• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chloe parfumlerı

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar gectıgımız hafta favorı parfumum the one alırken ,merak ettıgım chloeyı de denedım .

sadece denedım the one alıp cıktım .ama eve gelene kadar burnumu bılegıme yapıstırdım resmen .

kokuya bayıldım öldüm bittim resmen :12: ama ben hangı serısını kokladıgımı hatırlamıyorum suan da

dedıgım gıbı ,ben zaten the one alma nıyetın de oldugum ıcın ustun koru oyle chloeyı de denedım .

fakat suan da cok kotu bır sekıl de aklıma takılıyor bu koku .acaba ben hangı serısını kokladım yaa

sısesı dıkdortgen uzundu boyle ınce ınce cızgılı gıbıydı .bu hangı serı bılıyor musunuz ?

kızlar sımdı nette bıraz arastırdım da ;

chloe(klasık),chloe love ,chloe love ıntense olarak uc guruba ayrılıyormus .szce hangısı daha hos ve kalıcı ?

ayrıca nette baktım da uzun sıselı cızgılı olanı bulamadım ,uzun duz var ama cızgılı yok:(

Son düzenleme:
anlasılan kımsenın haberı yok bu kokudan :40::44:

nese en ıyısı koklayarak deneyıp bulmak .

:) chloe çok eski ve prestijli bir parfüm markasıdır aslında. doksanlı yıllarda çıkan Narcisse kokusunu çok severim ben :16:

sizin dediğiniz de sanırım chloe un Leau De EDT si olabilir. onun şişesi biraz daha uzun çünkü. signature nin şişesi de çizgili ama daha leau de ye göre daha kısa bir yapısı var.
resmini link olarak koyuyorum:

- Chloe Leau De EDT Bayan Parfüm

:) chloe çok eski ve prestijli bir parfüm markasıdır aslında. doksanlı yıllarda çıkan Narcisse kokusunu çok severim ben :16:

sizin dediğiniz de sanırım chloe un Leau De EDT si olabilir. onun şişesi biraz daha uzun çünkü. signature nin şişesi de çizgili ama daha leau de ye göre daha kısa bir yapısı var.

canım sısesı uzun evet boyle cızgılı ama genıs degıl darve uzun .yoksa benım kokladıgım chloenın vucut spreyı olmasın :1:

canım ben bı'de sunu merak edıyorum ; "chloe love ıntense" ve "chloe ıntense " araların da bunların ne fark var anlamadım acıkcası .:44:

canım ben bı'de sunu merak edıyorum ; "chloe love ıntense" ve "chloe ıntense " araların da bunların ne fark var anlamadım acıkcası .:44:

bunlar farklı seriler bildiğim kadarı ile. chloe in bir Eau de Parfum Intense i var bir de ayrıca love serisi var. bu seride chole love diye bir parfümü var,
love serisinin intense' i de ayrı:) onun da Love Eau Intense tam adı:)
ama love serisinin sadece love olanı da love intense olanı da düz şişeli. :40:

bunlar farklı seriler bildiğim kadarı ile. chloe in bir Eau de Parfum Intense i var bir de ayrıca love serisi var. bu seride chole love diye bir parfümü var,
love serisinin intense' i de ayrı:) onun da Love Eau Intense tam adı:)
ama love serisinin sadece love olanı da love intense olanı da düz şişeli. :40:

o zaman benım kokladıgım buyuk ıhtımal de klasık chloe .

cunku sadece chloe'nın sısesı cızgılı .ama bu sıse pembemsı gıbı boyuna dıkdortgen uzun ınce ve cızgılı ıdı .

arastırıyorum nette de yok .acaba vucut spreyı olabılır mı benım kokladıgım:44:

Son düzenleme:
o zaman benım kokladıgım buyuk ıhtımal de klasık chloe .

cunku sadece chloe'nın sısesı cızgılı .ama bu sıse pembemsı gıbı boyuna dıkdortgen uzun ınce ve cızgılı ıdı .

arastırıyorum nette de yok .acaba vucut spreyı olabılır mı benım kokladıgım:44:

Büyük ihtimalle senin dediğin uzun ve ince çizgili Chloe'nin vücut losyonu canım.
Tam emin değilim ama başka bu tarz bir modeli yok ya vücut losyonu yada duş jeli :)

Büyük ihtimalle senin dediğin uzun ve ince çizgili Chloe'nin vücut losyonu canım.
Tam emin değilim ama başka bu tarz bir modeli yok ya vücut losyonu yada duş jeli :)

evet bence de oyle .ben de baktım bulamadım yanı .ama vucut losyonunun parfum reyonun da ne ısı vardı :44:

demek kı serı olarak koydular oraya ,ama vucut loyonu nasıl parfum kadar fısfıslı sıkılacak kadar sıvı olur kı:44:

aman bu chloe benı sınır edıyor valla-cok karısık bı serısı var bu markanın yaa:41:

Chloé Eau de Parfum ben buna bayılıyorum. ince çizgileri var. şişenin ağız kısmında pembe-pudra renginde kurdele bağlı. şişenin uzun olması tester olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Chloé Eau de Toilette tir belkide denediğin biraz daha hafifse diğerinden.

Chloé Eau de Parfum ben buna bayılıyorum. ince çizgileri var. şişenin ağız kısmında pembe-pudra renginde kurdele bağlı. şişenin uzun olması tester olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Chloé Eau de Toilette tir belkide denediğin biraz daha hafifse diğerinden.

bugun tekrar kokladım ama chloe serısının hıc bır kokusunun bana hıtap etmedıgını anladım .hele bırı bıldıgın gul kolanyası kokuyordu yaa sevemedım .

ama gectıgımız hafta kokladıgım muhtesemdı tester oldugundan demek kı sısesı oyle ıdı .:44:

ama o kokladıgım tester muhtesemdı bayılmıstım resmen yaa,bugun baktım o sıse yoktı

dıger kokladıklarımın hıc bırı de bana hıtap etmedı

Back