• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP alkışlarla batıyor!

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
http://m.ahaber.com.tr/gundem/2015/10/20/chp-alkislarla-batiyor

CHP alkışlarla batıyor!
1445314324107.jpg

• Gündem
  • 20.10.2015

Türkiye ekonomisini refaha kavuşturma vaadinde bulunan CHP’de bir skandal daha! 7 Haziran'da 'Milletçe alkışlıyoruz' deyip Ali Taran ile anlaşan CHP kasayı boşalttı. 1 Kasım için beş kuruşsuz kalan parti, gözü vekillerinin 3 aylık maaşlarına dikti.

CHP'nin 1 Kasım tarihinde yapılacak olan genel seçimleri için reklamcı Ali Taran ile anlaşamamasının nedenleri ortaya çıktı. 7 Haziran seçimleri için Taran'a 15 milyon dolar gibi bir bütçe veren CHP, kasasında para kalmayınca adeta 'kemer sıkma' politikası uygulamasına gidiyor. 1 Kasım seçim çalışmaları için Taran'a teklif dahi götürmeyen CHP, kısıtlı bütçeyle tanıtım yapacak. CHP, 7 Haziran seçimleri için ayırdığı bütçenin tamamını tüketti. Erken seçim kararıyla birlikte nakit sıkıntısına giren partinin imdadına milletvekilleri yetişti. CHP'li milletvekilleri, 3 aylık maaşlarını reklam ve tanıtım için partiye bağışladı. CHP'nin kısıtlı bütçeyle çok az reklam filmi çekeceği öğrenilirken, bu filmlerin sadece partiye yakın televizyon kanallarında döndürüleceği konuşuluyor.

BELEDİYEDEN DE DESTEK
Nakit sıkıntısı çeken CHP'de belediyelerden de destek çıkılacak. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki belediyeler, CHP'nin seçim tanıtımlarında aktif roller üstlenecek. Her belediyenin seçim tanıtımı için partiye bütçe ayırdığı öğrenildi. Özellikle Sarıyer, Ataşehir, Kartal, Beşiktaş gibi belediyelerin seçimlere katkı için partiye büyük para aktardıkları öğrenildi. Bu illerin dışında CHP'nin milletvekili çıkaramadığı illerde de adaylar kampanyalarını yürütecek. Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran seçimlerinin aksine 1 Kasım'da bütün illeri dolaşmayacağı öğrenildi. Daha çok büyük illere ağırlık verilecek.

TOPRAK'A TEPKİ BÜYÜK
Reklamcı Ali Taran'ın büyük paralar alarak tanıtım yapması CHP'yi karıştırmış durumda. Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de tanıtım işini Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak tarafından ihale edildi. Her seçim olduğu gibi bu seçimde de bütün paranın son kuruşuna kadar harcanması tepkileri arttırdı. Bir partilinin 'CHP'nin Ankara'daki binası 12 milyon dolara mal edildi. Yani parti binası parasını reklam için harcanıyor. Yazık, günahtır. Bu parayı son kuruşuna kadar harcatanlar hesap vermelidir" dediği öğrenildi.

KAYNAK: AKŞAM

Hepsine o kadar kızıyorum ki....nedir bu seçim reklamı yahu....sanki kapımın önünde en çok kimin bayrağı varsa ona oy vericem...milli bütçeye kibrit çakıyorlar resmen...
Keşke kılıçdaroğlu çıkıp "örnek duruş sergiliyoruz,reklama çuvalla para dökmüyoruz,alkışlarla protesto ediyoruz" deseydi....mecburi ama karizma bi hareket olurdu...belki diğerlerine de örnek olurdu...işte pratik zeka da önemli...

Ali Taran gibi birisine dandik bir reklam icin 15 milyon dolar vermek ne demek?

Ki zaten cok sacma o reklamlar, afisler , flamalar..

Millet sanki reklamina gore vercek oyunu..

