• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chloe love, hangi açık parfüm markası ?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Chloe Love parfümün açığını kullananınız var mı kızlar ? hangi markayı önerirsiniz, kalıcı ve benzeri olan ? :12:

valla matheus die bi markadan aldım cok kötüydü :( bence bilindik markalardan şaşma derim. mystical, david walker ve ixora bence cok basarılı

kızlar önerileriniz üzere bargellodan chloe love aldım çok memnunum çok sevdim kokuyu ve bayağda kalıcı :12: gratiste satılan baby powder ı bende denemiştim ama hiç beğenmemiştim çok boğucu bi koku bence

gratiste satılan demeter markalı baby powder kokusu güzel ama kalıcı değilmiş oyüzden almadım ben pudra kokusunu çok severim hiçbizaman tam manasıyla pudra kokusu bulamamışımdır

ya aynen bugun ben de kokladım baby powder ve cotton candy vardı harikaydı ama 30 ml 18 tl kalıcı olmaz die almadım :( cok guzel tamamen esans kokuyo sadce tek esans kokuo. böle sadece icinde tek esans olan parfumler olsa keske daha cok seviorm

Chloe Love'un bargelloda kodu nedir arkadaşlar internetten sipariş vereceğim kodunu bulamadım. :110:

açıklarında yoğun alkol kokuyo bence açık alınılması yerine emotion love alınması daha mantıklı değil mi :D
Aynen bencede daha mantıklı. :D
Birde Pull&Bear mağazasında pembe şişedeki parfümü Chloe Love'un tıpatıp aynısı gibi oda alınabilir.

Back