Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rehavet derken ? Oy kullanmak icin beklenen parayimi alamadilarÇok beklersin kılıçdaroğlu bu hükümeti size bırakmayız kullanılmayan 7 milyon oyun en az 4 milyonu ak partilidir rehavet içindeydi ak partililer sandığa gitmedi yeni bir seçimde eminim daha fazla oy alır, akılları varsa hazır yüksek milletvekili almışken ak partinin kurdugu hükümete güven oyu verirler yoksa o milletvekili sayısını rüyalarında görürler
ezbere konuşuyorlar birde beğeni canavarları var hepsini beğeniyor grup olarak ya ne komiklerBu arada Atatürk'çü değilim hiç olmadim da nereden çıkardiniz milliyetçi and Atatürk'çü çıkarımlar yaptığımızi
benim bakış açım çoooook geniştir siz dert etmeyin
hdp desteklenmesi ne demek
Atatürk hayranı biri nasıl bir katili destekler
kelime oyunu yapmayalım bence :)
atatürkün hayatını bir gözden geçirsinler ama hayat bilgisi 1. sınıf kitabından değil her kesimden yazarlardan
hem sağdan hem soldan bakalım hdp veya onun ideolojisine yandaş bir sey bulabilecekler mi ki tam tersi
Ne mutlu türküm diyene diyen Atatürktür.
işte olay bu atgözlükleri
olmasa zaten böyle ezbere konuşmazlar
Atatürkü sevmeyenin kellesini uçurmaya kalkan Hdp yi destekliyorsa bir yerde bir sorun var
sevgiler
Yorum yapmak için yorum yapmışsın. Yazacak düzgün bir cümlen yoksa, sadece okumayı tercih edebilirsinRehavet derken ? Oy kullanmak icin beklenen parayimi alamadilar
Benim yasim tutsaydi Akpye verecektim ilk oyumu. Lise 1 e gisiyordum o zamanlar siniftakilerle ne tartismalar yapardim Akp yi savunacagim diye. Ilk iktidarinda da desteklemem devam etti ama sonra cozuttu. Hic oy vermedim kendilerineBende cok koyu savunucusuydum. Forumlarda ne kavgalar ne tartısmalar Ama eskisi gibi olsa ben yine verirdim oyumu belki. Bilemiyorum.
ne parası ? he para alıyorduk biz bir de bu ak parti hile yapiyürrr diyenler istediği sonucu alınca ortadan kayboldu , çöpten çıkan pusulalar yok oldu birden , hani Ak parti hile yapiyüüürdüüü neden şimdi de hile yapıp iktidar olmadı ! :) neymiş Ak parti hile yapmıyürmüş .Rehavet derken ? Oy kullanmak icin beklenen parayimi alamadilar
sen niye gocunuyorsun onu çözemedim :)
demekki içten içe birşeyler var
ortaya konuşup konuşmama konusunda da sana hesap vereceğimi düşünmüyorum
ezbere konuşma yani önce oku sonra yaz
tehditinden de pek korktum
Ak partli seçmene hakaret etmek serbest nasıl olsaRehavet derken ? Oy kullanmak icin beklenen parayimi alamadilar
He oylar caliniyordu bu sene iyi calamamislarne parası ? he para alıyorduk biz bir de bu ak parti hile yapiyürrr diyenler istediği sonucu alınca ortadan kayboldu , çöpten çıkan pusulalar yok oldu birden , hani Ak parti hile yapiyüüürdüüü neden şimdi de hile yapıp iktidar olmadı ! :) neymiş Ak parti hile yapmıyürmüş .
Belki yine hile yaptılar da hesapları tutmadı bu seferne parası ? he para alıyorduk biz bir de bu ak parti hile yapiyürrr diyenler istediği sonucu alınca ortadan kayboldu , çöpten çıkan pusulalar yok oldu birden , hani Ak parti hile yapiyüüürdüüü neden şimdi de hile yapıp iktidar olmadı ! :) neymiş Ak parti hile yapmıyürmüş .
Hile dediğin Halk işte :) en büyük hileyi halk yaptı vermedi oy bu kadar hile falan faso fisoydu bi nevi çamur at izi kalsın dı da kimse yemiyordu tabi.Belki yine hile yaptılar da hesapları tutmadı bu sefer
Belki yine hile yaptılar da hesapları tutmadı bu sefer
evet çok dikkatliydi,çok bilinçliydi sandık görevlileri.sabah 9 dan itibaren tutanaklar yayınlanmaya başladı ve çoğu tutanakta akepelilerin imzaları yoktu.ayrıca tüm plakasız araçların tekerlekleri patlatıldı,bazı şeylere meydan verilmedi.ayrıca günlerin uzun olması da kedilerin trafoya girmesini engellemiş olduçünkü insanlar artık bu seçimde daha dikkat etti.
oylarına sahip çıktı.
örneğin ben bile görev aldım oylar sayılırken bir sandıkta.
geçen seçimden sonra akıllandık kısacası
Bunlar alem ya işte :)He oylar caliniyordu bu sene iyi calamamislar
sandiga oturduk.oylara sahip ciktik diyorlar
Hdp oy caldi desek inanmazlar ama.
çok iyi işte. herkes üstüne düşeni yaptı bu seçimde. çok şükürarkadaşımın dedesi urfada bir köyün muhtarı bu seçimlere kadar oğlunun kızının yengesinin yerine oy veren vereneymiş ama bu seçimlerde kimseye göz açtırmamışlar.o köyde yine akp ilk parti çıkmış ama hdp oy çalar mantığıyla sandıklarına sahip çıkan akp liler sayesinde bu sefer gerçek sonuçlar ortaya çıktı