• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Choyang mucize yataklar

yenibirumut

minik mucizemle
Kayıtlı Üye
Böyle bir şeye sanal üzerinden inanırmısını bilmem ama hani derler ya ‘’görmek lazım’’
Geçen sene aniden bel rahatsızlığına tutuldum ama öyle böyle bir bel rahatsızlığı değildi resmen felç oldum diyebilirim. Doktora gittim iğne ilaç banamısın demedi mr istedi dr ve mr çekindim belimde fıtık çıktı ve henüz yaşım 25 doktor fizik tedavi önerdi ve dediki eğer başka doktora gidersen kesin ameliyatlıksın. Sigortam ve maddi imkanım el vermediği için fizik tedaviye gidemedim. Annemin 2 ay boyunca başımı ağrıttığı şu yataklar yne diline dolandı ‘’ kızım gel gidelim bak hem ücretsiz hemde belki faydasını görürsün yolumuzun üzeri’’ diyor başka bişey demiyordu. Üniversite okumuş biri olarak çok inandırıcı gelmedi bana açıkcası. ‘’ anne o kadar hastane doktor var gözünü seveyim böyle bir şey olsa hastane doktormu kalır ne olur cahil olma’’ diyorum. Ama netice anneme yenik düştüm denize düşen yılana sarılır misali. Zar zor gittim ayyy içeri bir girdim kızlar neye uğradığımı şaşırdım bi kısım millet yatıyor biri elinde mikrofon bangır bangır bağırıyor bişeyler anlatıyor, şarkılar söyleniyor yaşlılar hoplayıp zıplıyor o anki durumumu düşünsenize zaten hastayım neye uğradığımı şaşırdım. Neyse 2 saatlik bekleme sonucu sıra bana geldi yatağa bir yattım kemiklerim kırılacak sandım. Boyundan kuyruk sokumuna kadar bir mekanizma iniyor. Hem ısı veriyor hem masaj yapıyor hemde denilene göre güneş enerjisi yayıyor. Yataktan kalkıcam hocalar izin vermiyor yat dyolar nitekim o gün öyle geçti ertesi gün yine gittim ertesi gün yine gittim. Size yemin ederim 3-4 gün snra ben ayağa kalktım ve orada işe başladım. Ama hergün düzenli olarak yatağa yatıyordum. Yatağın en son fiyatı 5,900 tl. ve orada mucizeler yaratılıyor resmen küçük hastane deniliyor yatağa hergün 300-350 kişiye hizmet veriliyor insanlar gece 5 de gelip sıraya giriyor. Ve yatağa inanılmaz derecede talep var durumu iyi kötü demiyolar alıyorlar ve üzerine dua alıyolar. Şeker, tansiyon, kollestrol, regl düzensizliği, konuşma bozukluğu, yatağa kaçırma, boyun bel fıtığı, kadın hastalıkları, prostat, felç, saç dökülmesi, vücuttaki istenmeyen lekelerin giderilmesi, hamilelik çatlakları ve aklınıza gelebilecek her türlü hastalıktan sizi kurtarıyor.
Yazımın başındada söylediğim gibi buna sanalda inanmakla olmaz gidilecek görülecek denelicek ondan sonra siz kararınızı verirsiniz zaten.
Ayrıca benim regl düzensizliğim vardı yumurtalıklarım tembeldi ve 3 yıl çocuk istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu o yataklar sayesinde düzene girdim ve 4 ay sonra hamile kaldım Allahın izni ile. Annem 39 yaşında menapoza girmişti 4 gün geldi yataklara yeniden normale döndü. Bunlar şaka geliyor belki ama bunu deneyin en azından siz deneyemeseniz bile çevrenize önerin birkaç gün gidip denesinler beğenecekler zaten ve devam ettirsinler kaybedecek hiçbirşey yok.
Şuan ilçe değiştiğim için yataklarda çalışamıyorum eğer bu taraflara açılırsa hemen yeniden çalışırım ve param olursa kesinlikle şube açarım 

canım aynen bende senin gibiyim bel fıtığım var ve artı bir sürü rahatsızlığım bende jademaster yatakalrına gidiyorum :nazar:

Back
X