Chloe Love'ın içeriği mi değişti?

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
43
35
Bu parfümü ilk koluma sıktığımda aşık olmuştum uzun süre kullandım iki sene sonunda artık sırf alkol kokusu alıyordum
Dün Sephora'dan küçük şişesini aldım eve bi geldim bendeki kalmış gibi alkol kokuyodu bu da sadece..
Gidip iade etmeye kalksam almazlar diye düşünüyorum bi daha sephoradan bişey almam..
Başka aynı şeyi düşünen var mı chloe love acaba bozdu mu ?

Chloe love kötüyse sephoranın suçu ne bunda onu anlamadım ben bu arada belki kokusundan sıkılmışsınızdır, bazen bazı parfümler uzun süre kullanılırsa sıkabiliyor.

Chloe love kötüyse sephoranın suçu ne bunda onu anlamadım ben bu arada belki kokusundan sıkılmışsınızdır, bazen bazı parfümler uzun süre kullanılırsa sıkabiliyor.

teşekkürler..Az evvel üretim tarihini bi siteden kontrol ettim 2014 kasım gözüküyor.. neredeyse eski parfümümle aynı tarih :/ geri alırlar mı acaba

teşekkürler..Az evvel üretim tarihini bi siteden kontrol ettim 2014 kasım gözüküyor.. neredeyse eski parfümümle aynı tarih :/ geri alırlar mı acaba
Alacaklarını sanmıyorum canımda bence boşa telaş yapıyorsun 2014 parfümmüş,yepyeni daha. Sen onu güneş ışığına maruz bırakmadığın sürece kokay kolay bozulmaz. Ben 2013 üretimli parfümlerimi kullanıyorum bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…