CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

11406581_788706677909846_7577944907155751861_n.png

Çok beklersin kılıçdaroğlu bu hükümeti size bırakmayız kullanılmayan 7 milyon oyun en az 4 milyonu ak partilidir rehavet içindeydi ak partililer sandığa gitmedi yeni bir seçimde eminim daha fazla oy alır, akılları varsa hazır yüksek milletvekili almışken ak partinin kurdugu hükümete güven oyu verirler yoksa o milletvekili sayısını rüyalarında görürler
Rehavet derken ? Oy kullanmak icin beklenen parayimi alamadilar

Bende onu diyorum ya akpye oy verirken irade olmadi.hdpye ve digerlerine oy verirken irade oldu.catlatin patlayin söylemlerine kizanlar.simdi catlayin patlayin,soda icin hazimsizliga iyi gelir,
su icin diyorlar ya :KK70:nasil ciftestandarttir bu.
valla niye uzulelim akp birsey kaybetmis degilki.he kaybetse de, herseye şikayet eden isyan eden sizsiniz.diyorum ya ah keske su 3lü koalisyon olsa da görsem sizin aglamalarinizi.bu gunleri mumla aratirlar size.su 3 partiden adam cikmaz.
bu arada hakaret eden kisiyi kibledim.dökun icinizi bakalim cok dolmussunuz.surda saydiralim rahatliyalim zihniyetindesiniz.siz chp ve hdpliler birbiriniz destekleyip begenin.Beraber halay ve zılgıt cekin.ama akpli konusamasin konusmasin.burda herkes normal yazarken biri cikti hakaretleri yagdirdi.mune senle ilgilenir derken diger saygisizca hakaret edeni es gecmisler.valla yetti artik su ciftestandart.

benim bakış açım çoooook geniştir siz dert etmeyin
hdp desteklenmesi ne demek
Atatürk hayranı biri nasıl bir katili destekler
kelime oyunu yapmayalım bence :)
atatürkün hayatını bir gözden geçirsinler ama hayat bilgisi 1. sınıf kitabından değil her kesimden yazarlardan
hem sağdan hem soldan bakalım hdp veya onun ideolojisine yandaş bir sey bulabilecekler mi ki tam tersi
Ne mutlu türküm diyene diyen Atatürktür.
işte olay bu atgözlükleri
olmasa zaten böyle ezbere konuşmazlar
Atatürkü sevmeyenin kellesini uçurmaya kalkan Hdp yi destekliyorsa bir yerde bir sorun var

sevgiler

cık bu alt duyu girdileri bende işlemez
çünkü satır aralarını görürürüm sen istediğin kadar gizle:KK3:

saygılı konuşacaksın bu arada :KK66:

Bende cok koyu savunucusuydum. Forumlarda ne kavgalar ne tartısmalar:KK53: Ama eskisi gibi olsa ben yine verirdim oyumu belki. Bilemiyorum.
Benim yasim tutsaydi Akpye verecektim ilk oyumu. Lise 1 e gisiyordum o zamanlar siniftakilerle ne tartismalar yapardim Akp yi savunacagim diye. Ilk iktidarinda da desteklemem devam etti ama sonra cozuttu. Hic oy vermedim kendilerine:KK53:

Rehavet derken ? Oy kullanmak icin beklenen parayimi alamadilar
ne parası ? he para alıyorduk biz bir de bu ak parti hile yapiyürrr diyenler istediği sonucu alınca ortadan kayboldu , çöpten çıkan pusulalar yok oldu birden , hani Ak parti hile yapiyüüürdüüü neden şimdi de hile yapıp iktidar olmadı ! :) neymiş Ak parti hile yapmıyürmüş .

ne parası ? he para alıyorduk biz bir de bu ak parti hile yapiyürrr diyenler istediği sonucu alınca ortadan kayboldu , çöpten çıkan pusulalar yok oldu birden , hani Ak parti hile yapiyüüürdüüü neden şimdi de hile yapıp iktidar olmadı ! :) neymiş Ak parti hile yapmıyürmüş .
He oylar caliniyordu bu sene iyi calamamislar :KK53:
sandiga oturduk.oylara sahip ciktik diyorlar :KK70:
Hdp oy caldi desek inanmazlar ama.

Belki yine hile yaptılar da hesapları tutmadı bu sefer:21:

Belki yine hile yaptılar da hesapları tutmadı bu sefer:21:

arkadaşımın dedesi urfada bir köyün muhtarı bu seçimlere kadar oğlunun kızının yengesinin yerine oy veren vereneymiş ama bu seçimlerde kimseye göz açtırmamışlar.o köyde yine akp ilk parti çıkmış ama hdp oy çalar mantığıyla sandıklarına sahip çıkan akp liler sayesinde bu sefer gerçek sonuçlar ortaya çıktı :KK70:

çünkü insanlar artık bu seçimde daha dikkat etti.
oylarına sahip çıktı.
örneğin ben bile görev aldım oylar sayılırken bir sandıkta.
geçen seçimden sonra akıllandık kısacası
evet çok dikkatliydi,çok bilinçliydi sandık görevlileri.sabah 9 dan itibaren tutanaklar yayınlanmaya başladı ve çoğu tutanakta akepelilerin imzaları yoktu.ayrıca tüm plakasız araçların tekerlekleri patlatıldı,bazı şeylere meydan verilmedi.ayrıca günlerin uzun olması da kedilerin trafoya girmesini engellemiş oldu:KK53:

arkadaşımın dedesi urfada bir köyün muhtarı bu seçimlere kadar oğlunun kızının yengesinin yerine oy veren vereneymiş ama bu seçimlerde kimseye göz açtırmamışlar.o köyde yine akp ilk parti çıkmış ama hdp oy çalar mantığıyla sandıklarına sahip çıkan akp liler sayesinde bu sefer gerçek sonuçlar ortaya çıktı :KK70:
çok iyi işte. herkes üstüne düşeni yaptı bu seçimde. çok şükür

X