- Konu Sahibi Moonlight25
-
dediğin gibi çok bilindik parfümler olmadığı için kullanan yoktur bence.
haklarındaki en iyi bilgiyi de fragrantica dan bulabilirsin sanırım
bu arada ikisinin de şişesi çok hoş
Chopard Wish Brillant hediye olarak geldi bana 3 gün önce ama acıp acmama konusunda tereddütte kaldım.Değiştirebilmem için kokuyu aynı zmanda karta da sıkıp içine atmıslar ama tende nasıl durur bilinmez tabi.Hakkında söyleyebileceğim kalıcı oldugu hala kokuyu hissedebiliyorm kagıttan :)
chopart kokulari bence genelde kalici oluyor.
mesela brillant wish her nekadar ilkbahar yaz kokusu olsada yinede icinde hafif bir tatlilik barindiryormus.
normal wishi seviyorum. Bunu severmiyim bilmiyorum. Körü körünede almak istemiyorum.
Kokusunu merak ediyorum, eger kullanmaya karar verirsen yazarsin izlenimlerini artik :))
Ben bugün arkadsımla beraber tester arayısına cıkıcam.Tenimde denediğim vakit ya da actıgım vakit hemen yazarım :)Ben aslında Candade'İ de merak ettim öle bir parfümden haberim bile yoktu.
saol cnm cok merak ettim simdi :) dört gözle yorumunu bekliyorum
Canım denedim ben ama benim tenimde pek fazla kalmadı ama koku hosuma gitti sevdim.Değiştirmeyeceğim parfümümü.İstanbuldaysan almak istersen indirimli gördüm bir avmde yerini yazarım sana almak istersen ya da denemek istersen.
Koku biraz fresh biraz cicek baskin cok az da sekerli gibi bence sonbahar ve ilkbahar icin cok uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?