Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chloe Love parfümün açığını kullananınız var mı kızlar ? hangi markayı önerirsiniz, kalıcı ve benzeri olan ?
bargello ve dp kullandım bence en başarılı yapabilen bargello olmuş geçen yıl 3 şişe bitirmiştim dp den aldığım öyle duruyor
Bargello da kaliciligi nasildi peki ?
Bargello da kaliciligi nasildi peki ?
Chloe Love parfümün açığını kullananınız var mı kızlar ? hangi markayı önerirsiniz, kalıcı ve benzeri olan ?
çok iyiydi arkadaşlarım pudra kokulu kız diyolardı
baska bildigin ve onerdigin pudra kokusu var mi cnm
gratiste satılan demeter markalı baby powder kokusu güzel ama kalıcı değilmiş oyüzden almadım ben pudra kokusunu çok severim hiçbizaman tam manasıyla pudra kokusu bulamamışımdır
gratiste satılan demeter markalı baby powder kokusu güzel ama kalıcı değilmiş oyüzden almadım ben pudra kokusunu çok severim hiçbizaman tam manasıyla pudra kokusu bulamamışımdır
141 canımChloe Love'un bargelloda kodu nedir arkadaşlar internetten sipariş vereceğim kodunu bulamadım.
Aynen geçen gün bende kokladım bildiğin kopyası olmuş.Emotion Love bu kokunun tıpkısının aynısıı
açıklarında yoğun alkol kokuyo bence açık alınılması yerine emotion love alınması daha mantıklı değil miAynen geçen gün bende kokladım bildiğin kopyası olmuş.
Aynen bencede daha mantıklı.açıklarında yoğun alkol kokuyo bence açık alınılması yerine emotion love alınması daha mantıklı değil mi
Aynenn canim benimAynen bencede daha mantıklı.
Birde Pull&Bear mağazasında pembe şişedeki parfümü Chloe Love'un tıpatıp aynısı gibi oda alınabilir.
Teşekkür ederim canım :)141 canım