Chopard brillant wish mi yoksa cascade mi?

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Kizlar acil yardima ihtiyacim var.
Ben yls cinema mi yoksa guerlain línstand magic mi alsam diye düsünürken karsima bu iki parfüm cikti.

Uploaded with ImageShack.us

Chopard cascade: chopard cascade askin ruhunu temsil ediyormus.
Birillant wish gibi ciceksi oryantal bir koku.

Tepe notasi: kan portakali, Mandalina, penbe biber
orta notasi:evening-madain-orkidesi,güne bakan
Alt notasi:Amber, Misk ve odunsu notalar
30 ml 30-40 € arasi degisiyor.

brillant wish orjinal wishin in tam aksine hafif bir kokuya sahipmis.
Floral oryantal bir yaz kokusu olarak tanimlanmis. icerisinde penbe biber, yildiz yasemini, kehribar ve odusunsu notalar barindiriyor.
douglasta indirimde 30 ml 19,95 €

Güzel olan ikisinin de wish veya casmir gibi pek taninmamis olmasi. Aranizda kullanan varsa yorum yazarsa sevinirim.
Genelde ikisi deguerlain línstand magic, dior hypnotic poisen,guerlain shalimar, chopard casmir,
kenzo amour kenzo ve Lolita lempicka L kullananlar tarafindan begeniliyormus.

Son düzenleme:
Türk forumlarini aradim taradim ama her iki parfüm hakkin da neredeyse hic birsey bulamadim.
Alman forumlarin da ilginc ve genelde positiv yorumlara rasladim.

Özelliklede cascade ilgimi cekti cünkü brillant wish icin ilkbahar yaz kokusu denmis.
cascade brillant wishden daha agir ama diyer wishden daha hafifmis.

Bir kullanici "güzel ve cirkin" adli filmin basligiyla özdeslestirmis bu parfümü ve
parfümün sisesinin yaniltici oldugunu, prenses parfümü gibi masum ve sirin
görünsede bastan cikarici oldugunu vurgulamis ve hypnotic poisene alternatif olarak göstermis.
Deniyenlerden ve kullananlardan yorum bekliyorum ve en kisa zamanda kendim de denemeyi düsünüyorum :)))

dediğin gibi çok bilindik parfümler olmadığı için kullanan yoktur bence.
haklarındaki en iyi bilgiyi de fragrantica dan bulabilirsin sanırım
bu arada ikisinin de şişesi çok hoş

dediğin gibi çok bilindik parfümler olmadığı için kullanan yoktur bence.
haklarındaki en iyi bilgiyi de fragrantica dan bulabilirsin sanırım
bu arada ikisinin de şişesi çok hoş

haklisin canim. biraz daha arastiriyim belki birseyler bulurum.
olmadi zaten kendim denemeyi düsünüyorum :)))

Chopard Wish Brillant hediye olarak geldi bana 3 gün önce ama acıp acmama konusunda tereddütte kaldım.Değiştirebilmem için kokuyu aynı zmanda karta da sıkıp içine atmıslar ama tende nasıl durur bilinmez tabi.Hakkında söyleyebileceğim kalıcı oldugu hala kokuyu hissedebiliyorm kagıttan :)

chopart kokulari bence genelde kalici oluyor.
mesela brillant wish her nekadar ilkbahar yaz kokusu olsada yinede icinde hafif bir tatlilik barindiryormus.
normal wishi seviyorum. Bunu severmiyim bilmiyorum. Körü körünede almak istemiyorum.
Kokusunu merak ediyorum, eger kullanmaya karar verirsen yazarsin izlenimlerini artik :))

Ben bugün arkadsımla beraber tester arayısına cıkıcam.Tenimde denediğim vakit ya da actıgım vakit hemen yazarım :)Ben aslında Candade'İ de merak ettim öle bir parfümden haberim bile yoktu.

saol cnm cok merak ettim simdi :) dört gözle yorumunu bekliyorum

Canım denedim ben ama benim tenimde pek fazla kalmadı ama koku hosuma gitti sevdim.Değiştirmeyeceğim parfümümü.İstanbuldaysan almak istersen indirimli gördüm bir avmde yerini yazarım sana almak istersen ya da denemek istersen.

Brillant wisden bahsediyorsun dimi cnm? cok sevindim begenmene peki kokuyu biraz tarif edebilirmisin?
istanbulda yasamiyorum almanyada yasiyorum suara burda da indirim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…