- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
-
- Konu Sahibi savrukzeynep
ne gülüyorsun kız
mhp , hdp ile koalısyona grince secmenleri karsı cıkıyor (ne kadar duygusal davranılmaması gerektiğini düşünsemde , haklı buluyorum dönem dönem)
chp , hdp yada akp ile koalisyona girse tü kaka oluyor , yine duygusal düşünüyoruz.
akp ; chp-hdp veya mhp ıle koalısyon deyınce , ee hükümet kurmak için mecbur deniyor.
ee nıye akp de muhalefet partılerınden bıgram haz almıor..
HDP'yi hiçbir parti koalisyon ortağı yapmak istemez kendi Seçmen tabanını küstürmek istemezler, CHP ve MHP'nin oy oranları zaten yeterli seviyelere ulaşmadı, olan oy potansiyellerini de riske etmek istemezler, AKP'yi hükümet içine almasalarda CHP MHP koalisyonu olabilir yalnızca, HDP'ye dışardan destekle bizi derler, bir sürpriz olmazsa koalisyonda AKP olacak, kulislerde gezen bir koalisyon modeli var ama dur bakalım ne olacak
Yani AKP'yi yok sayamazlar, koalisyonun büyük ortağı AKP olur, son anda çark etmezlerse, haz alırlar alırlar, koalisyon kurulsun bak beklenen Global kriz sonrası yaşanacak erken seçime kadar ya da şöyle diyeyim Global kriz çıkıpta koalisyon ortakları suçu birbirine, muhalefette koalisyona atana kadar siyasileri de seçmenleri de ay çok güzel bir koalisyon kuruldu deyip kardeş kardeş geçinir
Bana göre yapmaz, Chp ve Mhp'yle koalisyonu biraz daha içine sindirtebilir seçmeninin ama Hdp'yle koalisyonda oy kaybı olur.akpe hdp ile yaparsa nolur pekı ?
( içimi hafiflettin ettiğin yorumlarla , gidip kiblere falan baksan hani.. Kocam esnaf ayol kriz deidkçe göğsüme öküz oturuyor)
99 ve 2001 sadece kapkaranlık geliyor aklıma bir esnaf olarak ..her yerde aynı şeyi söylüyorum ONLARA HİÇ BİRŞEY OLMAYACAK HEPSİ ZENGİN.. olan yine bize olacak..halkı düşünen ve kendini ,kendi egoları için halkı bu hale getirinleri hamd olsun görüyoruzBana göre yapmaz, Chp ve Mhp'yle koalisyonu biraz daha içine sindirtebilir seçmeninin ama Hdp'yle koalisyonda oy kaybı olur.
Tabii bu benim görüşüm, AKP seçmeninin nabzını tutmuştur, anketler yapıldı o kadar, neden yapıldı? Oy kaybetmeyeceği ve kabul gören bir partiyi koalisyon ortağı yapacak bence.
Kriz içinde Allah Esnafın, herkesin yardımcısı olsun, 99 ve 2001'de bizde sarsılmıştık, serbest meslek sahipleri daha çok etkileniyor ne yazık ki
bu konudaa hiçbir öngörü yapamıyorum malesef ve hükümet kurulduktan sonra hiçbir durum için ben demiştim diyemicem..Bana göre yapmaz, Chp ve Mhp'yle koalisyonu biraz daha içine sindirtebilir seçmeninin ama Hdp'yle koalisyonda oy kaybı olur.
Tabii bu benim görüşüm, AKP seçmeninin nabzını tutmuştur, anketler yapıldı o kadar, neden yapıldı? Oy kaybetmeyeceği ve kabul gören bir partiyi koalisyon ortağı yapacak bence.
Kriz içinde Allah Esnafın, herkesin yardımcısı olsun, 99 ve 2001'de bizde sarsılmıştık, serbest meslek sahipleri daha çok etkileniyor ne yazık ki
Kötü bir dönemdi gerçekten, siz esnaf olarak ki boyutunu, bende hem esnaf hem sermaye piyasalarındaki etkilerini biliyorum, çok esnaf kepenk kapattı, çok yatırımcıda bir gecede ya zengin oldu ya da tüm varlığını yitirip intihar etti.99 ve 2001 sadece kapkaranlık geliyor aklıma bir esnaf olarak ..her yerde aynı şeyi söylüyorum ONLARA HİÇ BİRŞEY OLMAYACAK HEPSİ ZENGİN.. olan yine bize olacak..halkı düşünen ve kendini ,kendi egoları için halkı bu hale getirinleri hamd olsun görüyoruz
Aynen katılıyorum, ilkeleri, amaçları vatan ve halksa yapmaları gerekeni yapmalılar.o zamanlar herşey dolarla idi,kiralar,borçlar herşey tl yoktu nerde ise vitrinlerde bile etiketler dolardı :)))) şimdi insanlar akıllandı borçlarını tl ile yapıyorlar ama bu seferde kredi çekenler ve kart borçu olanlar güme gidecekler allah korusun inşalllah
eğer partiler millet ve vatan için çalışıyorlarsa kimse kuyruğunu dik tutmayacak ortak bir yol bulup anlaşmak zorundalar