşş anamışsın datlım:) Okunan şiir deil masal:KK66:) Okuyanlarsa ülkenin hala diktatörün kanunları ile yönetildiğini zannedip ezanı susturmaktan bahseden ceee haaa peee zihniyeti:KK66:))
Bizlerde o ceee haa peee lilerin yüzüne gerçekleri tokat gibi vuran % 52 lik seçmen ehehehehe

Ha-ri-ka-sin :))))

çok saçma bir vaad , çıplak sesle okuma vaadi
chp bu uygulama bu devirde komik yani , insan sesi korna sesleri felan derken çıplak sesle okunan ezan duyulmaz bile tamamen susturcam dese daha mantıklı olurdu :)

valla yanlış yapıyorsun chp , ülkemizin yüzde doksanı müslüman olmasa bile hala çoğunluk yine inanlar oluşturmakta , yani hiç iktidar olma derdiniz yok gibi geliyor bana ..

E yani ,imam.ezani kendi sesinden okusun,ogretmen her gun anlattigi.dersi kasetten mi yayinlio allasenn! :p

Alla alla..Ben mi yanlış okuyorum yoksa sizin gözler farklı mı görüyor..Ezanı susturmak beyanı nerede? Adam hopörlör yerine çıplak sesle okunması vaadinde bulunmuş..

Gavur yapımı hopörlöre ne bu aşk müslüman kardeşlerim :KK14:
Sahabelerin yolundan gidiyor işte fena mı:KK59:

Ha ayrıca, hem ülke topraklarını hem Türk halkını paramparça eden, halkın cebine elini sokan , boğazına kadar kul hakkına batan, ekonomiyi delip geçen (başka bir tabir kullanacaktım ama küfre girecek), sivil halka karşı bir devlet terörü yaratıp nice ölümlerin sebebi olan iktidarı her şeyinizle desteklerken nerede dininiz, inancınız, Allah korkunuz?

Geçiniz efendim bunları..Tek kalemde geçiniz. Sizin derdiniz islam falan değil.

Ha bunca şey olurken chp'nin ezanla ilgilenmesi de ayrı bir vaka tabi.
Med...bosa dil dokmesene :) basortu serbest...kim takar yolsuzlugu...:)

Farkli ne beklenirdi ki Chp den.Kaldi ki secmeninden.Beyin belli zihin belli,ne ise fikri onu zikredecek tabi,sasirmak niye?
Kendi secmenine secim vaadi iste.

Allah Allah avrupada zır zır çan sesi çalıyorda ,kimsenin kulağı tırmalanmıyor
ezanmı kulaklarınızı tırmaladı saygısızlar
çıplak sesle okunsa ezanı kimse duyamaz,şehrin kalabalığından
ellerinden gelse komple kesecekler de orası imkansız işte
bu halk buna izin vermez.

Parti marti beni ilgilendirmiyor ama, böyle bir ulkede boyle bir beyanda bulunan adamın insanlığından ve iyi niyetinden şüphe ederim. Çıplak sesle ezan okununca nolcak yani? Hiçkimse duymayacak. İnsanların ibadetine engel olacaksın. Resmen bile bile kendilerini batırmaya çalışıyorlar, azcık akılları yok yeminle..

Ezanın amacı namaz vaktini insanlara bildirmektir. Şu anda herkesin saati var, 1400 yıl öncesi gibi degil işler. O yüzden ezan okunmasa bile kimse ibadetinden geri kalmaz. Ayrıca ezan diye bir şey de yok kitapta, sadece Cuma namazı için ''çagrı''dan bahsedilir.Ezan metni bile yok kitapta.

