• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chloe Parfüm

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
arkadaşlar Chloe'nün hangi çeşitleri güzel kullanan var mı?
Chloe klasik ve Chloe Intense özellikle merak ettiklerim.... ;)

acaba hangisi? çok ağır bi parfümse kullanamam zaten. tenime gitmez.... :)

acaba hangisi? çok ağır bi parfümse kullanamam zaten. tenime gitmez.... :)

ağırmı değilmi bu değişir cnm kişiye göre.. kimisi damla kokusunu çok ağır bulur ben çok severim.. kimisi gül kokusunu çok ağır bulur bence ise çok hafif.. hani oyüzden bişey diyemicem.. ama benim denediğim emitasyonlardan kokulardı.. çok hoşuma gitmişti bileğimde kokladım hep fakat akşam bi değişti bozuldu o güzel koku.. sahte olduğundandı muhtemelen..

güzel parfümdür aklinialirimsmile gül ağarlıklı... coco mademoızelle tarzı diyebilirim biraz daha yoğun bunda gül kokusu bayanssulusmile

chloe intense son zamanlarda begendigim bir koku benimde...
zaten simdiki parfümümden bayagi sIkILdIm büyük bi ihtimalle chloe intense veya dolce gabana the one alicam...

Chloe intense aldım ben de bu kış(oldukça da pahalı türkiye'de)
İlk sıktığımda gül kokusu çok baskın çok az da baharat var kokuda.Aslında oldukça yoğun.Banyodan çıkar da saçlarınız şampuan kokar ya öyle.Baygın bir koku da değil.Ben sevdim ama bir daha alacak kadar sevemedim yine.

Chloe by Chloé , Chloé Love, Chloé Intense hepsini kullandım, en son Love'ı aldım bu aralar onu kullanıyorum, Chloé'nun parfümleri çok orjinal kokulara sahip, diğer parfümleri hiç andırmıyo, herkese tavsiye ederim

Muhteşem ötesi benim için.
Gül kokusu olan bir parfümü sevmem sanıyordum ama bunun yumuşaklığına bitiyorum.
Tatlı, yumuşacık, tertemiz bir kokusu var.
Ben açığını kullanıyorum şu anda. Çok kalıcı.

2-chloe_EDP_50ml_480x450px.jpg

Son düzenleme:
Kızlar ben klasiğini ve love serisini kullandım.İkisi de harika kokuyor fakat klasik olanı başta biraz ağır sonradan daha hafifliyor ve inanılmaz derecede kalıcı.

Back