CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

izguben .!.:
Çok beklersin kılıçdaroğlu bu hükümeti size bırakmayız kullanılmayan 7 milyon oyun en az 4 milyonu ak partilidir rehavet içindeydi ak partililer sandığa gitmedi yeni bir seçimde eminim daha fazla oy alır, akılları varsa hazır yüksek milletvekili almışken ak partinin kurdugu hükümete güven oyu verirler yoksa o milletvekili sayısını rüyalarında görürler
Hahaha belediye otobüsleri ile oy vermeye götürmüyor muydu ak parti milleti. Yani millet az buçuk uyandı kabul edin hala bahaneler uydurmayın ama ya

"dusduru, post: 41310660, member: 322218"]Samimiyet dersi verenler , hdp.li koalisyona can atıyor şimdi :KK14: e hani şehide kelle denmişti,öcalana sayın denmişti ,pkk yı meclise kadar sokmuşlardı,yıllardır bunları söyleyip kızmadınız mı,noldu şimdi ? Hadi akp seçmeni ne istediğini bilmiyor olsun,size ne diyelim ? Madem meclise kadar gelmişler,birleşelimde ziyan olmasın mı,yoksa istemem yan cebime koy mu diyelim ?[/QUOTE]
Aslında olaya şöyle bakıyorum bir kere gelip barajı falan değiştirsinler ne bileyim şu açılmayan yolsuzluk dosyalarını açsınlar. Hak eden hal ettiğini bulsun sonunda. Bir bakılsın on üç senedir nereye ne harcanmış. Şu örtülü ödenekleri kalsırsınlar. C. Başkanına verilen sınırsız harcamayı kaldırsınlar. Şu karşımda duran her gece tüm ışıkları yanıp borcu ödenmeyen o açık ışıkları gördükçe sinirimi bozan sarayın bi ışıklarını kapatsınlar bari. Neyse böyle şeyler yapılsın. Zaten biri akıl eder de demokratik ülke seviyesine çekerse şu barajı zaten artık hiö kimse tek başına iktidar olamaz. Çok da iyi olur bence

11391126_1003257386351478_699470529278232710_n.jpg

Samimiyet dersi verenler , hdp.li koalisyona can atıyor şimdi :KK14: e hani şehide kelle denmişti,öcalana sayın denmişti ,pkk yı meclise kadar sokmuşlardı,yıllardır bunları söyleyip kızmadınız mı,noldu şimdi ? Hadi akp seçmeni ne istediğini bilmiyor olsun,size ne diyelim ? Madem meclise kadar gelmişler,birleşelimde ziyan olmasın mı,yoksa istemem yan cebime koy mu diyelim ?

onlara o gücü vereni başımızdan atalım da
güçleri gidince apocuları bu millet en az 60 milyonuyla atar zaten
mühim olan ana kaynağı kesmek
en azından benim için :KK54:
politika bunu gerektirir zaten
safi fanatizm yapanlar elbet kaybedecektir

[QUOTEst: 41311629, member: 236598"]neden kirletmişki ekranları,[/QUOTE]
Cevap verebileceğini sanmıyorum; )

[QUOTEst: 41311629, member: 236598"]neden kirletmişki ekranları,
Cevap verebileceğini sanmıyorum; )[/QUOTE]
yazık ben kılıçlar oğlu yerinde olmak istemezdim,bir kere bile iktidarda olmadı akp seçmeni çok üstüne gidiyor,günahtır be

bu adamda gram karizma zeka hiç bir sey yok kasetle baykalı indirdi çöreklendi yerine
kemal kimse seni istemiyor canım

TE="justholdmetight, post: 41312119, member: 459681"]Ben kılıçdaroğlunun bir pisliğini görmedim
Temiz ve dürüst bir adam :KK51:[/QUOTE]
Bize temiz ve dürüst adam yaramaz. Hatta çok temiz ve dürüstse daha ölümünün üzerinden yüzyıl geçmeden karalamaya başlarız liderleri o kadar yani.

Bize temiz ve dürüst adam yaramaz. Hatta çok temiz ve dürüstse daha ölümünün üzerinden yüzyıl geçmeden karalamaya başlarız liderleri o kadar yani.

onunla karşılaştırmak bile imkansız ama doğru diyorsun, öyle bir adam daha gelmeyecek :KK43:

A-aaa..Nasıl görmedin?
ssk..kim yoldu ssk yı heee?

Sonra ssk var..sonracıma ssk var..yani daha çok sayarım da şimdilik aklıma gelen pislikleri..Ha dur bi tane daha geldi..sskyı soydu..

ssk pardon unutmuşum ssk vay ssk pis ssk adam ssk :KK70:

X