Ezanın amacı namaz vaktini insanlara bildirmektir. Şu anda herkesin saati var, 1400 yıl öncesi gibi degil işler. O yüzden ezan okunmasa bile kimse ibadetinden geri kalmaz. Ayrıca ezan diye bir şey de yok kitapta, sadece Cuma namazı için ''çagrı''dan bahsedilir.Ezan metni bile yok kitapta.
evet ezansızda namaz kılınır ama ezan bize her vakit namazımızı hatırlatır.. Kılmaya uşenen bizler için teşvik olur.. Kitapta var mı tam olarak bilmiyorum da peygamber efendimiz tarafından okutulma emrinin verilmesi bizler için yeterlidir... Ezan sesi niye insanları rahatsız ediyo açıklar mısınz..

evet ezansızda namaz kılınır ama ezan bize her vakit namazımızı hatırlatır.. Kılmaya uşenen bizler için teşvik olur.. Kitapta var mı tam olarak bilmiyorum da peygamber efendimiz tarafından okutulma emrinin verilmesi bizler için yeterlidir... Ezan sesi niye insanları rahatsız ediyo açıklar mısınz..

Günde 5 vakit yaklaşık 24234 farklı yerden yüksek sesli şarkı çalınsa rahatsız olmaz mıydın? Sabahın körü de dahil olmak üzere. Üstelik bu şarkıların içinde sesi çok kötü olanlar da var...

Rahatsız olmaz mıydın?

Günde 5 vakit yaklaşık 24234 farklı yerden yüksek sesli şarkı çalınsa rahatsız olmaz mıydın? Sabahın körü de dahil olmak üzere. Üstelik bu şarkıların içinde sesi çok kötü olanlar da var...

Rahatsız olmaz mıydın?
şarkı çalınsa çok rahatsız olurdum ama RABBİM İhatırlatan, dinimi , namazımı hatırlatan sesler duyduğum için huzurla doluyor içim.. Duymayınca kulaklarım arıyor.. Okuyan sesin guzel,olması tabi daha guzel ama biz sese değil manaya baktığımız için kotu sesi de farketmiyo.. Umarım açıklayıcı olmuştur...

şarkı çalınsa çok rahatsız olurdum ama RABBİM İhatırlatan, dinimi , namazımı hatırlatan sesler duyduğum için huzurla doluyor içim.. Duymayınca kulaklarım arıyor.. Okuyan sesin guzel,olması tabi daha guzel ama biz sese değil manaya baktığımız için kotu sesi de farketmiyo.. Umarım açıklayıcı olmuştur...

Evet açıklayıcı oldu. Bana sordugun soruyu da kendin cevaplamış oldun böylece.

Ama ben ezan susturulsun demiyorum açıkçası. Hatta hoparlörden okunsa da olur. Sesini kıssınlar hoparlörün, kötü seslilere okutmasınlar falan... Yani ezan meselesi çok da önemli degil, ben buna bir kültürel deger olarak bakıyorum ayrıca.

Ama bu dini yasaklamak falan degil. Yani bu adamın vaadlerinden bahsediyorum.... dini yasaklamak falan degil bunlar.

Evet açıklayıcı oldu. Bana sordugun soruyu da kendin cevaplamış oldun böylece.

Ama ben ezan susturulsun demiyorum açıkçası. Hatta hoparlörden okunsa da olur. Sesini kıssınlar hoparlörün, kötü seslilere okutmasınlar falan... Yani ezan meselesi çok da önemli degil, ben buna bir kültürel deger olarak bakıyorum ayrıca.

Ama bu dini yasaklamak falan degil. Yani bu adamın vaadlerinden bahsediyorum.... dini yasaklamak falan degil bunlar.
senin bakış açına gore cevaplamış,oluyorum heralde ,,galiba anlamadın da ezan demek şarkı demek olmuyor canm.. Once bunu bi oğren de.. Ben partiyle ilgili bi skntı yaşamıyorum..
ezan bizim dinimizle ilgili bişey olduğu için ezanamudahale dinimize mudahale oluyor.. O yuzden tepkimizi sonuna kadar gosteririz..ezanımız bu ulkede bi defa susturuldu ALLAH ın izniyle bidaha kimsenin gucu yetmiycek...

X