Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #1 26/10/2015 20:18 Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne beş el ateş edildiği, saldırıda ölen ya da yaralananın olmadığı açıklandı. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CNN Türk’e bağlanarak genel merkez binasına araba içinden ateş açıldığını doğruladı. Tekin, havanın karanlık olmasından dolayı saldırganlara ait aracın plakasının alınamadığını ancak güvenlik kamerlarının incelendiğini söyledi. Tekin, “İnşallah bunlar Başbakan’ın bahsettiği ‘Toroslar’ değildir”diye de ekledi. http://www.diken.com.tr/chp-genel-merkezine-bes-el-ates-edildi-olen-ya-yaralanan-yok/
26/10/2015 20:18 Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne beş el ateş edildiği, saldırıda ölen ya da yaralananın olmadığı açıklandı. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CNN Türk’e bağlanarak genel merkez binasına araba içinden ateş açıldığını doğruladı. Tekin, havanın karanlık olmasından dolayı saldırganlara ait aracın plakasının alınamadığını ancak güvenlik kamerlarının incelendiğini söyledi. Tekin, “İnşallah bunlar Başbakan’ın bahsettiği ‘Toroslar’ değildir”diye de ekledi. http://www.diken.com.tr/chp-genel-merkezine-bes-el-ates-edildi-olen-ya-yaralanan-yok/
derandiren Ela'M... Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 4.599 16.188 208 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #2 Allahtan kimseye birşey olmamış. Gerçekten yazık maksat gözdağı vermek
pingca Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 368 788 33 33 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #3 Şimdi buna da kendileri yaptırdı derler. Allah bizi barbardan, bağnazdan korusun.
xaysex Yeter be Yeter..... Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 7.162 1.940 448 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #4 İnşallah bunlar başbakanın bahsettiği Toroslar değildir demiş Gürsel Tekin bu insanlar neden bu kadar korkuyor :) Ben anlamıyom G gulay_gulay bilgilendirsene bacım beni bir sana zahmet :)
İnşallah bunlar başbakanın bahsettiği Toroslar değildir demiş Gürsel Tekin bu insanlar neden bu kadar korkuyor :) Ben anlamıyom G gulay_gulay bilgilendirsene bacım beni bir sana zahmet :)