• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP‘de şok! Topluca istifa ettiler

MeysaNur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
1.272
105
123
Kocaeli
Kütahya'nın Simav ilçesinde, CHP İlçe Teşkilat yönetimi, yerel seçimlerde başarısız oldukları gerekçesiyle topluca istifa etti.

CHP İlçe Başkanı Kasım Öner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Simav halkının takdiriyle oluşan seçim sonuçlarında başarısız olduklarını, yönetim olarak daha fazla görevde durmanın doğru olmadığını söyledi. Parti olarak Türkiye ve kendi ilçelerinde başarısız olduklarını bildiren Öner, şunları kaydetti: 'CHP Simav yönetimi olarak aldığımız karar, sadece CHP Simav olarak sınırlı kalmadan yerel seçimlerde Türkiye'de başarısız olan tüm CHP teşkilatlarına ve CHP Genel Merkezi'ne de emsal olmasının gerektiğini düşünüyoruz. 15 kişilik yönetim olarak bugünden itibaren görevimizden istifa ettik.' DHA

http://www.aksam.com.tr/siyaset/chpde-sok-topluca-istifa-ettiler/haber-296389

Kütahya'nın Simav ilçesinde, CHP İlçe Teşkilat yönetimi, yerel seçimlerde başarısız oldukları gerekçesiyle topluca istifa etti.

CHP İlçe Başkanı Kasım Öner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Simav halkının takdiriyle oluşan seçim sonuçlarında başarısız olduklarını, yönetim olarak daha fazla görevde durmanın doğru olmadığını söyledi. Parti olarak Türkiye ve kendi ilçelerinde başarısız olduklarını bildiren Öner, şunları kaydetti: 'CHP Simav yönetimi olarak aldığımız karar, sadece CHP Simav olarak sınırlı kalmadan yerel seçimlerde Türkiye'de başarısız olan tüm CHP teşkilatlarına ve CHP Genel Merkezi'ne de emsal olmasının gerektiğini düşünüyoruz. 15 kişilik yönetim olarak bugünden itibaren görevimizden istifa ettik.' DHA
http://www.aksam.com.tr/siyaset/chpde-sok-topluca-istifa-ettiler/haber-296389

tebrik ederiz kütahyadakileri..yapılması gereken bu zaten...
chp genel merkezine ve teşkilatlarına örnek olsun dediği gibi.. aslında mhpye ve diğerlerine de...
akpye çamur atıp durucaklarına istifa etme yolunda verdikleri sözde dursunlar bari. sırf istifa da değil kendini yakmaktan bahsedenler uruguaya gitmekten bahsedenler vs vs.... :ssz:

Son düzenleme:
İŞTE ASIL DEMEOKRATİKLEŞME BUDUR ÇOK İSABETLİ OLMUŞ BAŞARILI DEĞİLSEN YERİNİ BAŞKALARINA DEVRET KEŞKE BU DURUŞU PARTİLERİNİN TAMAMINDA GÖREBİLSEK .İKTİDAR OLAMADIYSAN YERİNİ DEVREDİCEKSİN HEM TAZE KAN İYİ OLUR MUHALEFETE:ssz::ssz:

Back