Hepsi aynı al birini vur ötekine.
Hiç bir dönemde bu kadar kabak tadı vermedi siyaset..
Madem çok güzel fikirleriniz var ve "önce vatan" koalisyonda neden anlaşamadınız?
Madem tek yumruk olsaydınız. Artık hiç biri inandırıcı gelmiyor bana.

Atma Kamil, din kardeşiyiz.. :KK1:

CHP, 7 Haziran seçimlerinde Ali Taran ile reklam kampanyasını yürüterek, seçim kampanyalarına yüklü ücretler ödedi. Seçim kampanyası için 7 Haziran öncesi
3 milyon lira talep eden Ali Taran'a 1 Kasım kampanyası için talep ettiği aynı ücreti ödemeyen CHP, ünlü reklamcı ile yollarını ayırdı. CHP reklam kampanyası için Branda Digitals ile anlaşarak, 1 Kasım seçim kampanyasında TV reklamlarına ağırlık verecek.
http://www.tarafsizhaber.com/chp-de-baykal-ve-ince-krizi-33031

15 milyon dolar kaç tela ediyor bi hesaplasana:oops:

2015 yılı alınan seçim ödenekleri :
Şimşek, "2015 yılı için siyasi partilere toplamda 531 milyon ödenek konmuştur" açıklamasını yaptı.
Buna göre :
AK Parti, yapılacak olan Hazine yardımının 298 milyon TL'sini alacak.
CHP'nin alacağı yardım tutarı ise 115.3 milyon TL'yi bulacak.
MHP ise 77.8 milyon TL Hazine yardımı alacak.

Son düzenleme:
Şimşek, "2015 yılı için siyasi partilere toplamda 531 milyon ödenek konmuştur" açıklamasını yaptı.

Bu nedir yaa bu nedir? Yazık günah değil mi bu kadar paraya?

Geleydi bana bende yapabilirdim halbuki..
Ama gelmediler istemediler beni :(
O kadar parada almazdım:(

MHPnin son reklamı bence iyiydi.
Kısa öz.

CHP alkışlarla batıyor başlığını görünce ve konuyu okuyunca ne yaratıcı (!) başlık dedim.

CHP Ltd. Şti. iflasın eşiğinde, milyon dolarlarca zarar eden şirket batıyor.

evet Ali Taran özellikle yaptı bencede. neyse başka bi yorum yapayım
mhpnin reklamı olmamış bence, çocuk işçi var, keşke dikkat etselermiş.

Atma Kamil, din kardeşiyiz.. :KK1:

CHP, 7 Haziran seçimlerinde Ali Taran ile reklam kampanyasını yürüterek, seçim kampanyalarına yüklü ücretler ödedi. Seçim kampanyası için 7 Haziran öncesi
3 milyon lira talep eden Ali Taran'a 1 Kasım kampanyası için talep ettiği aynı ücreti ödemeyen CHP, ünlü reklamcı ile yollarını ayırdı. CHP reklam kampanyası için Branda Digitals ile anlaşarak, 1 Kasım seçim kampanyasında TV reklamlarına ağırlık verecek.
http://www.tarafsizhaber.com/chp-de-baykal-ve-ince-krizi-33031

15 milyon dolar kaç tela ediyor bi hesaplasana:oops:

2015 yılı alınan seçim ödenekleri :
Buna göre :
AK Parti, yapılacak olan Hazine yardımının 298 milyon TL'sini alacak.
CHP'nin alacağı yardım tutarı ise 115.3 milyon TL'yi bulacak.
MHP ise 77.8 milyon TL Hazine yardımı alacak.

Vay anam paraya bak,seçim öncesi bu para partilere değilde,yapılması gereken okul park kütüphaneye verilse çok daha iyi olur..
Devreler yandı bende meblayı görünce :eek::eek:

Partilerin hepsi dünya kadar para verdi reklamlara, sorun birini bile bilmem, benim için çok güzel bilmemek.
Seçmen olarak önemsediğim reklamları değil, ben ne istiyorum ona bakıyorum.

Back