Chopard casmir

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Chopard-casmir'i denemiş olan,kullanmış olan ya da kullanıyo olan herkesin yorumlarını bekliyorum.Nasıl bir koku?Kış için kendime kalıcı bir koku arıyorum 18 yaşındayım

Canım harika bir koku tavsiye ederim vanilya kokusuçok kalıcı bir kokudur fakat orjinali 100 tl nin üstünde olsun alırım diyorsan birde jean paul gulter'ı tavsiye edrim baharatlı mükemmel kalıcı bir parfüm.

Müthiş bir koku bence ama 18 yaşındaki birine ağır kaçar bence.
Ki zaten ağır bir parfüm. Kış için harika.

Chopard'ın Casmir kokusu anneme hediye gelen benim kullandığım bir parfümdü çok yıllar önce.Şekerli baharat kokusu diye tarif ededbilirim .Dün bu forumda bir yerlerde tarifini yapmıştım.Kış kokusu çünkü baharatı baskın .Kaşmiri ,kadifeyi, yünü, şalı,kaşkolu ,trikoları anımsatıyor .Daha çok o tarz kıyafetlere gidiyor.Belki bu kokuyu sürdüğüm dönem kışları çok soğuk ve sert geçen bir şehirde yaşıyor olmam ve bu tarz giysilerlebu parfümü kullanmamdır.O parfüm bitince çoktan başka parfümlere sarmıştım.Açık parfümler çıkınca casmiri denemek istedim dp den paslı ve metalik kokusu var gibi gelmiş vazgeçmiştim.

ee bi önerin var mı benim için canım? gerçi ağır kokular seviyorum h.poison kullandım body shop vanilyalı kullandım euphoria givenchy kullandım

Sen yine de git bi dene casmir'i. Jean Paul Gaultier'i de çok severim ben. Ona çok kadınsı diyorsan casmir'i daha fazla kadınsı bulursun gibime geliyor. Çok yoğun bir koku çünkü. Ama hypnotic de kullanmışsın bi yandan. Orijinalini kullandıysan sorun yok ama açığı hiç genç kızlara gitmiyor bence. O yüzden ben yorum yapmiim çünkü zevklerimiz uyuşmuyor canım.

Bana göre baharat çok çok geri planda. Hiç baskın değil. Gerçeği yengemde var. Hani orijinal ve dolum arasında fark var diye düşünürsen belirtmek istedim. Sıcak, vanilya, tatlı notaları baskın bir koku diye geçiyor.

Öncelikle ilgin için çok teşekkürler tryamour.H poison gerçeğini kullandım tenimde ağır durmuyodu hoşuma gidiyodu çok.Jean paulün birtanesini denedim çok baharatlı gibiydi.Ben daha şekerli sıradışı kokuları seviyorum.Ama senin önerin üzerine bir daha deniycem.Çok teşekkürler..

casmir dün elime ulaştı,güzel bir koku. aradığımı bulamadım. çok yoğun bi vanilya bekliyodum ben. vanilyadan çok tarçın kokuyor,ama kişiden kişiye değişiyor, nedense herkeste vanilya ağırlıklı durmuş

chopard casmir bi kenarda duruyor hala, başka parfümlerle takas edebilirim kızlar aklınızda olsun

bu parfümden nefret ettiğim kadar hiçbir parfümden nefret etmiyorum.
artık iyice karar verdim içinde tarçın ve karamel olan hiçbir kokuyu sevemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…